Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Divi....ai reusit sa-mi smulgi cateva lacrimi. Si asta pentru ca nu ma asteptam. Nimic din ce am scris si simtit, nu a fost fortat! Pur si simplu rezonez cu cateva persoane de pe forum atat de bine incat apropierea fizica nu prea mai conteaza. Si am simtit ca esti cam din aceeasi esenta...ca semanam. Si am vrut, am simtit ca trebuie sa fiu langa tine! E pur si simplu vorba de chimie...
In ziua nuntii tale, m-am gandit la tine si ti-am urat intelepciune, curaj, fericire si implinire pe noul drum! Si am fost convinsa ca un inger atat de drag tie, ti-a presarat petale de flori si sperante in acea zi speciala! Sa fii fericita...si sa nu-mi multumesti! Prietenii iti sunt aproape cand iti este bine si iti sunt trup si suflet cand esti abatut! Cam asta e explicatia! Te pup, draga mea !

Iar voua miresicilor dragi va doresc spor la pregatiri, vreme insorita si succese nemasurate! Sa fiti fericite, dragelor!
P.S. Ralu si Oana...tinem pumnii stransi-stransi, ok?

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:
Originally posted by tiona

Tizabela te felicit pentru gusturile tale , e perfect totul iti urez CASA DE PIATRA.

nadia

Multumesc mult Tiona si tu ai avut o nunta de vis si va urez o casnicie fericita in contiunare cu bebelul sanatos si frumoas ca si voi!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tiona super misto pozele. ati fost superbi.
sa inteleg ca acum astepti un ? Daca e asa, sarcina usoara in continuare iti doresc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata!!! Cam pustiu pe aici...
Divine bine ai revenit preintre noi si inca o data iti urez CASA DE PIATRA si o casnicie in care iubirea si fericirea sa fie la tot pasul.

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor!
Am depus ieri actele la Primaria sectorului 1. Acum e oficial: joi, 6 iulie, ma marit! Hmmm, simt un fior....
Divine, inca o data Casa de Piatra si o viata fericita impreuna. Ne bucuram sa auzim ca nunta a iesit asa cum ati visat, si asteptam detalii cand ai tu nitel timp.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Divine, bine ai revenit!

Tiona, fiind un forum public, nu prea vreau sa pun poza cu rochitza aici, ca n-as vrea sa pice sub ochii cui nu trebuie. Sa nu te superi, ca mai am putin pana la nunta si pe urma pun poze cu tot.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Iar voua miresicilor dragi va doresc spor la pregatiri, vreme insorita si succese nemasurate! Sa fiti fericite, dragelor!
P.S. Ralu si Oana...tinem pumnii stransi-stransi, ok?

The future belongs to those who believe in their dreams.

Merci
...inca emotiile nu au sosit dar mai sunt o gramada de facut...comanda tort, vorbit la biserica, discutat cu DJ-ul, pregatit marturii...uite de asta imi e groaza, sa pun cate 5 bombonele si sa fac fundite...nu stiu de ce asa m-a apucat!

Va pup pe toate.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

3 zile

Mergi la inceput

Oana, ce fel de bombonele pui tu in marturii?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana, ce fel de bombonele pui tu in marturii?

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

...migdale invelite in zahar...de fapt sunt albe...au asa o glazura pe deasupra!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

3 zile

Mergi la inceput

Si de unde le-ai achizitionat?

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput