Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Diana, ce scumpa esti! Da, poti sa vb cu tanti aia, numai ca la noi e cam asa: fiind cu bb2 la bord am nevoie de ajutor la menaj mai mult decat cu Danut. Plimbarea afara cu Danut e o placere pt mine, mergem si ne plimbam, ne jucam, dam cu pietricele in apa, urmarim pisicutele, facem baloane de sampon, caram masinutele prin nisip, intram prin magazine, facem piata asa la modul fructe si legume, cantitate mica, mai stam de vorba cu vecinii....Danut e supercumintel afara si nu trebuie sa alerg dupa el. Acasa, da, as avea nevoie de supraveghere la el cat gatesc si bineinteles un ajutor mi-ar prinde bine la menajul casei. Nu am nevoie de cineva caruia sa-i fac program fix, ci flexibil

Mai sunt copilasi doar cu 4 maselute la aproape 2 ani? E semn de lipsa de calciu ca ii ies dintii asa greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Dorsilia da ma fimea e mai mare ca al tau si tot 4 masele are mai vream sa-ti zic ceva da uitai lecitina asa ca revin.
DIANA pfuaaa is kioara de oboseala ceea ce esplica faptu ca am cautat de 7 ori in capitolu asta sa vad ce m-ai intrebat de Utrogestan:)) In sarcina se pune direct la 'sursa' ca cica isi face mai bine efectul. Plus ca e cunoscut ca la unele persoane da o stare de rau extraordinara ca atare se recomanda sa se puna tot acolosha (in gravideala). Cand esti civila, adika negravida, aceeasi pastila o iei cu apa evident pe cale orala. Felicitari si sa ne pui poze cu cantaciosul sef cu coronita :)))
PAKO sarcina usoara!!! Ma bucur mult pt tine
cristal sa ai bucurii pragheze:)
revin ca s-au trezit tzoshcutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata gagici,
am vazut-o pe stef cu fotoliul nou si frumosii lui ema, dragalasi-coconasi!
daria, pai eu vb serios maica, nu erau complimente gratuite
diana, felicitari lui tati, unde lucreaza? vad ca sunteti din lumea presei
felicia, chiar ma gandeam la tine ca te visassem ca erai insarcinata si nu mai stiam daca chiar esti sau nu, un vis confuz rau
pupam pe toata lumea

mey, de ce nu-i nimeni pe chat?????

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ok..priceput..v-am inebunit cu bagajele mele..gata ,nu mai fac!
Felicia sarcina usoara!
Da si Diana ...sinteti de-ale mele..din Dr . Taberei! Si noi ne vom plimba macar o data in Moghioros cind venim!
Dana..nervi de otel..asa cum a spus cineva..dureaza pina la 3 ani...
Lumi concediu placut!
D-na pasarik cind aterizezi la Mamaia?
fug la sedinta..

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

is pe ciat la clubu scutecelor:D

Mergi la inceput

papa, de ce minti. nu esti. eu-s pe generaale c-cun vampir

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

am fo. da se trezi gradinita.
si acu mai is pe clubul scutecelor.

bei steti ratate ca betive (se-ntelege ce vrau sa zic? ca io taman ce beui o bere din aia slaba cu suc de grapefruit ceea ce va donez si voua).

Azi a facut Catrina (ura!ura!ura!) prima propozitie Era la tv reclama cu colgate si m-a tras de mana si mi-a spus maiastru:
- Mamaaa dincii!!!
poate in seara asta am noroc sa-i spal cei 6 dinci jumate si cele 4 masele:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Seara buna !

Gata, am scapat de licenta !

Si pentru ca tot e vineri seara si zicea Papa ceva de bere....dau eu de baut la toata lumea, ca am motiv

Din pacate eu nu o sa stau prea mult cu voi...ma duc la ca sunt zombi dupa inca o noapte nedormita si o zi cu stres maxim...

Va multumesc ca v-ati gandit la mine

Mergi la inceput

KRO FELICITARI!!! Mamika eroina si desteapta!

Mergi la inceput

felicitari, caro, uite noi bem pt tine pe chat, numai ca suntem in 2...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput