PRO SAU CONTRA STERILET ???
Raspunsuri - Pagina 2
dianaiulie2009 spune:
CrisaPanaet deocamdata astept rezultatele testelor si apoi voi vedea ce zice dr.
In anumite pozitii , la contact sexual , intr-adevar aveam dureri , sangerari nu am avut inafara celor de la CM .
iti spun mai multe joi , dupa ce aflu ce are de zis dr.
albumele noastre
CrisaPanaet spune:
Esti norocoasa, eu am sangerari pe langa dureri. Ce teste ai facut si in ce au costat? Nu de alta, dar urmeaza sa merg si eu la doctor si-as vrea sa stiu ce ma asteapta..
Chiar daca as vorbi limbi ingeresti si omenesti si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor; si chiar daca as avea atata credinta incat sa mut si muntii si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
dianaiulie2009 spune:
Pai eu am fost sa pove cu gine despre montarea steriletului si el mi-a spus ca mai intai trebuie facut un control sa vedem daca e totul bine legat de uter . Si , urcandu-ma dr. pe masa a obs. problema . Asa ca mi-a recoltat secretii si citotestul si acum astept rezultatul . ca se citeste numai dupa 2 zile , cred ...
albumele noastre
Jocelyn spune:
Eu personal sunt impotriva, nu mi-as pune un sterilet, si eu nu sunt convinsa, orice ar spune cei care doresc sa vanda produsul, ca e normal si sanatos sa nu iti mai vina ciclul la catva timp de la montare.
De ce spui ca exista numai aceste doua variante? Sterilet/legare trompe? Exista si varianta prezervativ 
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
carolinah spune:
CONTRA! Nu as suporta ideea de a arunca la toaleta lunar cate un copil, in cazul in care acesta ar fi conceput si nu are unde sa se prinda.... GROAZNIC!!!
Da' chiar, voi de prezervativ nu ati auzit?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
madau spune:
Jocelyn nu se pune problema ca nu-ti mai vine ciclul, ci ca e foarte redus cantitativ din cauza ca progesteronul din el nu mai da voie mucoasei sa se ingroase asa mult. Deci..CM exista, numai ca enometrul fiind mai subtire, automat sangerarea e mai redusa.
Carolinah ..no comment, daca asta e parerea ta..sa stii ca nici preze nu ofera protectie 100% si atunci ce te faci? 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Jocelyn spune:
pai uite la ce au scris alte fete, ca dupa o anumita perioada ti se intrerupe ciclul de tot.
mai, oricum nici o metoda nu e sigura 100% :), nu va certati.
didita spune:
In afara de abstinenta nici o metoda nu e sigura 100%! Totusi pentru mine steriletul hormanal este cea mai comoda metoda.
Jocelyn, faptul ca unii vor sa vanda un produs nu inseamna automat ca mint de ingheata apele si vor sa ne bage pe gat o porcarie! Este totusi vorba despre un dispozitiv medical si deci nu poti compara studii stiintifice cu "dero spala mai alb decat albul". Si de curiozitate de ce ar trebui musai sa sangeram la fiecare 21 de zile?
mariana tache spune:
Mai exista o metoda 100%: - sectionarea trompelor si apoi ligaturarea lor la ambele capete. Asta e pe veci si ireversibila.
Ligatura de trompe este o metoda contraceptiva f sigura: 99%-100% (1 sarcină la 2000 de femei în primul an de la intervenție, 1 la 133 în interval de 10 ani după aceasta); si in plus e reversibila (doar ca e de preferat sa nu se ajunga la asa ceva, deoarece este o procedura f grea, iar riscul de sarcini extrauterine la femeile cu astfel de interventie este f mare 50-60%); peste ligatura de trompe se poate face inseminare in vitro.
Eu am ligatura de trompe, facuta cand l-am nascut pe al doilea copil (cezariana). MA simt super asa.
Sunt contra sterilet.
Succesc in luarea deciziilor.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by didita
In afara de abstinenta nici o metoda nu e sigura 100%! Totusi pentru mine steriletul hormanal este cea mai comoda metoda.
Jocelyn, faptul ca unii vor sa vanda un produs nu inseamna automat ca mint de ingheata apele si vor sa ne bage pe gat o porcarie! Este totusi vorba despre un dispozitiv medical si deci nu poti compara studii stiintifice cu "dero spala mai alb decat albul". Si de curiozitate de ce ar trebui musai sa sangeram la fiecare 21 de zile?
Mama Zmeilor
Evident, eu nu vreau sa generalizez, doar ca e posibil ca ceea ce spun sa fie dictat si de marketing in mare parte. Fiecare face alegerea potrivita pentru el, eu personal sunt pentru chestii naturale, nu bag in mine nici pastile si evit cat pot chestiile artificiale de unde si aceasta retinere fata de sterilet. Deci daca e natural sa avem ciclu fiindca asa e construit organismul nostru consider ca nu trebuie impiedicat acest lucru desi pt mine este extrem de dureros. Acum sa nu crezi ca exagerez cu chestia asta in sensul ca daca e natural sa nasti in dureri sa nu faci nimic ca sa ameliorezi lucrurile si tot asa sau daca e natural sa transpiri nu tre sa folosesti deodorant
Pur si simplu nu-mi surade ideea steriletului, prefer prezervativul.