Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

helou helou ...pi scurt !

Felicia, sarcina usoara in continuare, pupacim!

Mitzu, unde esti???????? ce ai facut la ecografie? sint fff nerabdatoare sa ne spui cum a fost ieri, e cu fundita?

si pentru ca am citit repejor printre randuri ...ma bucur ca nu e moata singura care face crize, in seara asta de exemplu, a urlat ca n-a vrut in taxi, cred ca daca mai mergeam inca 10 min, ne dadea taximetristul jos, urla "vleau a tati, vleau a calu (asta e un carusel in parc), vleau mahina mea (adica masina noastra)" ...uffff, dificila varsta !
am fost azi la dr, cica e mai bine moata dupa antibiotic, i-am facut si o hemograma cu toate ca dra a zis ca vreau sa chinui copilul, ca n-are nimic, dar am insistat si luni luam rezultatele, si daca tot am fost pusa pe fapte mari ...am fost si la stomatologie, moatei i-au iesit toti dintii, mai pun un incisiv lateral, iar eu am vrut sa stiu ce se intimpla ....am dat peste o acritura de dra, n-am intilnit asa ceva pana acum, o atitudine foarte urata, vorbea cu mine de parca coborasem din cocotier, si cand a vrut sa se uite in gurita moatei, ce credeti ...a muscat-o moata de deget , asa m-am bucurat ca a capsat-o, cu toate ca dupa ce am iesit afara i-am zis ca nu-i frumos sa muste, si pana acum n-a muscat, dar cred ca a simtit ce cretina se uita la dintii ei, iar cand am plecat mi-a zis ca se pare ca n-are mugure in gingie, ca e posibil sa nu-i mai iasa dintisorul ala, acum nu stiu ce sa cred, ca doar ce s-a uitat doua secunde ...dar m-a pus pe ganduri, mai e vreun pui caruia sa nu-i iasa incisivii toti?

fug la dus si apoi la somn, maine la munca!

P.S. Olivia, mi-am adus aminte ca intrebai de cabinet, nici nu stiu ce sa zic, intr-un fel e cu mult mai bine decat ne asteptam, pe de alta parte ...parca nu e de ajuns, sint prea multe cheltuieli, vedem in timp, de la altii care au cabinet sau lucreaza in domeniu, am inteles ca un cabinet incepe sa aiba profit mai mare abia dupa un an de functionare, dar mi se pare cam mult un an ...ne facusem planuri ca dupa 6 luni sa-l deschidem si pe al doilea!

pupacim dulce dulce!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - felicitari !!!
Si io beau doo dejte de Sheridans
Un we mijto la toata` trupa !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hai sa incep cu inceputul. Nu am citit ultimele pagini, dar vreau sa dau un semn ca sunt aici, deci puteti incepe festinul.
Hai ca eu dau un lichior de cioucalata si un coniac bun, asta ptr cele care nu iubesc dulcegariile.
Sunt aici , citesc.
A si un pup special ptr Olivia, stia ea de ce, si daca nu stie nu e bai. Acum am o mare, mare dilema, care din joburi sa le accept,caci amandoua m-au acceptat, mai sa fie. Asa ca de asta , asta seara dau eu beuturile, pacat doar ca sunt virtuale, ca tare as avea chef de o mica barfa ca intre noi fetele.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai hai pe chat, liliana. la baute!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

wow Felicitarioaie Liliana!!!!

