Piticlontzi de iulie-august 2004 (188)
Raspunsuri - Pagina 20
AncaMaria spune:
Wow Papa ce activa ai fost azi... o sa ne inveti cu narav
.. deci asa... si voi aveti famelie mare... sa fiti sanatosi cu totii
... si noi ne-am cam petrecut vacantele cu capra cea mare... asta e a 3-a oara cand vine in 6 ani de cand suntem aici...
Olivia, asa ziceam si io, cam obraznicute gagicile de la daycare.. dar si al meu sot a fost cam impulsiv verbal, el cica nu a scos nici o perla pe gura... da stii cum sunt astia pe aici ca iti zambesc in fata mereu... chit ca te injura in gand... bullshit american...
Liliana, ce bine ca ati gasit cd-urile... pupici sa treaca dorul de adeluta...
pup restul gastii!
diana21 spune:
Multumesc mult pentru pupicii cersiti de mine, va pup si eu pe toate cu drag!
Azi m-am chefuit, am fost o rasfatata, am primit muuuulte flori si niste lucruri tare dragute, m-am emotionat cand am vazut ca nu m-au uitat prietenele mele de la Timisoara, azi au dat buluc toate pe telefonul meu!
Ianca doarme de la ora 23 fara sa protesteze cumva. Ptiu, ptiu sa nu ma auda! Si a stat cu bunu toata dupa-amiaza cuminte si dragutza cum e ea, ne-a lasat, pe mine si pe tati, sa ne distram...Bunu a venit la noi luni, ei se vad mai rar asa, ca sta tocmai la Timisoara, dar e incantata ca e aici si ii da atata atentie.
Daria, si eu stiu ca daca se agita copilu', poate sa aiba 37,5 fara sa fie ceva. E o stare subfebrila. Oricum, ar fi bine s-o vada un dr. Pupici si multa sanatate!
Papadie, ooops! Nu stiu ce vorbiti voi acolo de Utrogestan, da' jur ca eu l-am luat pe gura, nu ca as fi tuta, ci pentru ca asa mi se spusese. Hm, cred ca sunt si, si...sau???
Polux, sa stii ca exact asa face Ianca dupa ce pleaca buna de la noi (vine rar si sta putin, dar copilul o iubeste rau de tot, adica e singura persoana care poate s-o hraneasca si s-o culce, in afar' de mine. pur si simplu nu vrea telefonul cand e ea, are o perioada in care nu intreaba deloc de ea...dureaza cam doua, trei saptamani mereu. La fel cand fost tati plecat doua saptamani. E suparata, nu stie de ce nu esti cu ea si ii e dor de tine. eu asta cred ca e!
Eli, gasesti in Carrefour, in Cora, in Billa...sau la farmacii. Se cheama "Let's go"
Acum chiar ma duc sa citesc povestea nasterii unui pescarush!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
kim222 spune:
Alice ..merci pt raspuns..deci nu-mi trebuie buletin!
Ma duc sa termin povestea pescaruslui...
edit..Papa...you've made my day!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Roxa-boxa...sa-ti traiasca Serbanica smecherica....si sa aiba numai noroc in viata!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Raportez, desi cred ca asa v-ati saturat, ca am avut o noapte ciudata. Fara febra, dar Giulia a sforait :-) A zbierat o groaza "mamiii" cu isterizari de parca cineva nu ar lasa-o sa doarma, orice o intrebai zbiera inapoi cu "nuuu, neeem". Acum doarme linistita pe coltar.

SERBAN !!!
Eli - bine ati ajuns acasa, asteptam pozele 
Papadicu - am recitit cele 2 povestiri,
toata admiratia.
AndreeaPhilip - buba e la genunchiul belit. Ce mai face Pupi ?
Polux - sa inteleg ca sosesc pozici din vacanta ? 
Kim - am zambit la faza cu geamantanele, eu cred ca as slabi 10 kg pana sa le revad. Rochia aia misto mi-as pune-o in poseta, clar, care poseta ar fi un rucsac maaare. Amr 27 ? 
PAko - cum sunteti, ce faceti ??? 
Roxanaz - am visat cu voi, ca vi-ati cumparat apartament in Timisoara si Oradea![]()
Lia - pana la urma vine menajera sau nu ? Iti doresc nervi de otel si muuulta sanatate si tie si lui bb2 si lui Danut. Sotului tau ii doresc ce-i doresc si sotului meu: CM
Nu ma injura prea tare ca`s rea de gura.
Alice - voi dc ati chemat salvarea ??? 
Gata, merg la datorie. O zi faina sa aveti ! Revin cu vaicareli![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
la multi ani Serbanicaaa!!! sa traiesti o mie de ani sanatos si voios si cu noroc!!!!

Tizo sa va traiasca baiatu si sa va aduca numai bucurii!
Diana la multi ani pentru ieri! 

Daria asculta odata si de mine, 37 cu ceva nu e febra!!! nu mai da copilului nurofen din orice. daca creste la 38 ii dai niste paracetamol sirop/supozitor si gata. crede-ma ca nu vb aiurea.
Liliana ce bine ca ati gasit cd-urileeeee! super! asteptam cu nerabdare sa vedem si noi pozele. de ce zici ca ai zile libere si nu plecati nicaieri? nici macar intr-o escapada de porumbei singurei?
Eli bine ati ajuns in romania! pampersi chiloti gasesti in orice hipermarket mare, in metro, selgros, etc. si Libero up&go tot pe acolo.
Anca bafta cu gradi...sau cu bona daca gasiti, whichever comes first ![]()
o zi super tuturor....aci e vreme de plaja si io stau la neoane! bullshit vb Ancai ![]()
g_ioana spune:
LA MULTI ANI DIANA,SA FI SANATOASA,FERICITA SI IUBITA!!!
LA MULTI ANI PENTRU SERBANICA TALHARICA,SA CRESTI MARE ,FRUMOS SI VOIoS!!!!
Carmen,n-am mama pila la scoala 28,si cica este in spatele blocului meu,da am la universitate daca vrei!!!
Dari,pupici Giuliei,zic si eu,nu-i ies ceva dintisorii sau maselutze????
Fetele am si eu nevoie de ajutor de la voi
,ziceti-mi si mie cum se comporta ai vostri la doctor???Ca eu ieri am primit o mustruluiala gen "supernani"!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Roxa - impusca-ma, ai dreptate. Doar ca eu sunt marcata de felu`meu de`a face febra: o data la 5 ani, dar nu ma opresc pana la 40 cu 6. Da` vine salvarea :-)
IoanaG - si`apoi nu ti se rupe de ce zice lumea ? Sau ma rog ... nu te-ai obisnuit ? Zic si io, ca aud din toate partile, important e ca`s sanatosi copiii si noi cu ei.
Giulia la stomatolog isi tot casca gura si-si clantane dintii, la pediatra isi arata limba luuung si asteapta si ea sa-i arate doctora.
La analize rupe tot ce se poate si alearga si se catara si zbiara cu "nuuuu"
Da` io zic ca e normala :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
First, LA MULTI ANI, SERBAN!
LA MULTI ANI, DIANA!
Eu sunt tare zapacita, am pierdut contactul cu realitatea de atat stres, am SCAPAT de licenta, sotul a luat 8.40, e beton, suntem in capul listei celor de la ID, numai studentilor de la zi li s-a dat peste 9, desi s-au prezentat sub orice critica!
Ieri, cand m-a sunat Petro (barbatul meu) sa-mi spuna ca a fost foarte bine, am izbucnit intr-un plans de nu ma puteam opri (si eram la magazin), nu stiu ce a fost, fericire, descarcare?! Aseara am fost la facultate sa vedem nota lui si apoi sa mancam in oras, nu va povestesc ca am baut cred ca 30 ml de bere si m-am imbatat de nu ma puteam ridica de pe scaun. Am stat sa-mi revin ca radeam ca dementa din orice si cred ca ma clatinam pe strada in ce hal eram ![]()
Mi-e tare dor de copilul meu, dar il lasam acolo pana in week-end, atunci mergem sa sarbatorim acolo licenta si Sf.Petru (ziua sotului) care e la mijlocul saptamanii viitoare. Ne luam cumnatii si mergem cu Matei duminica la pescuit, plaja, gratare, bere, este la soacra mea un lac superb, parca e la mare.
Dupa ce am citit povestea nasterii Pescarushului mic si scump, am simtit asa o dorinta maaaare sa mai am un bebe, m-am regasit in frica Oanei de a nu muri, eu de asta nu mai vreau un copil, ca mi-e frica sa nu mor si sa-l las pe Matei fara mami.Dar cred ca incep sa ma interesez cum e cu CIC-ul de la anu'![]()
Nu vreau sa ma intind prea mult,dar azi, cum n-am NIMIC de facut, sunt langa voi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
carmenp spune:
`neata frumoaselor!
kro, nu`sh ce sa zic... pe de o parte si io l-as tine departe de astfel de chestii, pe partea cealalta tentatiile pot aparea la coltu` blocului... probabil l-as duce la scoala aceea cu circuit inchis, probabil... te anunt ca stiu parinti care deja si-au inscris copiii pe listele pentru 2007, intereseaza-te sa nu ai surprize
madam spil, imi pare rau
... tu, grasa?! poze, neaparat! am zis![]()
lio, cum zicea si papa, baga-ti picioarele in ea de treaba si pune-ti barbatu` sa se ocupe mai mult de danut pentru ca tu ai nevoie de odihna
ce-ai mai facut cu menajera? iti dadusem un linc de la o agentie din timisoara...
olivia, hehehe, mamica n-are probleme cu asortatu`, dupa cum vezi![]()
![]()
vazut giulia
daria, cum ziceau si fetele, 37.8 nu-i temperatura, lasa cupilu` in pace si nu te mai stresa atit...
papa, s`teti de coma, brei

liliana&danuta, nici ilinca nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon, m-am resemnat![]()
eli, roman?! am multi prieteni de acolo... vacanta placuta si nervi putini (mai bine iti cauti o intrare acolo)
ioana,
mey, inteleg bine,olivia &ioana, v-apucara doru` de bebe 2? 
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3