Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Alexu, unde esti mama?Ca imi fac griji?Sper ca esti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Fleur  esti super de simpatica .
PUF , ti-am scris un mesaj lung dar , zapacita cum sunt ...am reusit sa-l sterg . Revin maine.

Va pe toate.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

elas inteleg prin ce treci, asa sunt eu acum insa omul asta nu mi-a gresit cu nimic si totusi...ii pun lui in carca pacatele fostului iubit

fleur ei s-au casatorit prea devreme (el avea 19 ani) si cand a trebuit sa plece in armata ea s-a mutat inapoi cu parinti ei, apoi cand a venit el din armata, casa in care locuiau impreuna era inchiriata si s-a mutat si el cu parinti ei. Cand s-a eliberat casa el s-a mutat inapoi, ea nu..., a asteptat-o cateva luni, apoi a primit actele de divort. oricum din ce mi-au povestit toti prietenii lui chiar si mama lui, nu a avut saracul parte de o podoaba de femeie si de o vitzica (din pacate) din aia care ii facea scandal din orice cu vase aruncate prin casa...toti au zis bine ca a scapat de ea.
El e fire fooooarte calma si scandalul il irita chiar cand il aude in alta parte (cred ca a ramas cu fobie)

am uitat sa zic ca daca e la tv un film cu femei isterice care zbiara, idiferent cat i-ar placea filmul schimba programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

dandush astept cu nerabdare sa vad ce mi-ai scris

alex unde esti, sper ca esti bine te pupic

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bblusha spune:

Desi nu reusesc sa postez zi de zi sau cu o oarecare frecventa, va urmaresc din umbra si imi incarc bateriile atit cit merit. Am citit ce scria Fleur despre melancolia nenorocitilor indragostiti de... ALTA... si intr-adevar e cumplit sa traiesti cu impresia ca melodiile din eter ii inspira, ba bine ca si atunci cind sta pe wc parca se gindeste la AIA sau si mai rau... cind se culca cu nevasta aia toanta... E cumplita suspiciunea asta si ma macina ca o piatra de moara. Mai mult, zilele trecute m-am intilnit cu o fosta vecina, care mi-a spus ca ea a divortat tot din cauza unei aventuri prin... Venezuela, dar sotul primea sistematic vesti si despre un copil pe care l-ar fi avut pe-acolo. Cind i-am povestit sotului meu, alt raspuns n-a avut decit... N-O FI AIA A MEA? E sa nu-i muti una la o asa gluma?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Bblusha, draga mea, merita ei nu numai o bata in cap, ci mai multe si pina Dumnezeu si-a face timp si pentru ei, s-a gasi altcineva sa-i invetze minte! Eu inca mai sufar in sinea mea, am ajuns la 90-60-90...ce sa mai vorbim, in tot raul e un bine. Astazi, uitasem sa maninc dimineatza, si uite acum e ora 13, ar fi cazul, chiar nu intelegeam de ce ma apuca ametzelile. Glumesc fetelor, exagerez pe ici pe colo!Alex, draga, sa nu crezi ca nu am citit ce ai postat la subiectul deschis de puf. Mi s-a parut atit de impresionant si asemanator "poveshtii mele" ca am amutzit! Laude tie , ca ai un suflet asa de frumos!Hai, fruntea sus si uitati-va afara ca nu ploua, numai ni se pare! (sa nu dea sfantu' sa ploua la voi, ca am facut-o lata!) la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

IATA ca VIN SI EU!!!!!
OOOOO, ce de lume noua!!!!Bine ati venit!!!!!!!!!!!!!
Fetelor sunt bine , dar am avut o zi mai incarcata....
Dandush , buna cafeaua ...am baut-o rece ca nu am ajuns decat acum , dar BUNAAAAA
Puf , draga mea promit sa postez repede cu ceva hazliu!!!!
Dar pana atunci uite iti daruiesc un zambet larg si SMECHER!!!!
in ceea ce priveste relatia ta ...sfatul meu , draga mea e urmatorul ...trebuie sa-ti asculti si inima si dapul, dar nu prea mult sa stai sa te gandesti ca la un moment dat , te trezesti prea tarziu.
Si , la o adica ...nu mai treci strada ????ca poate te loveste o masina???
EEEEE....putin curaj , daca il iubesti ...si Elas are dreptate ori cu act , ori fara act daca e sa se schimbe , un om tot se schimba , dar ...eu zic sa incerci sa fii inteleapta si ...sa ne chemi la nunta

Acum tu stii , dar ...
anunta-neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!ca venim
Vio, bine ai venit!!!!!!
Un mareeeee pupic!!!!!
Elas....sunt aici si ma bucur ca esti bine!!!!!
ESTI TAREEEEE!!!!!!!
Sper ca nu ai uitat de VITA!!!!Din cand in cand mai da-i intre coarne!!!!!
M-am bucurat enerm ca esti bine!!!!
Stati ca au mai scris fetele si vreau sa vorbesc cu toate , dar nu mai stiu n-le ,iar aici afiseaza numai cateva mesaje...Revin imediat

Alexmona

Mergi la inceput

anderra, multumim si mai vrem
Frumos ...il propunem ca imn sau ai o varianta in limba romana????
Chiar ...la treaba fetelor ...un imn pentru fetele fantastice!!!!
Vio...stai ca am citit din nou si m-ai derutat ...CE OPERATIE????
Oricum ...mult succes!!!
Fleur ...bravooo!!!!!!
Esti mareeeeee!!!!
Simtul umorului la inaltime ....asa da!!!!
sa speram ca va fi bine!!!!
Care mai sunteti????
Davidutza ce mai faci????Unde esti???

Diego...frumos mai scrii...
Treci la parapet...fetele noi au nevoie de sfaturi.
La fel si de la Cicina!!!
De fapt ...de la toate!!!
Sa faca cineva o lista cu toate fetele ca ma pierd ...serios nu mai stiu exact...
Dandusha ...daca tot ne dai cafea ...nu ne faci si o listuta ...asa cum stii tu ...DRAGUTA!!!!
Te rog
Mai citesc si revin

Alexmona

Mergi la inceput

OOOO, imbatranesc...clar!!!!
Aelita, pe tine te-am citit prima ...ca ai postat printre primii.
Ai scris minunat!!!!
Bine ai venit!!!!
Sa dea Dumnezeu sa fii mereu fericita ....si-ti multumesc pentru cuvintele dragi pe care ni le-ai adresat.
Ixxi , sper ca esti bine!!!!
Fetelor daca am uitat pe cineva ...iertare!!!!
Tuturor milioane de pupici si bine au venit celor noi!!!!
Lista ramane deschisa ...
Mai fetelor ...cine a zis ca ne bate ?????
Vio???tu???
sau alcineva???
Pai ...hai ....dar sa ne batem cu flori!!!te pup!!!

Numai bine si ...
Sa va zic despre mine...
pai eu mi-am recapatat umorul si ...tot inainte!!!!
Si domnul ....tot asa ...nu mai stiu nimic ...nu mai vorbesc cu el !!!Nu stie cand ma intorc ...m-a intrebat , dar ...asta e ...sa se intrebe.
Fiul meu e bine , sanatos si ...minunat.
Pupici si ...numai bine

Alexmona

Mergi la inceput

Bblusha...nu mai baga tot raul in seama !!!
Mai glumeste si el si tu vrei sa-l bati????
Pai ...nu asa .Cu pupici bate-l sau
Glumeam .
sper ca esti bine!!!!
Anderra....
CANTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acu chiar va pup !!!!
V-am zapacit!!!!!...cu atata scris!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexmona

Mergi la inceput