Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, acum chiar plec la somn ... terenul ramine al schimbului III pe care il salut si caruia ii doresc o zi buna !!
Ne auzim dimineata !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Out of topic..dar din categoria fiecare cu ce-l doare: fetelor care ati calatorit cu avionul...se considera bagaj de mana, geanta aceea speciala pt costume (stiti voi la ce ma refer...eu nu stiu sa aiba vreo denumire speciala!)? Merci!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI GABRIELA!!!!SA FI SANATOASA SI IUBITA DE BAIETII TAI!!!!
Si cu intarziere LA MULTI ANI MATEI!!!!!
Citesc ma uit la poze si revin,azi sunt odihnita,dar mi-ar mai trebuie vreo 2-3 nopti buna sa fiu cat de cat normala

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am vazut zoze asa ca scriu repede sa nu uit;pupam Stefania grasulica, si noi merge in parcul "european" ca sa ne dam in balena,pupam zambaretul colectionar de tlactoale,si pe Ilinca fetitza-baietzel,si pe noi ne bate la cap tati sa ne tundem ca au venit caldurile dar rezistam eroic,pupam sarbatoritul de ieri si cei 2 copii ai lui Alice!
Maria mea face greva laptelui de vreo saptamana,nu mai vrea deloc lapte de dimineatza,am incercat cu paiul,cu cereale pentru juniori,din pahar,din cana cu vacutza etc,etc si nimic.Voi cum ii mai pacalitzi poate imi dati si mie o idee!Si nici cu alte lactate nu ne impacam prea bine
pupici sunt in zona

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
La multi ani Gabi!! sa fii sanatoasa si fericita...si sa ai parte numai de bucurii!!!
La multi ani si pentru sotul lui Alice! sa aveti multe aniversari fericite impreuna! Alice bine ca e ok Andrei....uff la cucuie sunt campioni copiii astia!
bafta azi pentru Robi si Caro! tinem pumnii si asteptam vesti bune.
Daria eu cred ca Giulia a mancat ceva repede si i s-a facut rau....ce zici tu nu suna a varicela deloc. sper ca ati trecut bine peste noapte.
Anca bine ca Bianca e ok cu rana. bafta la dormit!
Diana felicitari pentru gradi, sa fie cu noroc.
nu am apucat sa pun poze ...poate reusesc azi.
pup tuturor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata frumoaselor!
la multi ani, gabi!
la multi ani, sotz de alice! pupam gizmou`, ntzzz cazaturile astea!
lio, cum esti?
daria, cum e giulia?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare de la mine.
Febra aseara ok, peste noapte ok, dimineata 37,6, supozitor, la 8,30 36,4 cat are mandra de obicei. Dar, e apatica rau si miorlaita. Dimineata la 5 mi-a baut laptele fara probleme.
Nu stiu fetele, ma simt ca draqu`. Stiu ca voi ma intelegeti. Si nu, nu am facut Varilixul ca atunci cand am vrut nu s-a gasit si mi-a zis pediatra ca e mai bine dupa ce implineste 2 ani.
Nu a mai vomat, nu are diaree. Sper sa nu fie varicela.

O zi faina tuturor. Va pupacim.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

`neata buna!

ieri si-a turnat Danut un tub intreg de solutie de facut baloane in ochi, sub ochii mei. Ii schimbam scutecul si el statea cu chestia aia in mana, eu linistita ca el habar n-are sa desfaca filetul capacului si ca asteapta sa-i fac eu baloane, dintr-o data aud un racnet, il vad cu tubul desfacut si plin de spume pe ochi. Abia l-am carat la baie, spalat pe fata, avea si-n urechi, are un ochi rosu si umflat parca a tras curent si-i curg lacrimi siroi din el chiar daca nu plange. Sub ochii mei toata treaba. `nenteles ca taica-su m-a facut vinovata de accident, de fapt, eu i-am lasat la indemana tubul. Asa ca pe langa ale mele am mai avut si alte neplaceri, alte stresuri. Azi m-am trezit cu rosu in gat, colac peste pupaza, in toiul arsitei de vara eu fac rosu in gat :( Presupun ca am mancat ieri ridichi din frigider si eu n-am voie sporturi din astea ca am gatul nevricos. Asta e un motiv in plus pt care ne-am duce la salina, sa ne dregem gatlejurile.

Tanti aia descoperita aici pe DC e disponibila abia din septembrie, oricum tin macar s-o cunosc, deocamdata nu m-a contactat.

Daria- tinem pumnii sa nu fie varicela, poate fi o enterocolita, febra nu e chiar foarte mare, deci nu cred ca poate fi varicela.

Monica- am vrut sa-ti scriu de ieri, dar am uitat, rezisti eroic legilor lui murphy zau, sanatate botosicii si la cat mai putine frecaturi de covoare, daca deloc nu e cu putinta

Alice, Anca- pupam puii accidentati la capsor si gurita. Uneori pare de neinteles cum se pot accidenta taman sub ochii cei mai vigilenti. Eu stau ca un arc pe langa Danut, cu ochii mai mari decat ochelarii, de unde si atata oboseala pe capul meu, si totusi uneori cu greu evit cate ceva, daca mai ajung sa evit.

Diana- stau indoita pt ca la ca efort fac eu....numai D-zeu stie daca bb2 rezista si cat. Ma straduiesc sa fac chestii cat mai simple dar tot acolo ajung, cand ma simt mai bine iar iau mopul si cratitele de coada si trec la treaba, merg cate 3 ore pe jos la plimbare, prin casa Danut nu ma lasa sa stau intinsa ca i se pare suspect, nu e obisnuit sa ma vada asa, mai prind cate o ora cand doarme dar adeseori gatesc atunci, deci nu mai pot sta ca pe vremea cand eram gravida cu Danut. Atunci la servici 8 ore le stateam pe scaun, cu mici pauze de mers la buda si papat. Veneam acasa, ma rasturnam in canapea si butonam telecomanda. Si tot mai aveam nevoie de no spa uneori. Acum...ce sa mai zic? Sunt alte conditii, si nu-mi mai permit luxul de atunci. Asta-i motivul pt care am indoieli.

o alta zi caniculara se prefigureaza. Daca pana dupa masa mai am crampe merg pe capul medicului sa-mi scrie ce am si ce n-am voie sa mai fac si o sa vad daca ma pot conforma cu ceva.

O alta chestie care ma deruteaza e noua lege despre care nu stiu mare lucru, eu vroiam sa-mi iau concediu din 1 august de la firma si pana o fi sa cer prenatalul, dar se pare ca nu e posibil. Trebuie sa lucrez minim o luna, abia apoi sa incerc un concediu medical. Si nici asa nu e sigur ca pot cere CIC 2. Maica-mea m-a anuntat ca ea poate veni sa stea cu Danut dar ca nu are unde dormi (avem doar 2 camere nedecomandate) si ca nu poate face nici un efort, adica rezultat zero. De la 1 august suntem in aer deci. Voi stiti ceva de noua lege si ce reglementari sunt? Nu ma trimiteti prin M.O ca nu am pregatirea necesara (juridic, economic) si nici calmul sa descifrez intelesurile si intortocheturile formularilor. Medicul de familie si ginecologul nu stiu nici ei, degeaba i-am intrebat.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata, neata
Am reaparut pe aici, ne-am intors din prima parte a vacantei. Am fost pe Costa blanca cu niste preteni, am inchiriat o casa super si a fost foarte ok. Am pus niste poze, sper sa nu va fac pofta prea mare de vacanta celor care mai aveti de asteptat.
http://community.webshots.com/album/551492915FRESIn
Am dat si un mare test ieri la suedeza... bleah!! Profu nu mi s-a parut prea convins sa ma treaca mai departe si sunt tare ofticata, vad miercuri ce a iesit.
Pupam pe toata lumea, inca nu am avut timp sa citesc, dar am vazut ultimul mesaj si ii urez sanatae Giuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

posteaza la legislative, poate te lamureste marius

quote:
Originally posted by Dorsilia

`neata buna!

Voi stiti ceva de noua lege si ce reglementari sunt? Nu ma trimiteti prin M.O ca nu am pregatirea necesara (juridic, economic) si nici calmul sa descifrez intelesurile si intortocheturile formularilor. Medicul de familie si ginecologul nu stiu nici ei, degeaba i-am intrebat.

merci

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput