Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 4
Dandush spune:
Puf,, Aelita...bine ati venit . Inteleg cum e sa citesti 20 de pagini pe nerasuflate si sa dai sfaturi sau sa incurajezi pe cineva in gand. Si pe mine m-au tinut fetele astea fantastice treaza pana la 4 dimineata si abia asteptam sa vad ce mai fac, ce mai spun...si cu diferenta de ore.......offf...cand sunt eu aici ele dorm si viseaza la ceva mai bun, iar cand ele sunt pe chat( VA INVIDIEZ), eu imi fac somnul de frumusete.
Fleur, scumpa ...ai fost foarte inteleapta. Daca pleaca, gandeste-te ca poate e mai bine asa; nu te mai chinui , dar sa speram ca inca nu-i prea tarziu si-si da seama pe cine si ce pretuieste mai mult. Faptul ca s-a cuibarit langa tine , totusi spune altceva . Hai fruntea sus si mai fa-ne sa radem putin. Ai un stil aparte
Alex...ai mai vorbit cu "domnul"? Cum esti? Cand pleci acasa ? Cred ca ti-e dor de puiul tau........
Ixxi...offf...nu-s de acord cu "sinceritatea " lui. A fost foarte egoist. S-a racorit si se simte bine, dar pe tine te-a doborat. Nu-i vina ta, sa nu mai spui asta , te rog eu. Nu are nici o scuza. Da-i o pauza si ai sa vezi ca daca-i baiat destept o sa-si dea seama ca tot sotia si fetita lui sunt mai pretioase. Daca -i post si nu realizeaza asta atunci cel putin stii ca nu vrei un prost in viata ta. Sa speram ca nu va fi cazul
Diego...eu nu ma pricep la dat sfaturi, asa ca esti foarte bine-venita si fa-o si-n locul meu
Cicina ...se vede ca esti trecuta prin multe si sunt de acord cu fiecare cuvant scris .... Sper sa-ti rezolvi problema cu aerul conditionat . Incepe sa miroase a creier ars
Elas... e bine ca nu mai este suparat pe tine, dar nu te lasa coplesita. Fii cu ochii in patru , iar pe scobitoarea aia pune-o la punct de cate ori ai ocazia.
Sper ca n-am uitat pe nimeni. Daca da...puneti-o pe seama sclerozei.
Pup FETELE FANTASTICE si sper sa va prind si eu online ...
D.K.
violeta69 spune:
FETELOR FANTASTICE.....va citesc de mult si va admir pt. ca sunteti fantastice cu adevarat asa cum treuie sa fie o femeie adevarata!
nu am scris inca povestea mea......sau am scris-o odata de mult si nu stiu cine-si mai aminteste de mine,dar am sa revin in momentul in care o sa ma simt instare sa continui povestea..........acum sunt "concentrata" pe operatie.........sa-mi tineti pumnii,
pupici,si de pa mine pt. voi
Elena-V.
Dandush spune:
Violeta , iti tinem pumnii si te asteptam cu povestea .
Scumpele mele ......buna dimineata!!!!! Cu-cu-ri-guuuuuuu
Va astept la cafea ....a! scuze, aia e berea
Alex Elas Fleur Cicina Diego Violeta Aelita Puf Ixxi
Am uitat pe careva???
D.K.
violeta69 spune:
Dandush,multumesc........si eu beau cafeaua........ca nu gasesc decat "berea".........si acum ca m-am trezit tb. sa ma apuc de treaba,sa aveti o zi perfecta,pupicipt. toate fantasticele de peste tot,
Elena-V.
elas spune:
Buna dimineata fete dragi!Am revenit pe ecrane:)
Bun venit celor noi si multumiri tuturor care sint aici cu noi!
Fleur, te admir si te respect ptr taria ta de caracter..se spune ca cea mai mare dovada de dragoste e renuntarea...daca nici pe asta nu o pricepe, chiar nu ai pierdut nimic!
Ixxi...o sa fie bine si stii de ce pentru ca esti fantastica!
ALex, Cicina , Diego si celorlalte(sint cam sclero, nu retin toate numele) pupici multi...de tot!
Despre mine...e un moment bunicel!Din partea lui...mult mai multa apropiere...i-a disparut incrincenarea si pare chiar dragut...Dar mai e mult pina departe!Se vede schimbarea in bine de cind nu se mai intilneste cu ea!Iar pe ea o voi taxa...si voi fi cu ochii in patru!
Mai mult aseara m-a anuntat ca a luat bilete la mare pentru noi trei!I-am zis bine sper sa pot merge!:)
Cam atit!
Sa auzim de bine! Si de multe zimbete!
Anderra spune:
Nu sunt casatorita , nici macar nu am un izbit momentan insa asa de mult va iubesc, va citesc si va admir incat vreau sa va dedic fiecareia in parte urmatoarea melodie:
First I was afraid
I was petrified
Kept thinking I could never live
without you by my side
But I spent so many nights
thinking how you did me wrong
I grew strong
I learned how to carry on
and so you're back
from outer space
I just walked in to find you here
with that sad look upon your face
I should have changed my stupid lock
I should have made you leave your key
If I had known for just one second
you'd be back to bother me
Go on now go walk out the door
just turn around now
'cause you're not welcome anymore
weren't you the one who tried to hurt me with goodbye
you think I'd crumble
you think I'd lay down and die
Oh no, not I
I will survive
as long as i know how to love
I know I will stay alive
I've got all my life to live
I've got all my love to give
and I'll survive
I will survive
It took all the strength I had
not to fall apart
kept trying hard to mend
the pieces of my broken heart
and I spent oh so many nights
just feeling sorry for myself
I used to cry
Now I hold my head up high
and you see me
somebody new
I'm not that chained up little person
still in love with you
and so you felt like dropping in
and just expect me to be free
now I'm saving all my loving
for someone who's loving me
Si acum impreuna toate fetele : Oh no, not I ...I will survive na na na na na na na na ......
Va pup,
Dandush spune:
Nu-i asa , Elas??.....
Davidutza am uitat sa te pup de dimineata ...Hai uite si cafeluta ta si multi multi ici. Cum mai esti? Nu mai zici nimic?
Anderra...............esti o scumpa . Te mai asteptam pe la noi
Fetele......la voi inca nu s-a auzit CUCURIGUUUUL meu???
D.K.
elas spune:
Andeirr multumim!
Somnoroaselor, se raceste cafeua!Si e the best, credeti-ma!
O cafea cu fetele fantastice..te readuce la viata!
Va astept cu dor!