Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 5
cicina spune:
Fetelor, azi m-am sculat cu c... in sus. Vecina de langa mine are o femeie de servici care la 8 dimineata in fiecare marti bate covoarele. Aseara abia am adormit de cald si se dormea atat de bine dimineta... of..
Ce ziceti, santeti la cafea? mie imi trebuie vreo trei sa ma pun pe picioare.
Dandush din departari ce-ti mai graieste glasul?
Aelita, anderra, puf,violeta ,bine ati venit.
Elas tine-o asa, fi barbata,intoarce roata carului,si pune biciul pe el.
Drept sa va spun, mie mi-e greu totusi sa scriu ce as vrea sa spun, pentru ca sant lenta la scris si apoi imi pleaca ideile.
Voiam sa spun ce fiinta ciudata e barbatul, dar daca la momentul oportun stii cum sa-l iei faci din el tot ce vrei.Mai e si altceva,astazi intr-un cuplu, poate ca nu mai exista complicitate, un pic de nebunie, fantazie, o flacara care sa tina aprinsa vie pasiunea,pentru ca iubirea dupa o perioada devine OBISNUINTA si atunci cand nu este impartasita devine SUFERINTA.
Hai ca v-am dat gata, nu? Ma duc sa-mi iau analizele, mai vorbim, sa aveti o zi frumoasa.
violeta69 spune:
multumesc Cicina ,imi pare bine sa fiu in clubul celor FANTASTICE....
pupici si o zi buna si tie
Elena-V.
puf13 spune:
Fetelor fantastice ma simt tare bine printre voi, pot chiar sa spun ca mi-am gasit locul aici, va multumesc muuult pentru primire va pup pe toate.
Imi fac un pic de curaj sa va cer sfatul.
Povestea mea pe scurt:
Cu 8 ani in urma ma desparteam de prima iubire a vietii mele (aveam atunci 22 de ani) si nu credeam ca o sa mai iubesc pe cineva. In relatia aceea am trecut prin tot ce ati povestit voi (certuri, despartiri, inselari, reveniri, impacari), pana cand nu m-ai m-am putut suporta atat de plina de praful de pe jos care la fiecare cadere era mai gros si mai incacios. Am spus stop, eu asa nu mai rezist, nu mai suport si cum era de asteptat s-a intors din nou spasit insa nu a mai avut cine sa-l primeasca, eram deja cu sufletul golit si nu mai puteam accepta nici un sacrifciu.
Dupa un an am cunoscut un tip care s-a tinut de capul meu pana in prezent. A fost un alt fel de iubire asa cum zicea cincina la un moment dat... Problema mea e ca tipul m-a cerut de sotie dupa vreo 2 luni de cand ne-am cunoscut insa eu nici acum dupa 7 ani nu sunt hotarata 100%. Mi-e teama sa nu trec din nou prin ce am trecut, mi-e teama sa nu imi insele si el asteptarile, cu toate ca pana acum nu am avut nici o problema, poate doar mici neintelegri (ca in orice cuplu-inevitabile). Stiu ca sunt nebuna, dar stiti si voi ca cine s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt. Acum mi-e teama sa nu-l pierd din cauza nehotararii mele insa nici nu vreau sa ma casatoresc si dupa cativa ani fericiti sa ajungem la divort. Stiu ca n-ar fi un capat de tara, dar parca mi-e mai bine asa, fara complicatii si am impresia ca hartia aia (certif. de casatorie) in loc sa uneasca legal sufletele celor doi, mai rau ii indeparteaza. Sunt in aceasta dilema de cand m-a cerut de sotie. Am noroc ca nu ma bate la cap sa-i dau un raspuns, mi-a zis doar sa-l anunt cand sunt pregatita...
Nu stiu ce sa fac...
Sfatuti-ma va rog.
elas spune:
Puf, bine ai venit printe noi!Ma bucur pentru tine ca esti intr-o relatie fericita..Si iti doresc sa numai treci niciodata prin ce ai trecut sau prin ce trecem unele dintre noi!
Despre sfat..e f greu de dat!Oamenii se schimba cu sau fara hirtia aceea...Cel putin la mine nu a schimbat cu nimic relatia...Daca nu te simti pregatita, nu face pasul!Tb sa simti ca iti doresti sa te trezesti cu fata lui linga tine...mult timp de acum incolo, ca esti dispusa sa il vezi in toate ipostazele si mai ales gindeste-te daca e sufletul tau pereche, daca vrei sa fie tatal copiilor tai...
