Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza din fabrica de bombe biologice.
azi va scriu cu masca pe nas/gura...ca avem ceva prafuri in aer. cool, da mai greu cu respiratu' pana elimina tot sistemul de evacuare. cool rau.
Ele bine ai venit printre noi! va trec in listuta dar asteptam si mai mult detalii! cum il cheama pe baietelul tau, de unde sunteti, ce nazbatii faceti....din astea!
Liliana si asteptam cu nerabdare pozeleeeee!
Caro multa bafta ptr azi....si felicitari ptr scris ieri! wow da nu ai dormit deloc????
o zi frumoasa tuturor si pupici....revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza fetele cucuietele
Carmen,ai avut dreptate, ieri era in aer ceva antimunca, asa ca pe la 12 am plecat la coafor si mi-am tras un look nou,poate pun si poze in week-end,eu n-am vrut dar aerele sunt de vina
Multumesc fetelor, Cristalina,Roberta,Roller,Marcela si Lumi pentr raspunsuri,ca vreo 2 zile am fost intr-o stare confuza,ma gandeam ca numai a mea face asa si ca intr-adevar i-am suflat prea mult, p'aici pe colo(si i-am cumparat o trusa de asistenta cu care ne asculta la inimioara si ne face si injectii,in plus o pregatesc de acasa, dar la teorie suntem buni iar practica e omoara)Doctoritza asta era noua ca auzisem multe lucruri bune despre ea,dar cum la pomul laudat....
Carolina tinem pumnii pentru azi!!
Ele bine ai venit,asteptam detalii si poze desigur!!!
Daria eu cred ca sunt de vina, caninashii, vorba Mariei ca pana ies sunt tare sacaitori!!
Liliana,pupam Adelutza eu zic ca refuzul ei nu este unul prea constient a mea daca o intrebi ceva de 3 zile raspunsul ei este nu,nimic,nicaieri,nu veau!!!Si din categoria Lacatush ese in forma,azi dimineatza cand si-a vazut piciorul a inceput"ma doale genunchiu" eu ii sugerez sa se duca in fuga la tati sa-i dea un pupic si-i trece,zis si facut,vine victorioasa"mi-a tecut"!!!
Olivia eu zic sa te imbraci cu rochiile care-ti plac mai mult, asa esti sigura ca nu se pierd!!Parerea mea
Se anuntza o seara fierbinte???
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
schimbu` 3, numa` o pagina?! ntzzz..
kro&roberta, felicitari! kro, bafta azi! tinem pumnii
madam spil, pupam baietii, niste frumosi, tu vaz ca nu vrei sa apari in poza

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Ele77, bine ai venit!

Dadui sange, is cam chiauna...
Am fost la capatul celalalt al orasului si am luat cu mine o colega ca sa nu fac alte alea cu masina si sa inchei saptamana in mod apoteotic...:)
Doctorul m-a trimis, sa vada daca nu ii ceva in neregula de s-a intamplat asa cu sarcina, drept pentru care azi noapte am visat ca faceam iar chiuretaj si plangeam de se rupea camasa pe mine!
Oricum nu aveam somn, pe la 11.30 az'noapte faceam curatenie in veceul de servici...
Odata cu mine a venit la recoltari si o mamica cu doi copilasi de manuta, baiatul mai mare si fetitza cat Maria, bucle blonde si rochitza falfaicioasa roz...dulce foc. A intrat la recoltari si s-au auzit niste zbierete de am zis ca eu nu o duc pe Maria la analize pana la majorat...Si cand ies de acolo, ce crezi!? Ii luasera fetitzei sange din deget!!!
Sugea la el de zor cu lacrimile inodate in barba....hehehehe
Asa ca Ioana, nu-ti mai fa atatea probleme...:)

Slabuta miscarea, a inceput weekendul mai devreme...:)
Noi asteptam sa ne anunte de la banca ce si cum...suntem cam epuizati psihic iar eu trebe sa termin un articol si un poster pen' ca plec martzi la conferinta la Praga...
Mustaceam cand citeam ce a scris Olivia cu bagajele...La noi acasa toate hainele sunt in saci, sper sa-mi gasesc ceva haine sa-mi pun la bagaj ...:)
Ieri a venit omu; la mine disperat ca i-am furat ciorapii...La noi toti sacii cu haine sunt negri, pusi intr-o camera...Pusesem peste sacul respectiv o geanta si se panicase ca au intrat hotii si au luat sosetele!!!
Sa avem o zi linistita!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Speel, sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi...chiar asa, nu apari in nici o poza...:)
Polux, bafta maxima la interviu, sa ai de unde alege...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina,m-am linistit,si Maria a prestat acelasi spectacol cand i-a luat sange din degetzel,noroc ca nu era nimeni prin preajma,iar tacsu a zis ca-s mama nebuna de duc cupilul la analize din proprie initiativa, a se citi ITP-ul de 2 ani!
Super faza cu sosetele,eu am avut o colega de camera in studentie care ne-a acuzat ca i-am furat..chilotzii!Si nu de alta,dar amandoua (ca eram 3 in camera)incapeam intr-o pereche d'ai ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Neata!

N-am mai intrat de ceva timp pe aici...caldurile astea ne-au epuizat...nici afara nu e de iersit dar nici in casa de stat...la cum am io , 29 de grade.

