Mamici de iulie - august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
larissa_79 spune:
fetele de la Tutunaru..nu va mai plangeti ca pleaca medicul in concediu...si eu sunt in aceeasi situatie cu voi. Dr mea pleaca si ea o saptamana habar nu am unde incepand de marti saptamana viitoare. Eu o sa fiu in sapt 38 si intru si in 39 atunci...deci va dati seama...cum mai bine.

Cica o sa ma lase pe maini bune...insa va dati seama ca imi vine sa stau numai in pat cat o sa fie ea plecata.
Ce sa fac daca...am eu norocul asta. Incerc sa nu ma mai gandesc
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 36+
mamanati spune:
buna fetelor,
MIKI, si eu din propria experienta iti spun ca sarcina indusa se suporta mai greu. Daca nu-mi faceau epidurala nu stiu daca rezistam. Cind iti rupe apele nu te doare deloc, dar dupa asta la mine s-au inceput adevaratele contractii. Am nascut in 6 ore ce-i drept. Dar desi era bebe mica m-am rupt cam tare, cica am uter rigid. CIne stie, ca la nastere ascultam de nenea si tanti doctor si faceam tot cum spuneau ei. Deci de data asta nu mai vreau nastere indusa! Sper sa vina bebe pina la 40-41 sapt.
Cristina_Ioana, iti tin pumnii pentru miine!!!
Merg la somnic. Nu stiu ce sa mai fac, ma sufoc de caldura. Parca nici n-a plouat azi.
Nati si minunea din burtic 32+
MissJJ spune:
Bibi e vb despre niste picaturi anti colici care se gasesc aici si care cica sunt f bune. Pun link sa vezi despre ce e vb: http://www.infacol.co.uk/ . Si costa cel mai ieftin £ 2.98 o sticla. Iar pe cuite scrie ca o sticlutza din asta ajunge cam pt 100 de doze, o doza fiind de 0,5 ml. Are gust de portocale cica si se da inainte de fiecare masa a lui baby.
------------------------
32+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Avmaria da stam in Londra si e groaznic sa gasesti ceva acceptabil si la pret bun si cu gradina si cu toate mofturile noastre. Si daca mergem mai in afara e mai ieftin dar cum Flo lucreaza in Londra travelul va costa f mult si tot la aceeasi poveste ajung.
In seara asta am fost sa vedem o casa si mi-a zis agenta la tel ca e micutza pe dinafara, adik pare micutza dar e faina. Ei inauntru e minuscula nu mica, niste scari inguste de numai o persoana incape pe ele, o buc practic inexistenta si verde pe deasupra, da un verde urat si un dorm ala de o pers vopsit in un albastru f inchis oribil.
Asa ca mai cautam pana om gasi ceva fain.
------------------------
32+ 
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Fetele am vb cu tata despre cont si maine merge la banca sa vada ce nr de cont si etc toate datele si am sa trimit mail pe mailul comun cu datele unde puteti trimite banii. Legat de costul transportului abia la sf sapt aflu, pt ca trebuie sa vb cu tiristul sa vad daca vrea sa le aduca daca nu tre sa merg la posta sa vad cat ma costa ca e in fct de greutate.
Cam atat de la mine in seara asta ca sunt obosita si maine o iau de la inceput cu agentiile.
Va pup si mai intru maine!
Noapte buna si somn usor si odihniti-va ca maine trebuie sa facem galerie pt Cristina_Ioana, nu?
------------------------
32+ 
Poze
Lucrusoare baby
Medeea76 spune:
Mada, am vazut ca lira e aproape 52.000 lei vechi. O sticluta teoretic ar costa in jur de 155.000 lei. Parerea mea e sa strangem cate 200.000 lei de sticluta, care sa acopere costul ei, transportul si comisionul bancar (pana la tatal tau). Intai strangem banii (ca sa nu ramana una din noi cu multe stclute cu care sa nu aiba ce face) si in functie de cati bani s-au strans, iti spunem cate sa trimiti. Ne mai gandim si maine, acum trebuie sa fug la culcare, ca ma streseaza al meu ca ii e somn...
P.S. Nu stiu daca am calculat bine pretul, am zis si eu aproximativ.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 34+
lidsta spune:
Cristina,
imi pare sincer rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Si eu o sa nasc cu dr Radoi pe 30 cu cezariana si fara sa vreau ma gandesc la tot felul de prostii. Acum incep sa realizez tragedia a ceea ce inseamna pierderea unui copil, fie si el nenascut inca ... Oricum, te admir sincer pentru taria de caracter de a suporta o nastere naturala in astfel de conditii.
Mikyyy,
Zic eu ca nu are sens sa iti schimbi doctorul. Cu Dzeu inainte sa speram ca nu ni se va intampla nimic. Ca sa nu mai vb de faptul ca Rdoi mi se pare in continuare OK. Crezi tu ca un altcineva ar fi luat masuri de urgenta in conditiile in care semnele clinice nu existau?
Acum ce sa zic,mai ca as insista sa imi fac cezariana cat mai repede, mai ales ca mai am de asteptat pana joia viitoare si simt ca nu rezist pana atunci din cauza caldurii si a durerilor de spate, picioare si ligamente. Dar poate ma pripesc ...
In alta ordine de idei sunt inregistrata la mamici de mai iunie dar avand in vedere ca acolo o sa nasc probabil printre ultimile as vrea sa ma inregistrez si aici.
Deci ma numesc Lidia si o sa am o fetita pe nume Ada, pe 30 iunie, prin cezariana, cu dr Radoi, la Municipal.
Deci DUM 28.09.2005, DPN 30.06.2006, fetita, Ada, Municipal, Radoi ...
Pentru celelate fete mult curaj si putere :) Eu una nu prea mai am. Dupa o sarcina foarte usoara, ultima saptamana mi se pare insuportabila ...
25miky spune:
Crissa ,eu am gasit aici in comert ceva sa ma ajute cu sfarcurile ,cred ca am mai scris si inainte ,sunt din plastic si le aplic o jumatate de ora in fiecare zii ,si mi-a mai spus cineva de pe forum mai demult ,sa stric un sutien ,sa ii fac gaurele ,si sa il porti asa ,o sa isi revina sfarcurile , ia si partea buna a lucrurilor ,sutien cu gaurele ,-sexy ,nu?
+38![]()
quote:
Originally posted by crissa71
Imi pare rau dar sunt atat de uituca....Lecitina, lecitina...
Larissa:Vroiam sa-ti spun ca nici eu n-am colostru...si pe de-asupra n-am nici sfarcuri!!(adica sunt in interior nu ca nu exista deloc!!).
Bine.. am citit ca nu sunt atat de importante in alaptarea corecta a sugarului pt.ca el trebuie sa cuprinda cu gurita toata aureola, sfarcule sunt doar pt.ghidaj!!!Ne-om descurca noi pana la urma!!!Sanatosi sa fim..
Ma fetelor eu totusi nu-nteleg de ce o mai tine pe CRistina_ioana pt.o zi?!E chiar atat de importanta O ZI!?
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
miky
25miky spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Mia - pentru cele care nu o sa avem laptic de la bun inceput ,pompa ajuta sa desfunde canalele ,in felul asta laptele vine mai usor ,nu crezi? cel putin asa am citit eu,plus ca il pun si pe sot sa il hraneasca pe bebe in felul asta.+38
Nu am inteles de ce sinteti atit de stresate cu pompele?
Si de ce trebuie luate dinainte(mai ales ca-s asa de scumpe)..daca nu o sa aveti nevoie de ele?...Eu am alaptat normal prima data si nici prin cap nu mi-a trecut sa-mi iau pompa.Acum sper sa se intimple la fel!
32+
Eu vreu sa intreb ce patut sa luam: de lemn sau din ala cu plasa?;ce model de carucior ati luat si care sint avantajele, etc...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
miky
25miky spune:
Bibi ,mamanati si Leistra- sunt ametita rau ,nu stiu ce sa mai fac ,americancele de aici imi spun tocmai pe dos ,ca e mai usor asa , tin si eu cu voi ,nastere naturala ,mai rau e ca soacra imi vine martea viitoare ,asa ca in seara asta trag o plimbare ,poate bebe vrea sa vina inaintea soacramii ,din cate am inteles ar vrea sa stea in camera cu mine cand nasc ,asta imi mai trebuie , sa ii vad fata in momentele alea ,cu Dumnezeu inainte .
+38
miky