Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

Alex chiar imi faceam griji ca nu ai dat azi pe aici, ma bucur ca esti vesela si ce sa-ti zic poate imi fac si eu curaj sa-i zic DA hotarat, ca vorba ta inca mai trec strada desi chiar am avut un accident de masina.
Fetelor presimt ca azi cand ajunge acasa o sa-i dau vestea ce buna, chiar sunt curioasa daca el mai spera ca ne casatorim si o sa va povestesc ce fata a facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Elas,,scumpi, cred ca mergeti pe drumul impacarii. Sa dea dumnezeu sa fie totul spre bine !!

Fleur,te inteleg perfect...poate ca lupta ta se termina,poate ca in curand ai sa hotarasti ca nu se mai merita si ca suferinta ta s-a terminat.
Ceea ce vreau eu de la voi,fetele mele fantastice,e ca in caz de esec -doamne fereste- SA NU VA PARA RAU nici o clipa ca ati luptat,sa nu va simtiti umilite ,sa va uitati in oglinda si sa spuneti: s-a sfarsit acum cand simt eu ca nu se mai poate,can vad clar lucrurile si cand am ales eu deja alt drum! Nu s-a terminat atunci cand nu eram pregatita,cand ma luase prin surprindere,cand as fi suferit ca un caine si poate in veci nu m-as mai fi ridicat sa ma mai uit in oglinda asta !!

Puff,daca tot locuiti impreuna,ce mai e o hartie la deal la vale? Nu se pune problema ca nu esti pregatita,pt ca durerea despartirii va fi aceeasi ,acum ca au trecut atatia ani de cand te trezesti cu el in fiecare dimineata ..Daca nu ai hartia aia oricum nu esti scutita de vreun esec. Sa fii maritata e frumos,sa stii. Ia fa-i o surpizica la o cina romantica.Bineitnteles daca relatia e ok,dar din moment ce ati stat 7 ani..crezi ca ati stat uniti pt ca nu ati avut hartii?Primul tau iiubit am inteles ca nu ti-a fost sot,nu?Atunci de ce frica de maritis ?Cu tipul ala nu apucasei sa stai 7 ani..edci ia ca proba de foc numaurl de ani impreuna cu primul iubit;au trecut,nu ?
ASTEPTAM VESTI BUNE SI REACTII DIN CELE MAI ROMANTICE !!!

Dandush,strigatoare mica ce esti ,cu cucurigu-al tau ,tot nu m-ai trezit .Hai ca va aduc si eu chec,la cafea.

Bblushahahaaaa ,nu mai pot !!!!Ii ardeam o tigaie peste falci ! Si ii trimiteam o poza iubitei cu mutilatul .hahaaa ,auzi ce il preocupa pe el ! N-O FI AIA A MEA ?
Acum REALIZEEZ !!!!!,a zis A MEAAAAAAA ?????????????

Alexmona,sa dea dumnezeu ca toate fetele de aici sa fie fericite,si sa nu mai existe lacrimi pe obrajii lor !!!
Haha eu ziceam ca va bat,dar nici eu nu mai stiu de ce,ca ati scapat .RAMAI ASA,CU UMORUL ASTA,PT CA ASTA TE SALVEAZA DE CADERI !!!! Uneori e o masca,dar pana la urma reuseste sa ne intre in sange si sa ne salveze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'neata superbelor!!

Am facut o listutza, va rog sa va uitati si sa-mi spuneti ce modificari ar trebui sa fac, si (Doamne fereste), daca am uitat pe cineva.

Inca-s ametita de cap , dar revin dupa drogul de dimineata .

D.K.

Mergi la inceput

Ia uite la ea la ce ora ne da cu cucurigu la cafea !!!!1

Mergi la inceput

unii dorm si altii nu mai pot de treaba . Aici e deja 10 dimineata scumpa . Da' tu ce faci? Ce tot bantui pe-aici? N-ai somn?

D.K.

Mergi la inceput

N-am somn,uite!Casc ochii la tv .Cand vin fetele fantastice, eu dorm .

Mergi la inceput

....ma bucur ca nu-s singurica .

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
eu sunt deja treaza,imi beau cafeaua(tot nu gasesc cafeaua!!!)si ma gandesc la voi-sa va fie bine-bine de tot,
pup-

Elena-V.

Mergi la inceput

Vio, buna dimineata. Hai uite o adevarata de la mine.

[ cafea ] fara spatii

Esti pe listuta FETELOR FANTASTICE ( pagina 1), asa ca nu mai poti fugi

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Buna Dimineata!!!!
Dandush,toata stima.Uite ma urc pe si vin sa-ti aduc un buchet de si mii de
Foarte frumoasa lista !!!!
Cate fete suntem???
13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cate un pupic pt fiecare....
UNDE E CAFEAUA MEA ??????SI BUCATICA MEA DE CHEC????
Vreau portie dubla
Va pup si ...mai vorbim...
A....Vio , nu tu voiai sa ne bati ....SCUZE!!!!!!
Stie ea , cine ca a marturisit
Da...noi o iertam ....
Si ii facem botezul pe
Te pup...
Va pup

Alexmona

Mergi la inceput