Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si ca sa va tin si io isonul cu nea Murphy iaca-ta ce am patit noi!Azi trebuia sa plec la Alba Iulia sa aduc cupilu si pe mama.Of cors ca n-am plecat,ca tocmai ieri cupilu facu febra mare,mers la doctor si diagnosticu: amigdalita pultaceeIar carcoteca ca nu mananca,de dormit asa din doi in zece,plus antibioticu de rigoareN-a fost bolnav toata iarna si acum cand sunt 40 grade afara el e bolnavior[xx( Ei,trec toate..
Alta belea...am umblat doua zile bezmetica in cautari de apartamente...in 3 zile s-au scumpit cu 5000-6000 euro.La banii pe care i aveam puteam lua doar un apartament semidecomandat si in cele mai proaste zone din Berceni!Ca sa nu va zic ce fel de oameni erau prin blocurile alea!Mai aveam putin si ajungeam in ferentari ca deh,agentiile imobiliare...nu mai vreau sa va povestesc ca ma apuca nervu iar!Da tot va zic ca am pierdut un apartament super super si in zona buna,langa Tineretului din cauza traficului si ca s-a grabit proprietara,n-a mai putut astepta 10 min. sa-i duc avansul
Ma duc sa-mi sterg gresia ca azi am program administrativ,am scos covoarele,le-am dus la spalat,ma pregatesc de venirea lui Alex,care sa fiu sincera Dana la faza cu masinutele seamana leit cu Victor al tau
va urez cu intarziere la multi ani celor care au avut ceva de sarbatorit,felicitari fetelor cu licenta si tre sa dati de baut
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Din capitolul recompensam copilul: mine plecam la mare. si ne intoarcem tot maine. credeti ca de luni fac inscrieri la balaceanca?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ma hotarii spre mamaia, cristaluleeee, cind ai timp de-o birfa, anunta-ma

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
CARO, felicitari pentru examen, azi m-am gandit toata ziua la tine, ca treci prin calvarul prin care am trecut si noi...dar cine bea in week-end?
CARMEN, noi ne-am luat bilete la mare de la PRIMA TOURS, au sediul pe Lapusneanu, au preturi convenabile si locuri de cazare bunicele. Si cred ca au si site pe NET, da o cautare pe google dupa primatours legat.Noi am mai mers prin ei si sunt seriosi.
SPEEL, sa traiasca baieteii frumuseii!
ROLLER- misto faza cu parcul, m-am regasit complet in povestea ta, la noi e circul de pe lume intr-un parc de joaca in care sunt pietricele pe jos si vrea sa le si manance, ca, de, suntem flamand non-stop!

A propos de mancare, ieri i-a facut soacra mea lui Matei mancare si i-a zis sa manace pentru ca nimeni nu-i face papa mai buna decat bunica. Si dragul meu de baietel a inceput sa tipe la ea "Mami papa bun, nu buba!". Nu va spun ca mi-a crescut inima cat cozonacul.
OLIVIA, chiar e buna ideea fetelor, de ce nu te imbraci direct in rochiile sexoase?
PAKO, sa traiasca samburashul mic si sa creasca mare!

Eu abia astept ziua de maine, mergem sa recuperam una bucata tzaranel mic (am uitat sa va spun ultimele ispravi de la tara- a omorat doua curci mici, prin batai cu batzul si a batut pisica de a fugit de acasa si nu s-a mai intors). Cum spuneam, stam acolo pana duminica, cand mergem la pescuit si gratare. Intrebare intrebatoare: as vrea sa-l las pe Matei dezbracat duminica sa se bronzeze (daca vremea ne permite) si nu stiu daca si cu ce crema sa-l dau pentru protectie!

Va doresc o zi frumoasa, revin dupa amiaza, acum plec sa platesc facturele si sa trag un shopping mic, asa de relaxare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

balaceanca asta unde-i? cre` ca-i mai aproape no.9, hehehe

quote:
Originally posted by roller025

Din capitolul recompensam copilul: mine plecam la mare. si ne intoarcem tot maine. credeti ca de luni fac inscrieri la balaceanca?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ioana, io as lasa-o pe supernanny cu Vicu fro' doo zile din astea nashpa... Mey, io n'am vrut sa'l duc, dar a bocit continuu de la 7 si un pic pana la 8 si zece cand a iesit din casa. Efectiv ia adus papucii bonei sa se incaltze si sa plece in parc. Unde a dat cu piciorul intr-un gard cand a vazut ca nu se misca nici o masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, pe pozitii, cu tilifonu in mana sa fac rezervare de salon la no.9!...:)
nu te am pe lista de messenger...hai sa te conversez!

Tocmai ce ma sunara aia de la banca...Cica, nu putem sa dam banii ca nu ati platit comisionul (io care acum cumpar si pane pe bonuri....:))). Zice, 19 milioane...daca nu ii puneti in cont nu primiti imprumutul...
Asa ca...io rezerv un pavilion intreg la balaceanca sau noua, ca am nevoie de recuperare!...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Fuga, fuga ca am o groaza de treaba

SERBAN si DIANA, va pupacim cu mult drag!
Felicitati Roberta (si tie si sotului) si Kro pentru licenta
Vazut poze, sunteti niste dulci, mai am si eu niste poze aici
Carmen, noi tot la Mamaia ne-am hotarat, la Orfeu, dar de pe 18 august. Daca intri online pe YM iti trimit fisierul meu cu hotelurile din Mamaia. In Iasi, majoritatea agentiilor de turism au un catalog cu preturile de la Mamaia (mie la Giramondo -tot langa Casa Carti, dar pe laterala cu Sensiblu, mi l-au dat acasa), cam acelasi preturi le gasesti si pe www.plaja.ro (si vezi si poze cu hotelurile)
Nu mai tin minte ce si cum, poate mai intru mai tarziu.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

mdea, is conectata la 380, hehehe
lool, din seria "io am mintea odihnita" am uitat sa iau cupilu` de la gradinita ca vinerea iashte zi scurta, sarmanu` cupil!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

WE fain tuturor !
Io`s la munci, da` ma simt in we :-)

Felicitari parintilor care se licentiaza !
Pako - felicitari inca o data si sarcina usoara in continuare !
DanaSpeel - vizionat si admirat doi baieti. Ric e de pupacit pe falcute, un dragalas si frumos. Serban ... un adevarat barbatel, nu ma asteptam sa fie asa de matur, sincer.
Gongutza - sanatate puiului !
AndreeaPhilip - ioi, nici chiar asa, merci de complimente

Va tzukalesc, deocamdata, da`s prin zona :-)))

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput