Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

huacin,iti multumesc tare mult pt informatia aceea cu etajul superior.Deci l-as gasi la HAPPY BABY,dar 800.000 e masa de infasat sau etajul?

multi

Gabitza35 fix cu Daria siAndrei(28 dec'96)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus fetelor,

Eu nu v-am mai scris insa va urmaresc tot timpul.

Vroiam sa va tin la curent si sa o felicit pe
Monicutza_bb care a nascut natural duminica la 17.45 ora Montreal-ului un baietel, Alexander de 2860 grame.(36w2d)
Bebele si mamica sunt bine, i-am vazut aseara si bebele era tare cumintel si frumos.

In alta ordine de idei, si noi suntem bine, am fost programata la cezariana pe 20 iulie si asteptam cu nerabdare ziua sa ne cunoastem

Maslinuta 34e si David(2.3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Larissa, merci. Intradevar bine ca ai asigurarea asta asa de buna.
3-4 mil/luna e enorm fata de nivelul de salarizare din Ro.In Franta platim impozite de ne stingem dar sanatatea si invatamantul de stat sant de calitate. Si eu avand prin servici o asigurare medicala in plus de cea de baza, de stat, n-am avut de platit un leu din buzunar toata sarcina. Si oricum si pt cine are doar asigurarea de baza (si daca nu lucrezi ai dreptul la ea) nu e rau deloc, si din luna a 6a totul e gratis oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

mada, voi stati in Londra? Va cred ca va chinuiti cu gasitul de casa, la ce preturi si penurie e acolo. Parisul mi se pare scump si totusi e ieftin fata de Londra. Am stat si io cateva luni intr-un orasel mic la o ora de Waterloo acum vreo 3-4ani si ma impresionase aspectul asta locativ, e greu de tot si scump ca naiba ... Va doresc mult succes si bafta sa gasiti ce vreti la un pret cat de cat abordabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

adelapopText,cine intra pe 20 in concediu?dr.T sau Bogdan?
Eu vineri am programare la cabinet si-am sa-l intreb cam care-i este programul de-acu inainte, ca sa stiu.Nasc cu el sau cu Bogdan?Ma streseaza faza asta.

Gabitza35 fix cuDaria siAndrei(28 dec'96)

http://pg.photos.yahoo.com/ph.lucian_stro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea_sm spune:

BUNA FETELOR. MA PREGATESC SA VA SCRIU DE CEVA TIMP.....
SINT O MAMICA DE IULIE-AUGUST(29 W), ASTEPTAM CU MULTA NERABDARE PRIMUL NOSTRU COPILAS, UN BAIETEL DOLOFAN DUPA MASURATORILE DE LA ECOGRAF:)
AS AVEA O INTREBARE PENTRU VOI.....IN UMRA UNOR ANALIZE AM AFLAT CA AM O INFECTIE VAGINALA( YEAST INFECTION ), IAR DOCTORUL MI-A PRESCRIS " NIDAGEL" ( GEL VAGINAL) CE TREBUIE APLICAT 5 SERI LA RIND.
AM CITIT TOT POSIBILUL DESPRE ACEASTA INFECTIE,DESPRE COMPOZITIA GELULUI VAGINAL, SE SPUNE CA NU E RECOMANDAT IN PRIMUL TRIMESTRU DE SARCINA DAR CICA PE URMA E SAFE.....SI TOTUSI IMI FAC ATIT DE MULTE GRIJI.
BEBELASHUL MEU INAINTE DE A INCEPE ACEST TRATAMENT ERA UN MIC FOTBALIST, MA LOVEA PUTERNIC PE UNDE APUCA....DAR DE CIND FOLOSESC ACEST GEL PARCA A DEVENIT F CUMINTE MISCA DOAR CIND SI CIND.....IMI FAC FOARTE MULTE GRIJI IN LEGATURA CU SANATATEA BEBELUSHULUI MEU.
INAINTE DE ACEST TRATAMENT AM FOST SUSPECTA CU RUPTURA A MEMBRANELOR SI PIERDERE DE LICHID AMNIOTIC...FIIND INTERNATA 2 ZILE IN SPITAL PINA CE S-A DOVEDIT, SLAVA DOMNULUI CONTRARIUL.IN ACEASTA PERIOADA DE SPITALIZARE MI S-AU ADMINISTRAT ANTIBIOTICE SI INJECTII DE MATURARE A PLAMINIILOR BEBELUSHULUI IN CAZ CA VOI AVEA PARTE DE O NASTERE PREMATURA....MA INTREB INCONTINUU DACA TOATE ASTEA AU VREO LEGATURA CU MISARILE...PUTINE LA NUMAR ALE BEBELASHULUI???
AS APRECIA FOARTE MULT OPINIILE VOASTRE!
VA DORESC SARINA USOARA SI BEBELASHI SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by lucians

Eu vineri am programare la cabinet si-am sa-l intreb cam care-i este programul de-acu inainte, ca sa stiu.Nasc cu el sau cu Bogdan?Ma streseaza faza asta.

eu am prins o discutie intre dr T si asistenta cum ca pe la sfarsitul lui iulie o sa fie in concediu, dar n-am retinut perioada....chiar te rog si eu sa-l intrebi ca eu am mai intrebat si n-am primit nici un raspuns...poate pentru ca eu sunt cu "livrarea" in august

Eliza 31+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

ce-i cu sticlutzele astea?!?!?!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lucians de tutunaru vorbeam, se pare ca intra in concediu pe 20 iulie

34+

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

geliza cum ai intrebat si nu ti-a raspuns????
si tu ai plecat fara raspuns? oofffffffffffffffffffffff
34+

quote:
Originally posted by geliza

quote:

eu am prins o discutie intre dr T si asistenta cum ca pe la sfarsitul lui iulie o sa fie in concediu, dar n-am retinut perioada....chiar te rog si eu sa-l intrebi ca eu am mai intrebat si n-am primit nici un raspuns...poate pentru ca eu sunt cu "livrarea" in august

Eliza 31+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput