Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Crissa, da, e mai maricica a mea. S o sa mai creasca pina la 36. Dar nu uita ca eu sunt la 2 sarcina si am ramas insarcinata la doar 6 luni de la prima nastere. Anul trecut si eu aveam burtica de vre-o 92 cm la virsta asta. Si tot tuguiata si jos amplasata era. Ma lua cu furie cind ziceau babele ca e baiat in burta.

Nati si minunea din burtic 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Burtici !!!! am venit de la doctor ,si surpriza, imi controleaza doctorul cervicsul ---sunt dilatata 2-3 cm si jumate ,sa inebunesc de bucurie nu alta . Mi-a spus ca am posibilitatea sa fiu indusa daca vreau saptamana viitoare ,ce ziceti ? va ajung din urma ? e posibil asa ceva ,nu tu contractii ,nimic ,si hopa apare bebe ? si am cerut si valorile ,dar nu inteleg nici-o boaba ,Motzata ajuta-ma ,zic ei ca la 12 saptamani aveam 129 pounds- adica 58,5 kg (cred) ,acum la 38 saptamani am 164 pounds -deci 74.4kg.Deci am luat 15 .5 kg ,nu ? Tensiunea e de 109 . Ok fetele ,voi ce ziceti sa optez pentru inducere -si voi naste natural ,saptamana viitoare ,sau sa astept nebunia cu dureri si sa se rupa apa? eu si sotul inca discutam -well e in stare de soc ,l-a lovit realitatea ha ha ha .Va pup ,sa vedem cine e prima !!!+37 si 6 zile cu bebe Michael.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Crissa, nu ezita sa ma intrebi daca ai nevoie de vreo traducere sau mod de folosire. Cu cea mai mare placere.

Miky , vezi ca nu sant sigura ca daca ti-o provoaca travaliul e mai scurt, si oricum tot ti se rupe apa (sau ti-o rup ei la spital dar e mai dureros). Sau n-am inteles eu bine ce inseamna inductie?
De ce vor sa ti-o provoace, e vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna avmaria si celor care mai sunt pe aici la ora asta!
Eu am asteptat ploaia care da semne ca soseste de vreo 4 ore... tunete si fulgere, dar nimic pana acum cateva minute. Acum ploua si e asa bine, inseamna ca o sa trag un somn pe cinste!
Tensiunea n-am mai luat-o, moasa de la clinica mi-a zis ca i se intampla sa i se trimita gravidute care in cabinet au tensiunea mare (de emotie) si la monitorizarea de 30 minute sa fie OK.
Zilele astea a fost mai racoare (mai putin duminica) asa ca nu m-au mai durut picioarele, iar bb misca bine... Cu toate ca azi-noapte am dormit atat de profund incat de dimineata ma ingrijorasem, imi spuneam ca nu m-a trezit! Multumesc de intrebare!
Azi am fost si am facut baie in lacul amenajat din oras, a fost super, o desfatare, ma simteam asa de usoara dupa. Abaia astept sa ma duc din nou, maine cand sa mai racoreste! Daca aveti ocazia sa innotati (bineinteles daca nu sunteti consemnate la pat) nu o ratati!
Din motive practice (apartament mic, posibila mutare in curand) am luat un patut-tarc (aici ii zic umbrela- parapluie sau pliabil). L-am instalat, pare solid, o sa luam insa o salteluta mai serioasa, caci cea care e in pat ne pare prea subtirica. Bineinteles ca daca bb avea camera lui mi-ar fi placut sa o amenajez ca Leistra, cu baldachin si mobila coordonata. Sper ca la urmatorul bb o sa imi ideplinesc visul...

Bun venit noilor bebici , iar mamicilor le doresc sa faca noptile cat mai curand!

Cristina_Ioana sunt sigura ca totul va fi bine, fiindca te pregatesti sufleteste de atata vreme pentru aceasta mare intalnire... Si dupa aceea va incepe aventura!!!

Si eu aveam o intrebare cu aparatul de muls : credeti ca ar fi bine sa il cumpar acum, sau mai bine astept sa ma sfatuiasca la clinica daca e cazul sa il cumpar sau nu? Eu as vrea sa alaptez cat mai mult, daca se poate pana la 6 luni.
Va pup pe toate si noapte buna!!!

36 sapt. + 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna burtici, mamici si bebici!
Va salut, poi citesc ce s-a mai scris... daca nu adorm...

Valentina 33+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

consi nu te supara pe mine, dar cred ca soacra ta exagereaza; sotul meu si socrii sunt catolici, dar nici unul nu mi-a zis vreodata ca Alex ar trebui botezat pana in 2 saptamani ca altfel nu-l mai boteaza preotul!!!! Si socrii sunt bisericosi tare Bine, pana la urma eu si sotul am convenit ca Alex sa fie ortodox, sa nu fie diferit de ceilalti copii din jurul lui; sotul meu a fost intr-u totul de acord, el stie cum e sa fii "altfel". Dar, oricum, ideea e ca povestea cu cele 2 saptamani nu cred ca e reala. Acum am citit mesajul tau, nu o pot suna pe soacra-mea s-o intreb, dar aflu eu maine! In plus, nu mi se pare normal ca un preot sa refuze un botez, ii dau cu Biblia in cap, fie ca e catolic, fie ca e ortodox!!!! Catolica de care? Poate conteaza...

Mergi la inceput

Larisa eu nu as risca sa folosesc un raid... Nu stiu, se face reclama acum la baygon 100% natural... Eu foloseam candva spiralele raid, dar nu stateam in camera si deschideam larg geamurile pentru aerisire... Acum nu am tantari... Ai mare grija cu otravurile...

Mergi la inceput

Ioana, acum am citit! Bine ca sunteti bine, ai grija de voi, stai cumintica acum. profita si odihneste-te! Nu pot decat sa-mi imaginez prin ce ai trecut!!! Vorba fetelor, bine ca s-a terminat cu bine...

Mergi la inceput

bibi credeam ca numai eu sunt nebuna sa-i zic doctorului "pas"; unii se scandalizeaza de-a dreptul, dar nu-mi pasa. Tin prea mult la sanatatea mea!

Mergi la inceput

mada eu cred ca-ti bat si soacra si sotul!!! Si pe tine ca te superi! Mai, stii bine parerea mea: nu-l mai lua cu atatea menajamente pe sot, zau! Si ce daca nu merge la cununie??? Omul ala se mai poate cununa de 100 de ori, dar tu o data nasti copilul asta!!! Fie ca nasti, fie ca nu, ai nevoie de sotul tau alaturi! Cum adica sa mearga la dracu'n praznic sa te lase cu niste prieteni???? Sunt casatorita de 8 ani juma', dar nu i-am permis niciodata sotului sa ma lase balta! La fel nu l-am lasat nici eu pe el, dar asta e alta poveste. Explica-i clar cat e de important sa fie cu tine in perioada asta, poate nu realizeaz, barbatii sunt mai altfel... Nu stiu, eu sunt mai altfel, mai dura, lucrurile s-au facut cum am vrut eu, nu cum au vrut socrii, mai ales socrul... Trebuie sa te impui, daca esti dulce si cuminte risti sa te ia de fraiera! Sotului i-am spus din start ca s-a casatorit cu mine, nu cu taica-su, deci sa se comporte ca atare. Baiat istet, a inteles repede

Mergi la inceput