Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare si de la mine, intre doua cursuri.
Diana ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta. Si multumesc de vorbele bune. Sunt convinsa ca ii e dor de mine, si de asta face asa.Dar pe mine ma doare tare rau, si mai ales ma doare pentru ea, ca sufera decat pentru mine. Eu stiu sa-mi port de grija, dar ea ...
Olivia, actele pentru pasaport : cerere tip, care se elibereaza acolo la politie, pasaportul vechi, copie dupa buletin (in cazul tau nu,caci esti cu domiciliu in strainatate), taxele platite la un CEC (cam 960mii~1 milion), bani 1 milion, pentru taxa de urgenta si atat. Pozele se fac acolo la politie.In regim de urgenta ti se elibereaza pasaportul in aceeasi zi, sau cel tarziu a doua zi.Certicat de nastere si sau casatorie nu-ti trebuie, decat daca pasaportul vechi e pe numele de fata si vrei sa-ti schimbi numele, sau daca e prima data cand vrei pasaport.
Mai am inca de citit, dar voiam sa ii raspun Oliviei, sa stea linistita.In mod normal iti trebuie buletinul, in cazul tau nu.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana multi pupici ..ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi..m-am linistit acum...
Ce se mai aude cu interviurile?
Daria ..nu cred ca stiu la ce poza te referi..paga repejor...
Din capitolul fiecare cu ce-l doare..am sunat ..again...cica nu depinde de ei...ci de cei de la aeroport..daca ma lasa..e de bine..daca nu..trebuie sa le pun in cala avionului...ma si vad transpirata toata si bombanind si incercind sa fac loc la rochii si costume in gemantanele si asa burdusite..Urasc partea asta cu bagaje:)))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, v-am vazut, tu cu oradeanca in brate! ti-am mai zis ce frumoasa e? stai linistita ca nici cu tine nu mi-e rusine!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai fetele dragi, si eu as fi fost resemnata daca inainte de escapada asta in Romania Adela nu vorbea cu mine. Dar ea vorbea, si mai ales ma asculta pe mine la telefon, razand. Acum vorbeste cu oricine la telefon, dar numai cu mine refuza, si zice, mama, niu,niu.
Adela a invatat sa spuna unde e mama, adica "parte", insemnand ca mama e departe.
Oricum va multumesc tare mult, caci macar va pasat de durerea mea, caci eu inca sunt in butoiul cu melancolie, de asta nici nu citesc povestea Oanei. Dar sigur nu mai rezist mult, dar nici nu vreau sa bocesc cateva ore bune.
Pupam genunchiul lui Lacatus...mai ce inventivi mai sunt copiii acestea.
La multi ani ptr Serbanel. Roxana, sa-ti traiasca frumusetea de baiat.
Cori distractie placuta. Sa ne spui cum veti supravietui cu 4 copilasi prin preajma.
Ele bine ai venit. Te asteptam mai des pe la vorbarete.
Gata fug la scoala. Ufff , dar macar de maine sunt in weekend.
Olivia, un interviu e in faza finala, adica la presedinte, si asteot oferta de salarii.(adica 90% sunt angajata) si cel de-al doilea incepe abia maine la pranz. Asa ca tine-mi pumnii. Merg si la acesta, ca sa am de unde alege. College-ul asta e mai aproape de mine, dar un pic mai mic. Celalalt e in down town (nu greu de ajuns ca am autobuz direct) si e mai mare, dar are si o fauna mai diversificata de natii. La cel de langa mine sunt multi imigranti, si multi chiar foarte buni.
Am sa incerc sa pun poze in weekend.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ele,bine ai venit la noi.Sper sa intri mai des,nu asa ca mine din ani in pasti!
Serbanel,sa cresti mare si voios ,sa bucuri pe mami si tati al tau in fiecare secunda si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si frumos in viata.
Liliana,abia astept s-o vad pe Adeluta!pupici multi de la mine.
Lia,draga,stai linistita ca mi-o trecut criza.Aveam 9 saptamini,deci era micuta sarcina.Si nu cred ca de la efort,ca stateam in pat destul(in limita bunului simt)dar daca nu-i sa fie,nu e!Am singerat si crampe ca de ciclu trei saptamini fara oprire.Citeodata se inteteau crampele de ziceam ca nasc.No,tu sa ai grija de pui al tau,sa te odihnesti cit poti,incearca sa fii optimista ca ajuta mult.pupici la baiet frumos tare!
Am facut niste poze cu rabla mea de aparat,no baietii mei sunt mult mai frumosi,cind capat aparat fain vin cu poze frumoase sa ma umflu in pene.pina atunci niste probe doar:
http://adorata.myphotoalbum.com

Mergi la inceput

Dana...sa-ti traiasca ..sint doi copii reusiti!
Liliana..eu stau cumintica si astept sa dai de baut!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

SERBAN !

Dana - baietilor ...

Salutare schimbului III

Edit: Multumesc fetelor pt. raspunsurile cu scoala...

Mergi la inceput

Carolina..ce-ai facut la licenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

8,8 la examenul scris....iar maine - sau mai bine zis azi - prezint lucrarea...
Acu' cica ma pregatesc, da' mai trag cu ochiu pe la voi

Mergi la inceput

Carolina ..felicitari si tin pumnii! Si beau...daca dai de baut! Si fugi la nani!

Mergi la inceput