Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 28
Mimilinca spune:
Fetele cucuiete eu ma pregatesc de plecare!!!!!
Va pup pe toate si toti, sa aveti grija de copilasi, w/e placut, vacante placute celor care plecati...lasati Balaceanca pentru altii ![]()

Sarbatoritilor lunii iunie si iulie pe care nu ii voi putea felicita!
numai bine!
roller025 spune:
Carmen, daaa, no 9 e mai aproape, da se ajunge usor si e in oras. Io ma'c la verdeatza, departe de oras. Daca tii cu tot dinadinsul vin la Socola ![]()
Mey, ma unserati pe inima. Ma bucur ca nu's singura care are lupte de strada cu cupilu, desi n-ar trebui sa ma bucur....
diana21 spune:
Luuuume,luuuuume! Tati a luat locul I aseara la Cupa Presei la Cantat, la trupe. L-am vazut si io la stiri mai devreme, sunt super mandra de el...

Roller, dupa descriere, ati fost in Moghioros, nu? Pai poate ne vedem pe-acolo, noi mergem zilnic doua ture, iar seara stam pana la 9:30. Pupici! A mea face asa doar la "padu" de lemn (tobogan), dar ii trece repede ca o fraieresc cu diverse.
Gongutza, o sa-i treaca in doua zile daca ia antibiotic, noi am facut deja doua amigdalite din astea, una chiar vara trecuta la mare cand mi-a facut febra 40,2.
Revin cand incepe cap nou! Hi, hi, hi!!!![]()
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
szivarvany spune:
Din categoria "seara la plimbare": mergem in parc, Giulia dragalasa, in rochita, alea-alea. Vrea "bomboane" adica acadea, apoi "cioki" adica Dots. Bon, ia acadeaua, o baleste bine, o sterge de rochita alba si o arunca in lada de gunoi din drum. Mergem in parc. Vrea cioki, papa ea cat papa, vrea in brate. Moama ce iubareata e ... imi lasa Dots-ul pe ceafa si par, bine intins. Nu`i bai. Mergem spre casa, tine mortis sa-si reia acadeaua din gunoi, urleteee, zbieraturi, planseteee de-ti rupe sufletul ... nu-i bai, ii dau un alt Dots. Papa jumate si restu` si-l flescaie in maini, se sterge tacticos cu jumate de baton de rochita. Vazand kkceala de pe rochita, reia in mana ce`a mai apucat si-l saluta si imbratiseaza pe tata`so 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Dorsilia spune:
hello!
Felicia, felicitari si sarcina usoara!
Moniq, sa iasa bine analizele si sa aveti bafta cu banca, distreaza-te la Praga
Dana mama de Vic, daca-i vorbesti mai rastit nu se calmeaza din crize? Eu recunosc, sunt norocoasa, Danut nu sare calul tare, tavalit nu presteaza, mai ridica palma la mine dar ii zic ferm si pe un ton jos, pe loc, "lovesti pe mama? eu te lovesc pe tine?" si se racoreste brusc, vine si ma ia de gat si-mi da pusi la obraz. Are si el fixuri, ca de ex azi a vrut musai slapi de plastic, asa ca n-am putut iesi din magazinu de pantofi fara ei, dar nu facea crize, in schimb i se umezisera ochii si ma implora din ei sa-i cumpar, a fost tare fericit cand am zis ca ii cumparam, a chiuit de bucurie efectiv. Si mai are obiceiul sa "vorbeasca" miorlait cand insista asupra a ceva ce vrea, ceea ce iar incerc sa-l dezvat, ii zic sa vorbeasca precum oamenii nu ca animalele si mai termina si cu asta relativ repede.
Dana mama de Ric esti o mamica de doi baieti frumosi si destepti
La noi, ca la nelume, nu am gasit menajera, tanti aia de care vorbeam vrea MUSAI orar fix 7-15, platit transportul abonament pe 2 firobuse, si exclusiv bona sa fie. Asa ca tot greul tot la mine ar veni, io cu frecatul, ea cu plimbatul, plus ca ar veni degeaba la 7, Danut face ochi la 10-10.30, si adoarme la 15 iar. mai cautam.
eu iar m-am facut cu un rosu in gat. poate chiar de aia ar fi bine sa mergem la salina la Praid, ca eu is teroare. NU pot manca o inghetata fara sa ma ia damblaua.
si inca nu m-am dumirit cum va fi cu servicsul pt ca deocamdata desi are firma tata, eu as mai ramane la cea la care lucram pt ca nu-s specializata pe ce face tata, eventual sa frec nesurile si sa ud florile as putea. Si sa fac frectie la patron in pauza de pranz![]()
roller025 spune:
Diana! Zvarle numar de mobila pe pm ca sa te contactez. Io' aproape zilnic in moghioros dupa ora 6 - 6.30 in traseul toboganul al de lemn - nisiparnita - lac si casa.
Edit: Lia - inainte vreme functiona, acu nu mai are nici un efect. Daca ridic tonul sau il cert se'nerfeaza si mai rau :((
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
diana21 spune:
Papadie, astept o lamurire cu privire la Utrogestanul ala, pls!
Cristalina, aia de la Banc Post or sa-ti scoata sufletul, de ce te dusesi la ei??? oricum, o sa treaca totul, sa vezi ce bine o sa sa fie! Tin pumni la bani!
Lia, daca vrei pot sa vorbesc cu o tanti super de treaba care a fost bona la nepotelul meu (o prietena de mamei mele). In plus, fostii mei colegi de Jurnal Banatean, lucreaza acum la Bazar (sau asa ceva), pot sa-ti pun anunturi acolo. vrei?
Mama de Giulia, ce-o avut copilul? Nu-i de la dinti? Pupici!
Ele, bine ai venit! Poze!!!!
Pako, sarcina usoara si bebe sanatos si frumos!
Speel, vazut baietii, pe ala micu il mananc de dulcic ce e el cu obrajorii lui!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
szivarvany spune:
Diana -
tare draga imi esti de cand mi-ai oferit pediatra vostru.
Sigur nu a fost varicela, herpangina, rozeola. Dinti nu au rasarit. Febra a trecut. Doamne ajuta sa fi fost o viroza. Cu cine mergem in parc facuse viroza respiratorie cu muuult tusit ... noi nu am tusit, io n-am avut nici pe draqu`. Who knows ?!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
diana21 spune:
Daria, si voi imi sunteti dragi!
, si eu te inteleg foarte bine ca sunt la fel de panicoasa!
Uite, Iancai ii ies maselutzele, dar intr-un ritm tare ciudat. Adica are vreo doua zile in care i se umfla gingia, apoi revine la normal, apoi, dupa vreo saptamana iar se umfla (tot acolo), iar revine...Asa ca se poate sa nu-ti dai seama, dar s-ar putea sa fie asta pentru ca acum e timpul, dupa cate imi amintesc are cam putintei dintisori. Se poate sa nici nu se umfle gingia. Ianca face si scaune moi in perioada eruptie, uneori febra!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
leeloo2004 spune:
Dragelor, azi intru doar scurt (dar v-am citit din urma!) sa va salut si sa va urez un weekend placut! 
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.