Miresele anului 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 26
tiona spune:
Pai de buchet ce sa iti spun , eu am avut o poza dintr-o revista exact ca al meu si l-am lasat la florarie sa il faca.Au intrat vreo 25-30 de trandafiri si pe margini e iarba verde.Anul acesta se poarta trandafirii rosii .Cand a mers sotul meu sa il scoata , al meu era cel mai mic in comparatie cu celelalte.Rochia de exemplu am cumparat-o din Spania si parul mi l-au facut in Romania tot dupa o poza dintr-un catalog ce l-am avut eu.Am rupt pagina si m-am dus cu modelul si asa mi-au facut.Sus mi l-au impletit si dupa aceea mi l-au rasfirat putin ca sa iasa ca o coronita si mi-au pus doar agrafe.
Alte intrebari daca aveti sa imi spuneti.Va pup si ma bucur ca v-au placut.
Alynutza spune:
tiona, frumoase poze. Unde ati avut nunta, ca tare imi seamana mie parcul din poze a parcul mare din Cluj... dar poate ma insel.
Nunta noastra
Pregatiri
Latido spune:
Tiona, f frumoase pozele. Sper sa nu te superi, dar am salvat si eu una si vreau sa incerc coafura ta la proba.
Elara, albumul il am din Dk, saptamana viitoare o sa vin in Ro. Dar daca nu gasesti pe nicaieri, nu e greu de facut. Cumperi si tu unul simplu, ii faci 2 gauri pe margine si legi o funditza. Iar pe coperta decupezi niste miri din invitatii din alea 3D si pe margine mai lipesti niste inimioare si floricele.
Latido spune:
Fetelor, am si o nelamurire. Cum se procedeaza cu copiii la nunta? Mi-a zis mama ieri ca vre-o 3 familii o sa aduca si copiii la nunta, au vre-o 4-5 ani. Intrebarea mea este: le fac meniu pt copii sau mananca la fel ca adultii?
tiona spune:
DA, nunta am avut-o in Cluj , ca doar suntem din Cluj si pozele ai fost facute in Parcul mare ca acolo ne-au casatorit.
In legatura cu copiii la nunta , ei au avut meniu ca la adulti asa ca sorry.
pa va pup
tiona spune:
Latido nu ma supar , chiar deloc ma bucur daca te pot ajuta si iti este de folos ceva.Scuza-ma draga dar unde e restaurantul acesta ca e super.Si rochia care e?
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Latido
Fetelor, am si o nelamurire. Cum se procedeaza cu copiii la nunta? Mi-a zis mama ieri ca vre-o 3 familii o sa aduca si copiii la nunta, au vre-o 4-5 ani. Intrebarea mea este: le fac meniu pt copii sau mananca la fel ca adultii?
Nunta
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
Nu mai bine merge mama ta sa intrebe la restaurantul la care faci nunta? Ei ar trebui sa stie ca au experienta in asa ceva. Mi se pare un pic cam prea mult pentru un copil de 4-5 ani meniul unui adult.
Nunta noastra
Pregatiri
olguttza spune:
Si noi am avut cativa copchii care fie au avut meniu intreg (asa au vrut parintii), fie n-au avut deloc si-au ciugulit de la parinti. E destul de complicat sa le faci meniu separat, cu cate putin din fiecare, pentru ca risti sa le placa o singura chestie sau doua, iar alea sa fie insuficiente in farfurica lor. Oricum nu mananca tot!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Alynutza spune:
tiona, la ce florarie ti-ai facut buchetul?
Nunta noastra
Pregatiri
tiona spune:
Alynutza esti din Cj? Cunosti Floraria Magnolia , e mai in sus de Teatrul National pe partea cu Baba Novac putin mai in jos de statuia cu Baba Novac.Sa iti spun un secret sa nu il faci cu boboci ca nu arata bine si oricum sa fie cu multi trandafirii vreo 25-30 de fire.Daca mai ai nevoie de ceva sa imi zici.pa