Am reusit si eu intr-un final sa ajung la doctor...samburasul meu are 7 saptamani si pana acum sarcina este bine.Totusi imi e putin cam teama ca Andreea nu-mi usureaza deloc treaba...vrea mult in brate si ma alearga prin toata casa.

Apropo de ce vorbiti voi cu luat sange la copii...Am fost si eu cu Andreea si i-a luat din vena...nu-mi venea mie sa cred...a stat linistita nu a facut nici o miscare...se uita cum i-a infipt acul si cum curgea sange in eprubeta...se mirau si asistentele alea care venisera s-o tina , cica...

Kro, tinem pumnii!
Dana, pup baieteii tai mari si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Caro, felicitari pentru licenta, bafta la prezentare!

Madam Vrajitoare, vazut 2 baieti fromosi! Sa fiti fericiti!

Cristalule, spor la treaba!

Liliana, pupici pentru tine!

Din capitolul "copilul meu e isteric": Poveste din parc
Aseara am luat cupilu din parc. Ca in fiecare seara. De la tobogan. Dupa fro' 15 minute de alergare si imbranceala generala ne-am dus la nisip. Unde s-a umplut si m-a umplut de "nisip" (cred ca e din ala folosit in constructii) din cap (avea si in urechi) pana in pemparshi. Dupa care am schimbat toboganul. dar ala e pentru pitici si nu a fost bun. Asa ca ne-am dus la leagane. Cu lant. Fara sistem de siguranta, ca doar nu e nevoie in loc de joaca pentru copii mici unde totul e betonat si asfaltat. Ca doar n-o sa cada de acolo sa-si sparga capul... Nu prea mult ca batea soarele in oki. Apoi ne-am dus sa vedem trenuletul. Frumoooos, dar parca nu ne-am incumeta in el. Asa ca am ochit niste masinute de alea care se invart in nestire, de ametesti daca te uiti dupa ele. Si ne-am suit si ne-am invartit si am claxonat si am ras si ce bine a fost. Si gata!... Ca dup-aia incepu circu'... Ca nu putea sa ia masinile acasa sau sa doarma in ele. Ca nu avea ma'sa teshchereaua plina cu bani sa-l dea pe 'mnealui pana o ameti cu totu'. Si ne apucaram de urlat isteric. am luat cupilu ferm de mana si l-am scos din raza de actiune a masinariilor. A vazut alti cupii si a functionat. S-a oprit din urlete si a inceput sa se joace cu ceilalti. A obosit si am luat-o catinel spre iesirea din parc. A fost fromos: am vazut tenis, ne-a placut, am vazut barci, suuuper, am urcat in fuga un delusor si am alegat la vale sa ne prinda mama (care era cu inima in gat si credea ca in curand se va rostogoli ca o minge ). Si a trebuit sa iesim din parc, moment in care ne-am amintit ca masinile au ramas in parc. Si a inceput circul, care a durat aprox 15 minute (sau asa mi s-a parut mie). Tipete isterice, urlat "paaaa, wuumaaaa" (in parc, la masini). Trantit pe jos. Palmuit duamna ma'sa. Dat cu sutul in carucior (pe care a reusit sa-l rasoarne peste el). In sfarsit s-a calmat. Dupa ce am insistat ca nu am bani si ca trebuie sa mergem acasa sa luam bani. Am crezut ca a inteles. A rezistat eroic pana aproape de casa cand a reinceput, dar nu chiar atat de isteric si s-a potolit aproape imediat.
Din pacate dimineatza la 6.30 s-a trezit si pe la 7 si un pic si-a adus aminte de masinile din parc. Circoteca a reinceput, la fel de isterica. N-au reusit sa-l potoleasca 3 adulti: eu, sotu si bona, asa ca la 8 si 10 pleca in parc la masinutze (care evident ca nu mergeau...) Ca un corolar la asta: bona lasase legumele la fiert, sotu cand a plecat de acasa nu s-a uitat sa vada ca e aragazul deschis, asa ca a trebuit sa sun bona sa revina urgent din parc, sa nu luam foc...

Unde esti tu, Murphy?

Ma scuzati ca m-am intins, dar ma pregatesc de internare la Balaceanca... Cred ca va mai scriu de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, spuneti-mi si mie urjent agentii de turism, ceva hoteluri pe litoral mai bunicele, ca a reusit barbatu` meu sa-si programeze contzediu in iulie si daca nu ma misc rapid risc s-ajung iar la vreo cocoana care sa-mi numere minutele cit ii tin frigideru` deschis

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Carmen,agentii din Iasi:Discovery Turism(langa Casa Cartii),Olimp turism(fundatie)Simian Turism(Hala Centrala)acum la hoteluri depinde cum vrei sa sari direct din pat pe plaja sau sa mai mergi un pic
Succese
Felicia iti tinem pumnii sa mearga sarcina super bine si pupici andreeai,bravo ei,am sa-i zic Mariei ca sunt si fetite cuminti!!
Dana, nervi tari cica ii tine pana la 3 ani!!!iar duamna supernani ar fi zis ca nu ai proceda corect ca ai cedat si l-ai dus la masinutze

Mergi la inceput