Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 22
papadie spune:
Mbey io nu inteleg de ce ati bocit de-au sarit camesutele de pe voi da incep sa va banui ca vreti sa va trimitz servetele parfumate:)))
In rest, cum ma stiti otita (la ambele ureki-diseara cre ca merg iar la spital), o afta pe buza de jos, o infectie pe pleoapa dreapta sus colt cu nasu si un fel de cos la baza nasului. incep sa ma suspectez ca am naibii fro infectie cu stafilococ auriu...deoarece in ziua in care am plekat din maternitate am plecat-si anume- cu un herpes la bot!
Ieri am avut timp de palavre ca au fost astea mici asa obosite ca au cazut si am invatat sa profit de orice pauza:))) da azi tre sa fac curat. st scutita de geamuri ca vad ca e o vreme de cct si o sa ploua. deci cred ca o sa am iar o pauza.
ma ia cu fiori pe la stomac si incep sa-mi imaginez situatii shoc...de la 1 ian o dam pe Catrisor la gradi. Offffff, offff, inima me.
ce ma poci enerva ca nu poci scrie colorat sau cu italice etc. a naibii mozilla asta:P
acu stau si astept pakete ca daca nu pot iesi la cumparaturi ma dezlantui pe ebay:) si taman imi venii ideea sa imi caut blugi. ca sambata am fost in mall (calvaru lumii cu doo plingacioase si cacacioase la shopping). am decis cu ionu ca nu mai putem practica mersu pin magazine in formula 2+2 + 2carucioare:D iar io tre sa ma imbrac cu ceva deoarece am o burta cat china. nu de la sarcina, nuuu ca p-aia am dat-o jos. maninc ca un porc! tre sa ma iau de abdomene si nu st genu care sa se tie de ceva (numa de mincare si prejituri vaz)
scuza ca am fo dezlanata da m-am dezlantuit acu dupa ce am dat laptele si ma grabesc ca nu se stie care incepe sa urle prima :)
pup *
EPI BARSEI SERBAN!!!!!!!!!!!!

carmenp spune:
papa, 
, aus` la ea "ma grabesc ca nu se stie care incepe sa urle prima :)"
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
LA MULTI ANI, SERBAN!!! 

Liliana, nu mai fi suparata pe Adelutza. Vicu nu numai ca nu vorbeste cu mine la telefon, da' nu vorbeste cu nimeni. Doar asculta si asta daca are kef. Mai nou nici nu ma mai pupa cand plec dimi la job. 
Ioana, ultima vizita la dok a fost cu strigaturi si urlete, ca n-avea kef baiatu' de oameni noi. Asta este ultima lui reactie: nu accepta din prima oamenii pe care nu-i cunoaste. S-a potolit abia mai tarziu. Dar eu acelei dok pediatre ii dau o bila neagra. Poate face astfel de obs. unui copil mai mare. Parerea mea.
Robi, felicitari pentru licente! 
Olivia, eu nu am o preferinta pentru gradi de stat sau particulara, va conta foarte mult cum arata acea gradinitza, ce se face acolo si cum se comporta tantele acelea. Si mai ales locatia, care mi-as dori sa fie cat mai aproape de casa. Cred ca e mai relaxant pentru o mama sa stie ca i se acorda copilului ei mai multa atentie.
Papa, pupe!
Daria, pupe Giuliei si genunchilor belitzi! 
Revin, ma'c sa mai muncesc...
vrabiuta spune:
la multi ani sarbatoritilor!!!
of, ca mult mai scrieti si eu intru asa putin. si imi si pierd vremea pe la parintii intreaba in discutii inutile... anyway. ia sa vedem daca imi mai aduc aminte ceva.
papadie - spor la curatenie! si sa faci pauze lungi si dese. cand citesc ce scrii despre fetele tale, imi vine corajul de bb 2.
daria - pupici giuliei sa ii treaca temperatura! cum ziceau si fetele, pana trece de 38 nu e grav. pediatra ce zice?
olivia - gradinitele de stat sunt supraaglomerate, cu cate 30-40 de copii in grupa. asta e principala problema din punctul meu de vedere. am vazut ca se vor extinde cladirile (acum au un sigur nivel, se va adauga et 1) si poate vor ajunge sa faca fata cererii si sa aiba si un numar mai mic de copii intr-o grupa. nici dotarile nu sunt prea bune, optionale nici atat. asa ca din ce in ce mai multi parinti opteaza pentru gradi particulara.
carolina - cred ca si eu as opta pentru cea cu circuit inchis.
ioana - cred ca este normal pentru un copil sa fie nelinistit la medic. e un mediu nou, o persoana pe care nu o cunoaste. si daca doctorita a mai si admonestat-o... iar asta cu certatul cand ajungeti acasa mi se pare chiar aiurea. cam ca si cu asistenta noastra maternala care imi spunea sa las copilul sa urle pe pat langa mine, ca sa nu se invete in brate (avea o saptamana de viata)... si cand am luat-o in brate si s-a calmat mi-a zis: v-am zis eu ca e alintata! 
cristalule - iti mai spun o data ca te admir pentru optimism. si io-s optimista, da' tu esti definitia optimistului!
sa te pregatesti ca acusi vine binele tot gramada, ca s-a strans ceva ceva. pupici 
dana - pupici pentru ric si serban! ia sa faci poze nu numai cu baietii ci si cu tine, sa vad si eu ce intelegi tu prin grasa ![]()
liliana - nici lia pui nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon. singurul lucru pe care mi-l zice este "acatza a buici" (acasa la bunici), ca sa stiu unde e ![]()
pupici si o zi frumoasa tuturor!
cele mai frumoase
roller025 spune:
Am uitat sa va spun: de aseara am abandonat patutul lui Vic si doarme pe canapeaua de la el din camera. Nu s-a mai trezit, doar a amrait olecutza pe la miezul noptii, cred ca iar visa ceva, ca respira tare sacadat. Am sta olecutza langa el, s-a potolit si a dormit singurel pana dimineatza. Offf, ce bine a fost!
Diana, felicitari pentru Ianca si dormitul singurica!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
szivarvany spune:
Noah sa ma "laud" si io cu somnu`: 3 ore dormite la mine in brate, 2 pe coltar in toate pozitiile, dar mai ales cu mana in parul meu ca nu cumva sa plec, 2 ore a dormit in brate la tata`so pe care-l striga mami-tati (noah aici eu am plecat sa ma culc si am zis ceva de genu` ai nascut-o, n`ai decat
), dupa care m-am intors plina de remuscari.
Daca si azi a facut febra in timpul zilei, mergem la dimineata la analize si alea-alea.
Va multumesc inca o data ca ma ascultati 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Din ciclul "copiii nu vorbesc la telefon cu noi", eu sunt fruntasa, de o saptamana, de cand e iar Matei la tara incerc sa-l fac sa-mi spuna ceva si el urla " Nu, mami, nu tati" si fuge de langa telefon.
Azi, in schimb, cred ca i s-a facut brusc dor ca i-a zis bunicii "Buba, caca, baby pa mami, tati"
asta-i semn bun, zic io, ca ne mai recunoaste de parinti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
carmenp spune:
papaaa, `poi vezi ce-nseamna sa ai talent si humor la scris? s-o pus fetili pe facut bebe duoi, nttzzz![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3