Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 21
g_ioana spune:
Giulia este normala,dar a mea maraie ca un catzel cand vede doctorul iar cand o consulta urla de zici ca o taie!!
Si tanti doctora a zis ca face asa, ca-i alintata si ca ar trebui sa o pedepsim cand ajungem acasa ,ca este maaareee si trebuie sa inteleaga ca nu a facut bine!!Si spre sfarsit cand se mai linistise un pic,a mai si tipat la ea "nu-ti fac nimic,n-auzi?"asa ca a mea s-a pus iar pe-un bocet de a suspinat juma de zi dupa aia!
Am uta sa va zic ca si Lacatus al meu este accidentat,asa ca nu scapa nici un prilej sa se vaite"ma doale genunchiu",dar cand se ia cu joaca ii trece ca prin minune
asa ca tati a declarat ca "Lacatush era mic copil pe langa Maria"!
Si am citit povestea lui Papa,impresionanta poveste,de genul un ochi rade unul plange,pupici intregului familion!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Neata!
Io m-am umflat de plans de la povestea lui Papadie...
Cand imi revin si termin de citit mai scriu un pic...:)
O zi excelenta sa avem.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by diana21
Buna ziua, dragutzelor!
Intai de toate m-am gandit sa-mi urez La Multi Ani, sa traiesc fericita pana la adanci batraneti, sa primesc cado de la tati... ca vaz ca nu-s pe lista si risc sa raman nepupata azi!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
LA MULTI ANI Diana, sa fii fericita si iubita!!!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
uitasi sa zic, sunt alaturi de toti brasovenii, in speta de cuscra mea, la greaua incercare la care au fost si mai sunt supusi prin pierderea apei calde si reci. 
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Gata, am citit din urma asa ca sunt la curent cu totul!![]()
Kim, ca tot intrebai de ce ne interesam de gradi private si nu de cele de stat - o sa-ti spun motivele mele - in primul rind la gradi de stat grupele sunt de 30-35 copii cu o educatoare si eventual o ingrijitoare; la cele private sunt cam 12 copii intr-o grupa si exista un adult (educatoare, ingrijitoare) cam la 4 copii - iti dai seama cam ce inseamna asta mai ales daca nu a scapat inca de pampersi. In al doilea rind dotarile (vorbesc de patuturi, mese, vesela, dar si jucarii) - la cele de stat, cu mici exceptii, nu prea au mai fost innoite. Exista insa si un avantaj la cele de stat, avantaj de care nu prea se bucura multe gradinite private si asta este curtea de joaca. Cam astea ar fi motivele mele...
Robi - felicitari si pentru tine si pentru sot - acuma ati scapat de stres!
LA MULTI ANI pentru Serban de Roxana - sa cresti mare, sanatos si frumos!
Daria - ma bag si eu in discutie - starea asta subfebrila nu poate fi cumva de la dinti - poate ii ies caninii sau premolarii? - cel putin asta s-a intimplat cu fetita prietenei mele care nu avea alte semne decit aceasta stare subfebrila...
Eli - bine ati venit in Rom! Gasesti chiloti-pampers si de la Pampers si de la Libero (dupa mine Libero sunt mult mai buni!) in special in supermarketuri, dar uneori si la farmaciile mai mari gen Sensiblu sau HelpNet.
Cam asta e ce imi aduc aminte - fug sa mai si muncesc cite ceva...
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
chiar, nu veni apa la bv? moama asta da situatie de criza!
Gabi LMA pentru aniversarea casatoriei! sa traiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti! 
szivarvany spune:
Leeloo - io m-am uitat in gura ei, da` n-am vazut nimic deosebit. Dar sta cu pumnii in gura non-stop. Deocamdata avem, aceeasi dinti 4 sus+jos si cate 2 maselute sus+jos. Ma mai benoclez io diseara.
Ma preocup ca bebelina mai facuse o singura data febra.
Multumesc de sfaturi !!!
Io`s p`aici, am o groaza de lucru, se si vede
.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Diana, la multi ani! 
Treci la pupat!...![]()
Leeloo, multi ani fericiti impreuna!
Roxana, sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare si voinic!
Mimilica, sa aveti o vacanta frumoasa si odihnitoare!
Diana, felicitari pentru dormit...la mai multe nopti fara probleme!
Mitzule, va urez sa nici nu aveti bube, de nici un fel!
Dana speel, sa nu-ti inchipui ca mi-am revenit, eu am luat 30kg in sarcina si am dat numa' 25kg jos, dupa 10 kg date jos cu abdomenele m-am plictisit...:)))
Noi ne-am gandit sa o dam la gradinita si la scoala langa noi, e la 2 minute de casa. Scoala si gradinita de la tara, daca vine la ore toata lumea e multumita...Performantele ...nici macar nu exista...:)
Olivia, noi ne-am mutat peste strada, acum nu mai vine sa o vada si dupa amiaza si seara pe Maria, sta numai pana venim noi de la servici si ne mai intalnim dupa-amiaz ape afara...:)))
Anca, ce mai zice la gazeta!?...hehehe...Sa ne spui cum se inteleg...:)
Papa...sunteti de coma!...![]()
Liliana, bine ca ati gasit cd-urile! Nu cred ca te pedepseste, Maria nu vorbeste niciodata cu mine sau cu taica-su la telefon, si noi lucram la 100 de metri, suntem aproape...Singurele cu care vorbeste sunt bunicile, in rest, "nnnnu, nnnu!".
Olivia, Maria bombane singura cu noi langa ea...:)
Daria, eu la 37 cu putin nici nu consider cae febra...Pe la 38 ma ingrijoram (acum de cand cu modul stiintific de a lua temperatura sunt tare relaxata!...:)))
Eli, bine ai venit in Romania!...:)
Noi cumparam pampers chilot de la carrefour, ar trebui sa aiba pe la farmaciile mai mari.
Ioana, a mea se comporta bine atata timp cat nu facem nimic la doctor, adica nu consult, nu nimic...daca pune mana pe ea incepe sa urle si sa dea din picioare...Eu de obicei chem doctorul acasa la nevoie (am chemat odata si la un vaccin) ca ma ia durerea de cap cand urla ca disperata!
Doctorita voastra e ea mai ciufuta sau ati prins-o in zi proasta...dar fiecare copil e diferit, nu trebe sa stea toti aliniati sa le faca injectii...sunt unii mai sensibilicosi, ca de exemplu Mariile...
...Pupam!
Acum, de pe frontul de vest...Credeati ca nu se poate mai rau?! Ha! Are grija nenea Murphy!
Ieri am zgariat masina intr-un stalp. Cand plecam de la dentist! Care nu mi-a facut nimic decat s-a uitat juma de ora in gura mea! Drept pentru care la urmatoarea masa m-a durut maseaua de m-a zapacit!![]()
Cand i-am zis omului ca am indoit-o stiam dinainte raspunsul "las-o incolo de tabla, bine ca nu e nimic grav!" asa ca radeam la final cu gura pana la urechi, cred ca a crezut ca am luat-o pe aratura...:))))
Dar sa vedeti cand or veni si alea bunele peste noi...ne cocosheaza!![]()
![]()
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
GABI, sorry, m-a luat valul cu povestea Papadiei si am uitat sa va urez LA MULTI ANI tie si sotului, sa fiti fericiti impreuna ca in povestile alea cu "...pana la adanci batraneti".
ANDREEA (AMIRONEANU), scuze si tie, am uitat sa-ti multumesc pentru reteta, cred ca azi, daca reusesc sa ies din starea de amorteala cronica in care sunt, o sa o pun in practica.
DARIA, si Matei face starea asta febrila cand ii ies dinti, cred ca asta e daca-si musca pumnisorii.
Ioana, Matei e spaima doctorilor, asa urat face, inca de pe la doua luni, cand a rupt spatula de lemn cand il consulta in gat, asa de tare s-a incordat. Si urla de zici ca-l taie si-i pune sare! Crezi ca ar avea efect cearta? Pe Matei il cam doare la basca de certurile la adresa lui...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243