PRO SAU CONTRA STERILET ???
Raspunsuri - Pagina 3
dianaiulie2009 spune:
Chestia cu prezervativul e discutabila , in sensul ca , de exemplu la mine , ma irita si nu imi prea place . Si atunci , decat sa faci o chestie care nu-ti place mai bine nu o faci deloc ...
Acum depinde de la femeie la femeie si de la barbat la barbat . Sunt si barbati care nu suporta si carora nu le place prezervativul .
albumele noastre
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Sunt si barbati care nu suporta si carora nu le place prezervativul .
albumele noastre
Asta e un moft dupa parerea mea cu barbatul caruia nu ii place, dar daca pe tine te irita asta nu e un moft.... ai incercat durex?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
iren spune:
quote:
Originally posted by Jocelynquote:
Originally posted by anacezara
Sunt si barbati care nu suporta si carora nu le place prezervativul .
albumele noastre
Asta e un moft dupa parerea mea cu barbatul caruia nu ii place, dar daca pe tine te irita asta nu e un moft.... ai incercat durex?
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Joce, am folosit preze dupa Bogdanel, am oprit cind am vrut-o pe Juli shi-am folosit shi dupa nashterea ei citeva luni bune pina cind mi-am pus Mirena, iar sexul nu se compara! Shi inainte era super, cu preze, dar ce-i acum e pur shi simplu fantastic! Bine, depinde shi de barbat acu, nu garantez ca daca pui Mirena vei avea brusc parte de un sex fenomenal, da e muuult mai bine
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Kittie spune:
nu se compara cu prezervativul. Sunt doua metode contraceptive diferite, deci actiunea lor este diferita, chiar daca rezultatul e acelasi (in majoritatea cazurilor). Parerea carolinei m-a socat putin pentru ca e expusa radical, sa nu spun criminal! Traim totusi vremuri in care metodele de contraceptie poarta numele de "controlul nasterilor" si chiar de riscam o discutie pe tema "celula fecundata este sau nu fat", poti arunca "la toaleta" lunar celule fecundate, care nu s-au prins in mod natural!
Eu sunt impotriva tratamentului hormonal, punct. Mai ales cand ai o istorie cu pilulele contraceptive, mergi tot pe solutia asta..? Cu exceptia DC, ai intrebat alte persoane (de preferinta doctori) ce cred despre mirena?si instalarea in conditiile in care tu ai avut nelamuriri organice cu hormonii?
, mami de
( 13oct04 )
dianaiulie2009 spune:
Kittie sa sti ca am pove si cu dr. endocrinolog si cu dr. gine si ambii sunt pentru instalarea steriletului Mirena .
Acum sa va spun cum au iesit analizele . Mi s-a descoperit o micoza , trebuie sa fac tratament 1 luna de zile , dupa care , daca totul iese OK la control , voi instala steriletul .
Numai bine tuturor !!!
albumele noastre