Mergi la inceput

A si promit sa pun si poze maine,de fapt deseara la mine, dar dimineata la Romania. O sa fie cam greu cu selectia, dar ma descurc eu.
Roxi, hehehe cu masca pe figura. Deci Zorro, ce mai face Patrick, ca nu ne mai spui nimic de el.
Ioana multam de raspuns. Si asteptam poze cu noul luck. Nu e asa ca e bine in sesiune? cate grupe ai? Cand ultimul examen?
Caro si Roberta, si sot de Roberta (Pedro,parca) felicitari si la mai mare.
Monicule cristalin, cand iei rezultatele de la vampirii de-ti luara sange?hai ca nu e nimic, doar selectie naturala.Cum mai iubita lasasi tu omul descult...nu e frumos. Hehehe, credeam ca doar eu am stat o luna de zile cu casa insirata atunci cand m-am mutat. Caci am fost la nasi, care se mutasera de 2 saptamani si totul aranjat frumos, la locul lui. Credeam ca sunt eu singura ...mai altfel.Monic, chiar am avut bafta...si acum trebuie sa aleg. Noroc ca am data limita 27 iulie sa ma decid.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Felicia, felicitari pentru samburelul din burtica. Nu am stiut de el, si ma bucur pentru tine.Pupam pe Andreea cea curajoasa.
Danule, hai ca m-ai facut sa zambesc cu aventura voastra din parc. Mai ce copil plin de personalitate e Vic. Vezi, de departe e plin de personalitate, de aproape e plin de bazdaci. Asa ca nu da, ca mai am si eu cateva luni, si o iau pe aratura ca voi, daca nu o iau inainte, din lipsa de copchil.
Dana_Ema frumosi copchii ai, sa-ti traiasca. mai dar pe unde locuiti dragilor, ca parca ar fi zona industriala acolo.
Andrea, vazut Stefi.Mai Mihaita lasa fata sa mai creasca, nu o invata de acum la prostii.Dar unde sunteti voi acolo, de sunt atatea animalute si atatea copii pe acolo?
Carmen...chiar ca esti de copii. Ce a spus Ionut?
Lumi, distarctie placuta.
Diana, felicitari sotului pentru locul 1.Cred ca va betivaniti acum drept recompensa.
Papadicule, mai ce draga imi esti cand vad cum le botezi pe cucuietele tale.A, si chiar merge chatul cela?
Alo, Adela unde esti? Cum fuse la eco? E cu fundita sa nu?
gata fug pe chat la fete daca mai sunt.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara,multumim de urari,si voua sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei.
Felicia,bravo,sa fie cu noroc,ai grija cu caratul fetei!
Carolina,felicitari!
Dana,de ce-s vrajitoare?Faze de astea avem si noi,la noi trece cu suzeta,mai nou!
Daria,intr-adevar Serban arata destul de matur,deh,la el pubertatea a venit la..... 6 ani!!!!cica i-am dat prea multe vitamine si Peritol cind a fost mic!si a afectat cartilajele de crestere.Acum e pe calea cea buna dar de 5 ani face tratament.mai are numai semnele de la acnee,dar incepem saptamina viitoare un tratament cu laser si o sa dispara.Ar fi pacat sa-l las asa.
carmen,eu nu mai aveam loc in cadru,de asta nu apar!Ma crezi sau nu dar am probat tot sifonierul dimineata sa-mi pun ceva pe mine si o singura pereche de blugi s-au lasat inchisi.din vreo citeva zeci de perechi!Mario s-a benoclat si el ,no ma turbase cu :cite haine ai si nu te imbraci cu ele!acu s-a convins!
Liliana,noi stam in parc industrial,pe firma lui Mario!Singurul avantaj e ca avem foarte mult loc in jurul cladirii si totul e ingradit.Deci au baietii mult loc de joaca si e safe.In rest e naspa rau!nu vecini,nu copii,pe o parte firme si pe alta cimp!.Deprimant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

fetele heeeeelp!!!!!!!!!!
Mitzu a facut afte in gat cica si refuza orice mancare de mai bine de 2 zile. Nici cu lichidele nu se omoara da hai sa zic ca a baut ceva ceai. Dr nu e ingrijorat ca cica e normal dar mitzu a slabit cumplit e destul de apatic fata de starea lui generala si plangacios. Ii pus supozitor ca cica sa calmam durerea, ii dau cu tantum verde spray care e singurul lucru pe care il suporta fara sa vomite si ii dau niste granule homeopate arsenicum album. Da io mor incet ca nu mananca NIMIC si dr cica e normal si ca daca bea ceai nu conteaza ca nu mananca. Si NIMIC e NIMIC, nu supa strecurata, nu lapte pe care-l iubea,nu iaurt, nu banane , nu cartofi fierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marina, daca iti este de vreun ajutor, asa am patit si eu cu Andrei, si avea doar o afta undeva pe interiorul gurii, linga dintii din fata ! Dar aproape o saptamina nu a mincat mai nik si abia de il convingeam sa bea ceva ... si asa mi-a spus si mie medicul si fetele aici, cind m-am plins - lasa-l sa bea cit mai mult, iar cu mincarea nu dispera, ca o sa se rezolve ! Eu il alergam pe Andrei prin casa sa ii dau in gurita cu betisorul solutie cu nistatin parca, anyway, ceva de la farmacie, si era jale, ca nu ma lasa neam sa ma apropii de gura lui !
Sanatate si pupici multi !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput