Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Alice, dragii de voi, de abia acum am citit de gizmo... deci si voi ati patit-o... cred ca de la varsta asta trebuie sa ne tot asteptam la d-alde astea.. da o sa ne ia ceva timp pana o sa ne obisnuim... bine ca nu a fost mai rau... io ma tot rog la Cel de Sus sa ii pazeasca de nenorociri... ca zgarieturile si cucuiele trec...pana cand esti singurica?

Olivia, preaviz de 24 ore?... dar asta nu e o decizie care se ia in 24 de ore... cat de rau (problematic) trebuie sa fie un copil ca educatoarea sa hotarasca ca de miine sa nu-l mai primeasca... eu zic ca ei trebuie discute cu parintii si sa incerce sa faca ceva impreuna (sa-l abordeze in diverse feluri etc.. inainte de a lua o hotarare...

Nu ni-l mai arati pe Luca? Deci asa se tine de dansuri pe terasele de pe plaja...

Am uitat sa zic, multi ani fericiti alaturi de sot, si tot asa de indragostiti sa ramaneti!

Aaa, maine vine si sorela Biancai, Andreea... deci va fi din nou zapaceala la noi in casa (de parca nu eram destul de agitati..)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Asa...tocmai se trezise.
In legatura cu dormitul, am hotarat sa nu dau inapoi,chiar daca o sa-mi ia juma' de an. Ma duc de cate ori se scoala, stau putin si plec. Asta este. Stiam ca va fi greu, dar nu vreau sa renunt. Sper sa reusesc. Ce ferici sunt barbatii astia care dorm bustean si sforaie de se misca blocul! N-au nici o treaba! Al meu ii zice Iancai "copilul pace". Pai normal, ca nu pe el il alearga de-l rupe prin parc...
M-am hotarat, nu mai caut bona, o duc la gradi. sunt cinci copii in grupa de cresa, e curat, educatoarele imi plac...e aproape de casa. Si stau si eu mai linistita.

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Anca ... distractie mare o sa fie la voi ! Singura sint - teoretic - pina la finele lunii, dar daca se va prelungi contractul, atunci inca o luna activez tot la schimbul III !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Cel mai trist e ca azi e ziua iubitului meu sotz si nu-i linga mine ... si se ma intimpla si asta cu Andrei ... si iara ma prinse plinsul, ca am o mie de ginduri in cap !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alice, nu te mai invinovati atat. Eu eram atenta cand a cazut Ianca si ce-am rezolvat?
Poze de la Brasov nu am, am filmat doar.
Va pupic, ma duc sa ma culc...

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..eu am poze numai cind primesc din Ro...sper sa am unele cit de curind:))
Diana..wow juma' de an?Se vede ca nu mergi la serviciSi io am fost copil agitat..sau oricum mai agitat decit tati...si prin umrare in clasa I am luat doar premiul 3...pt ca am avut primul trimestru 9 la purtare

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice si mergi pe blat??? LMA..pt taticul Florin!! Iar tu fugi la nani...si asa trece si ziua de azi...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Olivia, nu blatuiesc, doar ca ma intristez tare cind ma gindesc ... au fost destule aniversari petrecute unul departe de celalalt, ca deh, meseria lui ... dar asta parca e cea mai trista ... nu stiu exact de ce !
Ma duc si la nani ... mesengeream cu un fost coleg de liceu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Alice, LMA sotului tau! Cand o sa vina sotul tau o sa ne lipsesti aici la schimbul III... asa ca vezi cum faci sa impaci si capra si varza.. (io glumesk )

Mergi la inceput

Capra si varza le impac io, cu lupu-i problema !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput