Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

tiona, da, sunt din Cluj si sigur ca stiu floraria Magnolia. Noi o sa facem la Briza, pe Dacia, preturile sunt perfect comparabile, dar m-a impresionat la ei ca intotdeauna au o gramada de flori, la Magnolia cand intri, au doar cateva. In plus, eu am rochitza cu bleu, si vreau trandafiri vopsiti doar putin cu bleu, cei de la Briza s-au oferit sa-mi faca, in schimb cei de la Magnolia mi-au oferit trandafiri albastrii, mult prea strident fata de ce voiam eu. Am intrebat pentru ca eram curioasa. Sper sa nu te superi. N-a fost prea greu buchetul din atatia trandafiri?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Tiona, restaurantul este in Craiova, iar rochita este asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiona spune:

Alynutza , nu chiar deloc a fost foarte usor , buchetul.Sper sa fii multumita cu floraria.Apropo , nu ai poza cu rochia.

Mergi la inceput

Latido ,esti frumoasa tare si rochia e superba , sa fii fericita.De unde ti-ai cumparat-o si cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tiona, f frumoase pozele si miri...
Am salvat si eu cateva poze..tot pt coafura si am notata ideea cu coronitza din par impletit.

Am si eu o nelamurire legata de buchet...
Buchetul tau, chiar tu ai spus ca era cel mai mic dat la comanda in ziua aceea si chiar si din poze se vede ca e micutz. Totusi nu inteleg..chiar are 25-30 de fire?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Nadia, merci mult. Rochia am cumparat-o de la Herve Mariage din Paris si a costat 1.300 euro.

Fetelor, va las acum, ma pregatesc sa merg la ziua socrelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Aliooooooooo .... nu mai e nimeni pe aici? Pupa mama pa ele da fete frumoase, ca mi-a fost asa de dor de voooi ...
Abia acum am reusit si eu sa intru pe DC, pt ca ieri am inceput serviciul si am avut niste zile ieri si azi ...
Asa ... cum va spuneam si inainte de a pleca in hanimun, nunta fu exact asa cum o visam ... trecu si hanimunu', care a fost de vis ... numai ca a fost cam scurt si ne-am promis sa nu mai plecam niciodata doar 8 zile
Acum nu prea am timp sa va povestesc cum fu totul ... am vrut doar sa va multzumesc de urari si in primul rand unei persoane deosebite de pe acest forum: SunSmile, esti o scumpa ca ai fost langa mine din tot sufletul in doua dintre cele mai importante momente din viatza mea. Conteaza enorm sa stii ca cineva e alaturi de tine chiar si de la distantza, ba mai mult, fara ca macar sa ne fi intalnit vreodata ... ITI MULTZUMESC DIN SUFLET!!!

Va pupicesc acum si revin eu curand ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor nu am mai scris de mult,dar va citesc mereu desi sunt cam tristuta ca in ultimul timp a fost cam golut pe aici...si fostele miresici nu ne-au pus toate poze!!!
Eu sunt bine nu am mai inaintat cu pregatirile pt ca am avut un examne si mai am unu pe 10 iulie,dar mi-am gasit dupa lungi cautari posetuta pentru ziua cea mare,am pus poze cu ea sa imi spuneti daca va place???
Va pupic

fotoIZA

Mergi la inceput

Elara , nu iti fa o imagine gresita, ca daca buchetul are 25-30 de fire sa nu crezi ca e mare , ca sa iti faci o idee cum vine strans al meu era cat un pepene.Daca cineva vrea ca sa para mai mare atunci trebuie sa fie din fire mai multe si cu boboci mai infloriti, ma intelegi ce vreau sa spun? Gandeste-te ca in ziua cand a fost sotul meu sa il i-a erau celelalte buchete curgatoare si cu tot felul si cand la vazut pe al meu cat un pepene imagineazati ce fata a facut. te pup
http://photos.yahoo.com/maria28

Mergi la inceput

Tizabela te felicit pentru gusturile tale , e perfect totul iti urez CASA DE PIATRA.

Mergi la inceput