Inima si ratiunea iti vor da raspunsul!
puf13 spune:
elas multumesc frumos, dar intrebarile astea le am deja, de trezit cu fata lui langa mine ma trezesc tot de vreo 7 ani (fara ceva) si nu ma derajeaza de loc, chiar l-am vazut in toate ipostazele, am uitat sa va supn ca locuim impreuna de cand m-a cerut de sotie. Insa MI-E FRICA.
mi-e frica sa nu pierd din nou tot ce am, si sa trebuiasca s-o iau de la capat, deja simp ca nu as mai avea acceasi putere...
el zice ca nu mai scap, ca soarta ne-a adus impreuna (el a mai fost casatorit)...
elas spune:
Puf, vrem nu vrem viata ne tot joaca feste de toate tipurile..EU nu as fi crezut cindva ca voi avea probleme cu sotul meu, dar uite am si inca unele grave!Dar,viata e o lupta si daca in 7 ani a fost ok, atunci merita sa ii dai o sansa..nu neaparat roata se intoarce si tb sa o iei de la capat!Poate e destin si atunci...
fleur-de-lis spune:
Buna fetele,Hai ca vin si eu cu fruntea sus la o cafea facuta de Dandush, esti o scumpa!Multumesc fetelor de pareri. Voi contati foarte mult pentru mine, iar ceea ce spuneti mi se lipeshte direct de inima!Bun venit fetelor noi!Anderra, multumim pentru melodie, e chiar ceea ce ne trebuie!Aelita, ai dreptate cu "boala grava"! Eram o fata puternica, acum ma simt doborita, cine n-ar fi intr-o astfel de situatie. Sunt foarte constienta de rezultatele actiunilor mele, dar nu mai am motiv pentru care sa ma lupt. El insa, are un suflet de piatra acum.Multumim pentru colac de salvare!Puf, multumim pentru povestioare intelepte, buna a fost aceea cu "esti un morcov, un ou sau o boaba de cafea?". Dilema mea e ceva de genul "ce vreau sa fiu? un morcov, un ou sau o boaba de cafea?!!!" Noi suntem ceea ce vrem sa fim in viatza asta si totul depinde de ratiunea si vointa noastra. Noi ne alegem rolul.Dar de ce nu i-a mers prima casnicie? Poti sa ne spui si noua?Elas, esti desteapta! Esti BRAVO ca nu te-ai lasat impresionata. El vrea sa te recucereasca, nu-l lasa sa te obtina usor. Vai, asa ma bucur pentru tine ca ai rezultate! Multumesc pentru cuvinte de suflet.Violeta, bafta multa si asteptam povestea ta!Alex, unde esti? Davidutzaaaaaa!!
fleur-de-lis spune:
Hai ca nu ma pot abtine sa va spun ce-mi mai framanta mintea! Femeia intretine lumea asta toata. Daca n-ar fi ea, n-ar fi casa, masa, n-ar fi copil sanatos.O mama e in stare de jertfa absoluta pentru copilul ei! Nu-mi vine sa cred ca mai fac glume despre prostia femeilor.Dragi barbati, cind faceti glume pe seama femeilor, ginditi-va la mamele voastre! Bineinteles ca mai sunt si paracopitate incaltate,cu fumuri in cap, care se cred irezistibilee, frumoaase foc, si interesanteee...! Sunt asa de proaste incit nu-si dau seama ca barbatul nu cauta altceva decit o alta gaura(scuzati fetelor!) iar cind sunt cu ele ...gindesc cu celalalt cap! Na, ca am zis-o si pe asta! Barbatul se mai crede inca in epoca de piatra si ies afara numai pentru vinatoare! Astia n-au evoluat nici macar cu un milimetru! Bineinteles ca mai sunt si barbati adevarati (crescuti de mame adevarate) care au noroc de nishte scorpii. Cum sa nu, doar opusele se atrag!
elas spune:
Fleur esti tare simpatica!
Nu stiu daca chiar asa e, dar inclin sa iti dau dreptate!Sau poate noi in situatia in care sintem, asa vedem lucrurile!
Eu sincer, stau si ma gindesc, daca toate eforturile mele...merita!
Daca lupta asta surda pe care o duc cu mine..nu e in zadar!El incearca poate acum sa se apropie de mine, dar din pacate eu in suflet simt ca nu il mai iubesc nici pe departe ca acum 2 ani si ma gindesc, daca vreodata am sa mai simt linistea si pacea pe care o simteam cind dormeam la el in brate..mai demult!
Va exista acolo mereu fantoma trecutului acesta si lipsa de incredere in el!Sint o mare de indoieli si de intrebari!