Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori aaah ce poze frumoase! amr zile la mine sper ca v-ati simtit bine. cand mergeti la gretzia? bafta la swedish!
Lia buah....chestii din astea se intampla precis cand zici ca esti mai atent! bine ca e ok Danut. hahahahhaa....normal ca noi suntem de vina. pe mine deja ma lasa rece aceste chestiuni. vb lui Carmen, da o tura pe la probleme legislative ca precis te lamuresc pe acolo fetele....am tot vazut subecte din astea. eu credeam ca iti faci angajarea pe firma voastra - si acolo poti sa zici ca lucrezi...pana nasti! nu? cat despre efort....din pacate nu ai ce face. dar macar gandeste-te ca toate mamicile cui bb2 trec prin aceleasi lucruri....si slava domnului se nasc frati sanatosi tot timpul! asa ca....bafta multa! cand ziceai ca e DPN-ul?
Daria parerea mea ca nu arata a varicela - zic din nou. cel mai grav o indigestie. las-o in pace cu mancarea si da-i lichide cat incape.
pus si eu poze noi: http://community.webshots.com/photo/551527680/2547572540088100014XGsvCm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna dimineata fetelor,
La multi ani Gabi! sa fii sanatoasa , fericita si sa aveti tot ce doriti toti trei!

La multi ani si pt sotulu tau Alice!

Lia, eu l-am intrebat acum cateva luni pe Marius si am pus intrebarea daca pot intra din CIC 1 in 2 fara sa lucrez si mi s-a pus si pasaj din lege ca Da!!!!! Deci nu cred ca tre sa te ingrijorezi. Daca vrei sa te linistesti pune aceeasi intrebare la legislative si vei vedea raspunsurile.
Nu am citit decat pagina asta,nu prea sunt la curent cu ce eti scris.

Daria, sper ca Giulia e bine.

Si la Bia i-au iesit bubite pe piele aseara, era plina pe picioruse,
pe fundic si pe manute si pe pale pe burtica.
Acum dimineata se pare ca unele au dispoarut si altele sunt pale.
Sper sa nu fie vreo boala contagioasa. ca inebunesc aici in FR incgisa in casa 2 saptamani sau cat are trebui sa stam. Nu are febra, si nici vreun simpotm de raceala.

Corina, superbe poze! Noroc ca eu sunt intr-o continua vacanta si peste 2 saptamani mergem la munte aici, si peste 5 la mare in Ro, deci nu mai tre sa astept nici eu mult.

Fetelor, de vreo 4 zile i-am dat chilotei la Bia. Nu se cerea deloc la Wc. Am crezut ca o sa am de lucru o gramada cu scapatu de pampers.
Dar deja ieri toata ziua a facut la Wc fara sa faca vreo data pe ea. Azi dimineata avea scutecul uscat s-a cerut la Wc pe la ora 8, 9 si acuma. E fetita mare si cu chiloti! Si se spala pe manute f incantata dupa ce face pisu, ca se si sterge! E taree incantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

La multi ani Gabi! sa fii fericita si iubita! sa te bucuri de cei dragi!
Alice, la multi ani pentru sotz si la fel de multi petrecuti impreuna cu dragoste si intelegere! si pupici lu"andrei sa treaca repede cucuiul!
Lia, si tie si lu'Danutz

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
LMA Gabi, sa fii sanatoasa si petrecere frumoasa astazi.
Alice - cupilului, cunoastem cum e cu cazaturile. Si Radu s-a lovit la ceafa si cand statea in pat il apuca plansu...batea patul, zicea ca ala ii face buba
Cori-io mai am muuult pana la concediu asa ca pozele alea faine mi-au cam atacat psihicu'meu delicat (<aiacaredadingene>)

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele!

Gabi, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Astazi sunt suparata rau. Credeam ca am rezolvat problemele de seara la culcare, dar m-am inselat. Aseara a urlat copilu meu de aveam senzatia ca daca il mai las, o sa lesine. daca vreti, cititi la cabinetul psi, ca nu mai scriu aici inca o data. daca o sa faca asa si joi seara, cand noi suntem plecati la bucuresti, nu stiu ce o sa faca soacra-mea cu el.

Nici n-am citit din urma, ma duc acum, si incerc sa gasesc pe net raspunsuri si pentru ce ma doare pe mine.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

corina, ci-mi faci tu mie.. luminita de la capatu` tunelului inca nu se vede
roxana, vazut pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LEELOO !!!
sot de Alice !!!

P.s. Roxa - arati super super bine, sunteti niste frumosi . si Giulia are magar precum Patrick

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc mult fetelor - va invit la o sau la o si neaparat la o felie de (pare un carnat, dar inchipuiti-va ca e tort... ca alt emoticon nu am gasit...) sa sarbatorim impreuna, ca doar voi imi sunteti alaturi si la bine si la rau (scuzati, dar m-am emotionat rau...).

Va pup pe toate ca toate imi sunteti dragi!

Alice - LA MULTI ANI pentru sotul tau!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

La multi ani Gabi! Multi ani fericiti, sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi!

Sa-ti traiasca sotul Alice! La multi ani!

Vad ca sunt probleme peste tot, mai mari sau mai mici, dat cu capul de grasie, febra, tot felul de bube...ufufuf
Sanatate la toti piticii si la mamicile burticoase sau nu...:)

Dupa cum spuneam, Murphy nu doarme...:)
Ieri (din categoria "intotdeauna e loc de mai rau") a venit nenea cu dulapul sa-mi spuna ca l-a facut, dar a gresit masurile... Asa ca o sa am un dulap cu 20 cm mai mic decat trebuia...(face el masti, sa nu se vada, dar tot degeaba e...
S-a scuzat, dar deja il facuse...ma certam cu el de pomana.
Oricum, am rezistat eroic pana cand a venit John de la plimbare si m-a luat cu "iti faci tu nervi pentru un amarat de dulap!?"...Imi venea sa plang!!!!
In fine, noi sa fim sanatosi, ca oricum nu am ce face.

Mai ca dar ce cald e. Noi avem aer conditionat, dar nu ii dau drumul decat cand e plecata Maria sau cand doarme...asa ca nadushim intr-o mare veselie...:)
Ma duc sa va citesc. O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

LA MULTI ANI, Gabitza!!!! Multa fericire si sanatate!

Alice, LMA pentru sotz! Si tie pentru singuratate!

Lia, io's in gashca celor care toaca muuult si bine, asa ca kestiile cu "e vina ta" se soldeaza cu "ia creste-l tu" Iar apropo de varsat kestii si nedesfacut de filet, Vicu si-a turnat in cap de Paste o sticla de Clin cu solutie pentru geamuri. Ca, deh, ma'sa spala geamuri si el se juca cu recipientul pe care i-l lasasem io, ca tot nu putea sa-l desfaca . Asa m-a ajutat baiatul meu sa nu mai spal geamuri, ca nu mai aveam cu ce. Dar el lucea, mama, mama! Si spumase bine!

Monica, . Io cred ca-l puneam sa refaca tot dulapu' pe banii lui. Am mai facut io scandal la un pus de gresie si sotzu a intervenit, ca altfel o faceau pe banii lui. Si nu i-a placut ca s-a bagat...

Cori, fromoasa vacantza! Ma bucur ca v-ati relaxat!

O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput