Creme de corp sclipitoare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanik spune:

Si la Victoria's Secret se pot gasi creme irizante bune. Eu folosesc crema " Sexy for Her" si imi place foarte mult si cum miroase si cum catifeleaza pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

[quote]Originally posted by iren

[quote]Originally posted by Teodora D.

am avut surpriza intr-o seara ca in timp ce citeam o frumoasa carte la lumina veiozei sa constat ca-mi straluceste pielea. vinovat-laptele de corp "dove silkening body lotion". imi doream un astfel de lapte si habar nu aveam ca il am deja.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Hihi, shi io la fel, nici n-am vazut de care e, de fapt am cumparat crema inainte sa aud de asha ceva, numa ma miram ca am tot timpul palmele aurii fara sa am ceva cu slipici pe mine

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Eu tot asa. M-am dat si habar nu aveam ca e cu sclipici. Pana am vazut ca palmele imi sclipeau si nu intelegeam de unde. Dupa ceva incercari de ghicit.......mi-am dat seama ca e de la crema.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Daca vreti o lotiune care sa fie mai ...vizibila si totusi f. discreta (pare o combinatie imposibila, dar exista!) va recomand Bourjois- Grains de Beaute.
Se vede bine de tot, mirosul e delicat dar persistent si are si produse adiacente in aceeasi nota :spray antiperspirant si deo-roll

PisiX

Mergi la inceput