Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Am fost pe acasa, Giulia a baut doar lapte si a papat doar orez cu lapte, in rest bea suc si apa. I-a urcat febra la 38. Alte semne nu are. Au fost la plimbare cu tanti si acum dormiteaza. Scaune normale, zice ca "nu doaie" ... Si transpira la greu, mai la capsor, cu claia aia de par ce-o are ...
Nu stiu ce ar putea fi ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
daria, pai asa s-a manifestat viroza la ilinca: vreo 3 zile febra mare, 39, care ceda foarte greu... eu cred ca-i viroza. las-o ca pe ea, n-o forta cu papa, da-i lichide la greu ca recupereaza ea cind isi revine. sanatate multa.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Multumesc fetelor de sfaturi si sustinerea morala, io una chiar am nevoie. 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
diana21 spune:
La Multi Ani, Gabi! Sa ai parte numai de bucurii si...multe cadouri frumoase azi! Pupici!
Daria, de ce nu o duci pe Giulia la dr. sa te linistesti? Daca tot face febra, sigur are ceva. Eu una, cand e vorba de pitic, mai ales ca am tecut prin foarte multe in astia doi ani...o duc la dr. la primele simptome, ca as face orice numai sa nu mai ajung sa ma internez cu ea si s-o chinuie cum au chinuit-o asta-vara. A! By the way, si eu imi fac griji ca ianca transpira groaznic, mai ales pe cap. Nu stiu ce-o fi...
Alice, La Multi Ani sotului! Sper ca esti mai vesela azi. Uite ce frumos e afara, da-o incolo de deprimeala...
Olivia, inca nu merg la lucru, am vorbit ca ma intorc la jumatatea lui august! Dar oricum sunt hotarata sa nu renunt la culcat copil singur in camera pt. ca altfel patesc ca mama. A dormit saraca cu mine in pat pana cand am implinit sase ani. Si decat asa, mai bine ma chinui eu cat o fi nevoie, nu?
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
szivarvany spune:
Pediatra noastra, la care alerg si eu din orice stranut, este in concediu.
De asta ma vaicaresc pe aici ... sorry.
Edit: si mi-e frica sa merg aici la urgenta ca cine stie ce-i face bebelinei
Daria &
Giulia (2004 08 16)
amironeanu spune:
GABRIELA
Sa fi fericita alaturi de familia ta!
Alice, la multi ani si sotului tau si sa treceti impreuna peste toate necazurile si sa veti parte numai de clipe frumoase.
Mitzura, si cu Stefi am patit la fel, a avut o perioada lunga de timp cand o puneam in pat cu biberonul de lapte, il bea, isi canta, isi aranja ursuleti si adormea singura. Acum iar vrea sa stau cu ea. Au fost seri cand nu era de ajuns sa o tin de mana printre gratiile patului, vroia sa stau suspendata peste pat sa ma vada bine si sa o tin de mana. Incet, incet am ajuns la performanta de a sta doar in camera cu ea, nu mai trebuie sa o tin de mana, sper sa ajungem iar la perioada cand adoarme singura. Pur si simplu au si ei perioade si perioade, acum trec printr-o perioada mai mamoasa. Si eu imi faceam probleme ca daca eu nu sunt soacra nu se descurca, dar acum doarme la pranz la ea, tot asa are zile si zile, cand rea tinuta de mana, cand adoarme singura, de ex. azi a vrut in patul mare, soacra a pus-o in patul mare, a lasat-o singura si in 5 minute adormea (la pranz)
Daria, multi pupici Giuliei, nu o stresa cu mancatul, lichide, sper sa fie ceva usor o viroza sau un usor rosu in gat.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
diana21 spune:
Daria, daca vrei, poti sa o duci la Medlife, pe Grivitei, la dr. noastra, e super. Nu conteaza ca nu e inscris copilul la ea, ii consulta pe toti cei care merg acolo. Nu stai mult sa astepti si iti garantez ca e printre cele mai bune din buc. Se numeste Marcu Mihaela, o gasesti pana deseara (cred ca pana la 21). Spune-mi daca te intereseaza si iti scriu detalii. Costa 500.000 consultatia. Pupici!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
mitzura spune:
Daria, cand tudor a avut rubeola a debutat tot asa cu vreo 3 zile de febra, fara alt simptom. I-ar fi apart si bubitele mai repede daca nu i-ar fi prescris doctorita antibiotice, pt rosul in gat, care era un simptom comun in rubeola. Eu zic ca poate fi si o boala a copilariei, nu neaparat varicela. daca e asa, in 2-3 zile ar trebui sa-i apara o eruptie. daca nu, probabil ca e o viroza, sau o indigestie. sanatate multa.
Alice, sa-ti traiasca sotul!
andrea, mi-e ciuda cu dormitul de aia ca vroiam sa-l dezobisnuiesc incet incet de adormitul cu mine langa el, in ideea ca vine bebe 2 si atunci nu stiu ce o sa ma fac. de asta am incercat sa nu mai stau langa el pana adoarme, sa merg tot mai rar cand ma cheama, ca sa se dezobisnuiasca treptat. dar se pare ca nu vrea sa renunte la drepturile lui. vad ca si voi aveti probleme asemanatoare. daca nu m-ar presa bebe2, nu m-as stresa nici eu atat.
leeloo2004 spune:
Diana, Daria nu e din Bucuresti...
Daria, sper ca Giulia nu are nimic grav...Pediatrei voastre nu ii tine nimeni locul? Oricum regim si multe lichide si vezi cum evolueaza. Pupici multi! 
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Diana - esti o scumpa
, doar ca eu stau la draqu` 
Mitzu - noi la fel cu somnu`, dar avem nopti in care striga (urla mami - tati) de n`shpe ori ... Vreau si io poza cu tine cu burtica 
Daria &
Giulia (2004 08 16)