Creme de corp sclipitoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by nadyana

quote:
Originally posted by iren

Nivea, Dove, Jana- firme.
Io sint multzumita, particulele sint foarte fine shi nu se vad decit ca o pelicula aurie foarte subtzire, nu e strident deloc.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Chiar scrie pe ele ca au sclipici sau cum sa le gasesc?

Aci scrie ceva de genu ca are efect satinat shi efect irizant, nu shtiu cum ar trebui sa scrie in romaneshte, dar in mod sigur scrie ceva de particule aurii.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Subscriu si eu pentru Dove, altceva n-am incercat, insa asta e super si miroase super. La fel si gelul de dush din aceeasi gama silk, are si el particule de sclipici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dove am folosit si eu(chiar de curand l-am terminat) si e supeeeer.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu folosesc o crema SHIMMER body lotion de la PARFUMS de COEUR, o firma din Canada.Face toti banii din lume.Ofera un luciu auriu pilelii, accentueaza bronzul,miroase incredibil,e hidratanta...
Mai multe detalii poti afla aici www.parfumsdecoeur.com
Eu folosesc BODY FANTASIES CUCUMBER_MELON,dar gama este variata.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by nikole

Eu folosesc o crema SHIMMER body lotion de la PARFUMS de COEUR, o firma din Canada.Face toti banii din lume.Ofera un luciu auriu pilelii, accentueaza bronzul,miroase incredibil,e hidratanta...
Mai multe detalii poti afla aici www.parfumsdecoeur.com
Eu folosesc BODY FANTASIES CUCUMBER_MELON,dar gama este variata.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Dar la noi se gaseste asa ceva Nikole?
Am vazut o pudra de la Lancome cu sclipici, dar pt. fata.Pt. corp ce fel de pudra sclipitoare folositi?Vreau tot asa ceva care sa nu fie cu particule mari de sclipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by CrisaPanaet

Eu folosesc lotiune de la Artistry - SATIN FINISH LOTION - miroase sublim si lasa un sclipici superb pe corp, nu e strident decat daca folosesti prea multa si lasa o senzatie catifelata si e de culoare roz pal (dar asta nu se vede, pe corp ramane doar sclipiciul frumos, efect de iluminare). Am mai folosit si de la Dove cum spunea cineva mai sus, foarte buna, mi-a placut cum miroase. In week-end cand am iesit in oras , am folosit atat crema de la Artistry cat si o pudra cu sclipici, efectul a fost ....sclipitor! Mai ales cand s-a inserat, aveam piele de printesa !

Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Draga mea, aceasta crema este pt. corp sau pt. fata?Ce miros are?Te rog sa-mi spui pt. ca nu pot sa o miros nicaieri pt. ca Artistry nu se gaseste in comert, si mie nu-mi plac toate mirosurile.Ce pret are acesta crema?Este si hidratanta?Are si alte beneficii pt. piele, sau doar pt. sclipici poate fi folosita?Pudra cu sclipici de care folosesti?
Unde pot citi despre aceasta crema pe internet?
Stiti fetelor, mie mi se pare f. frumos sa folosim astfel de creme vara, in special daca au si efect de hidratare.Nu am folosit pana acum, dar asi incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu vreau sa fiu Gica Contra...dar ca avertizare pentru ce cu oki sensibili, particulele alea sint rau de tot de scos din oki. Si io am vrut efectul J Lo pe piele la o ocazie si am petrecut toata seara frecindu-mi okiometrii din 2 in 2 secunde de ziceai ca sint tembela (pardon, deficienta mintal).

Imi place efectul, dar pentru mine e imposibil de atins

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:

tembela (pardon, deficienta mintal).

Spune si tu frumos, special needs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

quote:

tembela (pardon, deficienta mintal).

Spune si tu frumos, special needs.

Imi scapa termenul politically correct...considera editat

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am avut tot aia de la Dove..mi s-a parut ok ce sa zic. Nu mare branza, dar ceva ceva tot se vedea.
Insa eu am alta dilema, tot am vazut la TV reclama la crema aia cu putin autobronzant de la Johnson. A incercat-o cineva? Merita banii?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput