Intrebarea stresanta:"Voi cand faceti un bebe?"
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
am citit si recitit raspunsurile voastre.am gasit aici raspunsuri de milioane.eu cand sunt intrebata cand fac un copil ma doare atat de tare incat ma pierd si nu stiu ce sa le mai raspund.dar acum o sa fiu inarmata cu raspunsuri pentru toate categoriile.
ileana m-ai facut sa rad cu replica ta.bravo!asa le trebuie daca vor sa-si bage nasul si la ce facem noi in pat.
ingerash si eu as vrea sa le spun ca nu e treaba lor, dar sunt o fire care nu poate sa supere pe nimeni si am preferat sa sufar eu decat sa ranesc pe cineva.dar am gasit aici muuuuuulte raspunsuri haioase , care vor pisca putin pe cel care va indrazni sa ma mai intrebe.
Mcrissa
Madutz spune:
MMMM ce-mi place subiectul ! Am murit de ras si chiar aveam nevoie de asta azi!
Desi din partea alor nostri nu prea mai auzim intrebari din categoria asta minunata - noi am pierdut o sarcina aproape la termen acum ceva timp, si "ranile" sunt inca proaspete - sunt destui de-ai lui Dabija (Elise, am lesinat de ris) care-s odihniti, curiosi si cu chef de hirjoneala!
In principiu, nu ma mai atac, dau si eu raspunsuri in doi peri: "pana la 65 de ani mai am timp, doar suntem o tara cu traditie in copii facuti la batranete"!
Uneori ma oftic si bocesc ca proasta cand ajung acasa, alteori pun mana pe ceva si-i dau in cap aluia care ma intreaba ! Ultima a fost o gluma, v-ati prins, da' sincer, de multe ori m-am abtinut cu greu sa n-o fac!
Va imbratisez cu drag!
Madalina
Moira spune:
Bun subiect si foarte de actualitate!!! Si eu am parte de intrebari de genul acesta, mai ales de la persoane mai indepartate, carora li se pare ca daca ne-am casatorit de aproape un an, trebuie musai sa ramanem si insarcinati. Eu le raspund frumos ca suntem tineri si ca pana la 30 ani mai avem ceva de copilarit, plus ca, fiind o tanara responsabila, trebuie sa imi fac o serie de analize si teste.
Despre familie, ce sa zic, nu intreaba aproape niciodata, iar uneori am senzatia ca le este teama de aparitia unui bebe pentru le-ar afecta echilibrul. Iar in rarele ocazii in care am abordat subiectul, au zis ca e frumoasa ideea de bebe, dar sa mai asteptam si au fost insiruite o serie de motive: casa, serviciu, bla bla. Intr-un fel, as putea zice, ca si aceasta atitudine (oarecum egoista) ma deranjeaza!
Deci pot spune, ca in viata mea sunt 2 tabere, cei care ma streseaza cu intrebarea cu pricina si cei carora le este frica si ne spun sa amanam momentul.
Ideea este ca nu trebuie sa ne pese de ei si sa ramanem noi cand putem si cand vrem. Sa nu se mai bage in viata noastra!!!!
Moira
didi-edi spune:
Cu aceeasi intrebare agasanta ne confruntam si noi.Si dam aceleasi raspunsuri ironice:plozi lipiti de fusta imi lipseau, exersam procesul tehnologic ca tare mult ne place (asta e raspunsul pe care-l dam soacra-mii si nu va spun ce fata face) etc.
Cea mai idioata incurajare a venit tot de la soacra-mea:draga, un copil leaga casnicia.Pe voi ce va leaga?Nimic.Si atunci eu ii spun ca asta e motivul pt care ea este la a doua casatorie.Pt ca al meu sot a tinut-o legata de primul ei barbat.ha ha ha.
Sunt rea, probabil ca rascolesc oarece chestii in sufletul ei, dar sa-mi spui ca nu ma leaga nimic de barbatul de langa mine mi se pare o IDIOTENIE.
Sau cand intreaba cu o fata cretina:cine e de vina?ma chinui sa-i explic dobitoacei ca vina inseamna ceva facut cu intentie.Iar la noi nu se pune problema de asa ceva.
Si dupa 10 min vine sa-mi zica sau ma suna ca vrea sa fim apropiate, sa discutam totul!?!
Sau mai zice ca poate nu stim sa facem treaba!!!!!Si atunci o invit cu noi in pat.Sotul meu e atat de capiat ca-i zice ca si asa il tenteaza sa incerce o partida in 3.De ce sa nu fie cu cineva din familie.Si sa te tii .ies niste scantei!!!!!!!!Mama- mama.
Celorlalti le raspund ca decretul pe care-l stiu ei a disparut de mult.Copiii se fac acum dupa ce ai un minim material de oferit.
Sau sa-l vedeti pe al meu cumnat care zice mandru de el:eu am un copil!cand a ramas nevasta-sa gravida(la 2 luni de la nunta) era negru de suparare.Cateva luni am crezut toti ca divorteaza ca el nu vroia copil si o tot batea la cap sa-l avorteze.Si acum face pe taticul fericit.Imi sta uneori pe limba sa-i aduc aminte de asta dar parca nu ma pot cobori atat de jos, desi merita.
Dar eu pun o alta intrebare:de ce crede lume ca aceste intrebari ajuta?
Astia suntem noi:doi nebuni care raspund la orice idiotenie cu orice numai cu bun simt nu.
Pupici pt toate ftele
Capul sus si sa stiti ca atata timp cat se vorbeste pe seama noastra inseamna ca suntem vii, suntem vip-uri si incomodam rau de tot lumea din jurul nostru, nu?
Diana.
aileene spune:
Cel bine e de cele mai multe ori sa nu bagi omu-n seama decat sa te urasca toti ptr atitudinea si vorbele tale ta ! Eu asa cred ca e cel mai bine , ca exista o vorba : "n-ai atatea carpe murdare-n casa , ca s-astupi gura tuturor"...si cum gura lumii-i sloboda... lasa-i sa vorbeasca , daca n-au ce face ?!
Numai bine fetelor la toate si nu puneti la sufletel , cei care sunt intelogenti , vor tacea si vor evita tot felul de intrebari !
la toate !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
aileene spune:
Cel mai bine e de cele mai multe ori sa nu bagi omu-n seama decat sa te urasca toti ptr atitudinea si vorbele tale ! Eu asa cred ca e cel mai bine , ca exista o vorba : "n-ai atatea carpe murdare-n casa , ca s-astupi gura tuturor"...si cum gura lumii-i sloboda... lasa-i sa vorbeasca , daca n-au ce face ?!
Numai bine fetelor la toate si nu puneti la sufletel , cei care sunt inteligenti , vor tacea si vor evita tot felul de intrebari !
la toate !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
mcrissa spune:
azi am primit o intrebare care m-a lasat tablou.lumea asta chiar nu are ce sa mai vorbeasca.m-am intalnit cu un fost coleg de facultate si dupa -icii de rigoiare ma intreaba:"Ce faci?Cum te simti?Am auzit ca ai un bebe!Felicitari!"aici s-a ajuns tot in urma unei intrebari de-a unei colege de-a nostre care m-a intrebat anul trecut "cand facem un bebe?", iar eu i-am raspuns c-o sa facem, ca lucram de zor, iar ea a dat zvon in toata tara ca eu probabil am si nascut daca acum un an ziceam ca lucram la bebe.baiatul si-a cerut scuze, el e un finutz si nu are nicio vina.daca el m-a vazut fara burta si tipa aia ii spusese ca sunt gravida nu a stiut ce sa zica.
Mcrissa
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by ileana
Raspuns bestial ( al soacrei): "Uite, pana si Angelina Jolie FACE COPII"
Replica:"da, dar ii face cu Brad PITT"....
Ileana
Eu le spun (celor care nu stiu de sarcinile mele pierdute )ca nu vreau sa fac copii.Si raspunsul asta le inchide gura tuturor...
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
smita spune:
Hai sa va spun si eu: cand ma intreaba cineva de copii(persoanele care nu stiu ca eu nu mai am trompe)le raspund ca am ceva probl. si atat. Dar cel mai mult ma enerveaza ca insista:" poate nu mergi la un dr. bun"; "sa mergi la Sovata" etc.
Demult nu le mai iau in seama, ca altfel, as inebuni.
Va pup.
alionushca spune:
Mai fetelor am ramas in urma si nu am scris la acest subiect.
Replica cea mai frumoasa care am mai dat-o pe forum, dar s-o scriu si aici este una primita dupa vreo luna doua de la nunta de la o matusa ,, da ce draga inca nu esti insarcinata??????? tu nu cumva esti sterila????????????,,
Eu am noroc intr-un fel - foarte rar ma intilnesc cu rudele din ambele parti, mai mult cu nashii(saptaminal) asa ca nu prea am timp eu de altii sa ma bata la cap. Nashul la nunta a spus ,, eu ma gindesc ca nu trebuie sa va grabiti, sa cititi carti - cred ca-i bine sa-l faceti chiar acum,, - dar e un dulce care are grija de mine ca un tata si ma bucur cind imi spune ca asteapta finuti - maniera lui de a vorbi mai mult imi da sperante la un bebe.
Saptamina viitoare trebuie sa plec cu mama la tara - la rudele care nu le-am vazut inainte de nunta - rude care ma vor asalta cu intrebari de genul ,, nu cumva esti sterila,, - pentru ca la telefon o bat la cap pe mama - va imaginati ce vor face cind ma vor vedea in carne si oase - si ...in mod normal am refuzat sa merg - mama ma intelege si va pleca singura.
La mine mai mult mama este asaltata cu intrebari de genul ,, inca nu esti bunica,, - ea le raspunde frumos ca nu ne grabim, bla bla bla
Pai pe mine nici nu au cum sa ma intrebe multi - stiu ei ca am limba ascutita si vai de ei daca cata pe dracu si ma bat la cap cu asa intrebari.
Din start inainte de nunta cind ma intrebau - de ce nu ne casatorim, sintem de 8 ani impreuna - pai da - dar eu aveam 16 cind l-am intilnit unde sa ma marit - si le-am spus eu vreo doua la intrebarile celea ca altele nici nu indraznesc sa-mi puna.
Limba asta a mea scutita a facut ca soacra mea sa spuna la toti ca sunt cea mai frumoasa, cea mai cea mai si doar Alionca si Alionusha imi spune - pai inainte imi spunea ca ma caliceste daca ma intilnesc u feciorul ei, dar acum - sunt iubita nora - am facut citeva scene , am trintit de citeva ori usa - si i-am invatat minte. Va dati seama ca soacra nu ma mai intreba de ce nu avem copii inca
Acum nu stiu e bine sa fii diplOmata tot timpul sau sa tai iarba rea de la radacina - eu am facut mai brutal , dar asa mii firea
Important sa dea rezultate tactica.
Acum vorbesc mai serios - eu nu indraznesc s-o intreb pe prietena mea din copilarie, care imi e foarte apropiata - de ce nu fac copii - sunt casatoriti de 4 ani - m-as simti ca intru incaltata in bocanci in viata ei de familie - da altii au tupeul mai sa-ti trinteasca niste intrebari, desi nu sunt pentru noi nici a 13 roata la caruta - mai de unde m-am luat eu asa de educata
Aliona