Creme de corp sclipitoare

Creme de corp sclipitoare | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna din nou fetelor dragi!Acum am alta intrebare pt. voi.Am auzit ca exista(ce in urma sunt)lotiuni de corp cu particule sclipitoare.Cum sunt?Ati folosit?Ce efect au?Nu este f. strident?particulele sunt mici?Ati fost multumite?De la ce firma mi-asi putea lua si eu asa ceva?Ce ati folosit si va placut?Asi vrea ceva care sa si miroase placut.
Deocamdata, acestea au fost intrebarile si va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salut!

Eu ma fac cu o crema care ar trebui sa puna in evidenta bronzul. Cum la mine nu se pune problema de asa ceva, o folosesc pentru a-mi face pielea mai luminoasa, mai ales seara la o rochie decoltata. Crema este de la Avon si e cu particule foarte mici. Nu e deloc stridenta, e chiar asa cum ar trebui sa fie. Acum depinde si ce urmaresti tu. De mirosit miroase ok. insa mirosul nu tine foarte mult, si ma pot da cu ce vreau eu. Eu cautam o crema care sa nu aiba miros, sa fie numai sclipiciul si atat, cum nu am gasit, de asta sunt incqantata ca nu tine mirosul.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu am cumparat o crema cu sclipici de la farmacie. Este buna, dar nu-mi dau in fiecare zi cu ea, asa ca are spor!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nivea, Dove, Jana- firme.
Io sint multzumita, particulele sint foarte fine shi nu se vad decit ca o pelicula aurie foarte subtzire, nu e strident deloc.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am avut surpriza intr-o seara ca in timp ce citeam o frumoasa carte la lumina veiozei sa constat ca-mi straluceste pielea. vinovat-laptele de corp "dove silkening body lotion". imi doream un astfel de lapte si habar nu aveam ca il am deja.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Eu folosesc un fel de sapun care se aplica pe piele..de la Lush Si sunt multumita Merita incercat, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

am avut surpriza intr-o seara ca in timp ce citeam o frumoasa carte la lumina veiozei sa constat ca-mi straluceste pielea. vinovat-laptele de corp "dove silkening body lotion". imi doream un astfel de lapte si habar nu aveam ca il am deja.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

subscriu. chiar da bine. nu e deloc strident...ba chiar foarte finut.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

exista o lotiune de corp la avon parfumata sunny skies...super beton...mirosea si super...de vara...bineinteles ca am avut.o si a expirat saraca jumate tubul...

...acum mi.am luat batonul de la tomorrow...si asta e super...miroase si frumos si toata ziua si are si particulele stralucitoare fine si nu se iau pe haine...si bineinteles ca mi.am luat si sprayoul de la avon bronze...(ca si canuta on sucit!)...si asta e super...sclipici fin, nu se ia pe haine, nu miroase...prevad ca si astea vor expira jumate...

...ca nu prea am unde sa ma dau...doar nu ma stralucizez cand ies cu pitixul in parc...poate la cate o petrecere...da's rare de cand suntem parinti...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by iren

Nivea, Dove, Jana- firme.
Io sint multzumita, particulele sint foarte fine shi nu se vad decit ca o pelicula aurie foarte subtzire, nu e strident deloc.

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Chiar scrie pe ele ca au sclipici sau cum sa le gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaPanaet spune:

Eu folosesc lotiune de la Artistry - SATIN FINISH LOTION - miroase sublim si lasa un sclipici superb pe corp, nu e strident decat daca folosesti prea multa si lasa o senzatie catifelata si e de culoare roz pal (dar asta nu se vede, pe corp ramane doar sclipiciul frumos, efect de iluminare). Am mai folosit si de la Dove cum spunea cineva mai sus, foarte buna, mi-a placut cum miroase. In week-end cand am iesit in oras , am folosit atat crema de la Artistry cat si o pudra cu sclipici, efectul a fost ....sclipitor! Mai ales cand s-a inserat, aveam piele de printesa !

Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

Hihi, shi io la fel, nici n-am vazut de care e, de fapt am cumparat crema inainte sa aud de asha ceva, numa ma miram ca am tot timpul palmele aurii fara sa am ceva cu slipici pe mine

Mergi la inceput