Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Alexmona spune:
Aelita , poti sa ne bati ...daca ne aduci chec
Hai ca ma duc sa fac un ...ca prima data am sarit la laptopsa va salut...ca ieri am fost ultima.
Eu , ce sa aduc la cafea???
Alexmona
elas spune:
Neata!prezent la cafea!pupici tuturor!
Imi place ca astazi sinteti mai optimiste...si sper sa ma molipsiti si pe mine!
Eu nu stiu ce sa zic...la noi e cu deal si vale!Dupa un weekemd mult mai bun decit in ultimul timp, aseara a venit devreme s-a uitat la meci..a fost amabil, dar rece!L-am lasat in pace!Schimbarile lui de dipozitie nu imi plac, dar il las in plata lui!
Eu sint o fire f calda si raceala dintre noi ma ingheata si imi face rau!Nu stiu ce vrea si nu il inteleg!Cred ca nici el nu stie!
Sa ne dea Dzeu numai bine!
Dandush spune:
Uite X 13 de la mine. Sic!! Ti-am luat-o inainte , Alex .
Ma bucur ca ti-a placut lista . Sper sa nu ramanem la 13.
Elas ... ce rau e cand starile partenerului nu sunt stabile . Lasa-l in pace . Cine stie ce si-a mai amintit si nu-i convine. Intoarce-i si tu ul si nu cred c-o sa-i pice prea bine.
Puf, dupa cum ti-am spus...iti scrisesem un mesaj luuung de tot ieri da de proasta ce-s l-am sters. Azi a intrat lenea si proasta dispozitie in mine de dimineata si nu-mi regasesc cuvintele de ieri, dar in mare am sa-ti povestesc ceva.
In Mai am avut placerea sa intalnesc doi oameni minunati, olandezi, veniti in vizita la fratele ei. Sonja are 36 de ani si Peter are 38. Sunt impreuna de 18!!! ani, necasatoriti. El a cerut-o in casatorie acum 15 ani si pentru ca Sonjei nu i-a placut modul in care a facut-o ( la cina, foarte simplu...deci nu prea romantic), l-a refuzat. Peter i-a spus ca cererea ramane deschisa si asteapta un raspuns...si de 15 ani tot asteapta . Acum , dupa atata timp nu mai vad rostul unei "hartii". In cazul lor, EA nu vrea copii sub nici o forma ( cu toate ca el e inebunit dupa ei), si asta poate face mai usoara lipsa certificatului de casatorie, si in plus , (spune el),o iubeste prea mult sa lase asa o relatie de frumoasa sa se duca la vale doar pentru ca nu vrea ea sa mearga la primarie. Baiat destept, nu?
Acum nu stiu la tine in ce masura va doriti copii si cum mai sunt legile in Romania (in cazul unei despartiri ), dar zic eu ca nu ar trebui sa te framanti prea tare.
Inchei aici , dar astept eventual mai multe detalii despre relatia voastra ( in caz ca ai scris deja si am citit eu printre randuri, imi cer scuze).
4 fete fantastice deja au facut apelul, celelalte 9 unde sunteti?
D.K.
Alexmona spune:
Elas, te pup si fii mai increzatoare in tine.
Nu-l lasa sa se raceasca!!!!!Mamicuta lui!!!!
TE ROG EU ...nu ceda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE rog ELAS...nu fii trista !!!!!
Tare ma doare ....te pup!!!!Asa ca capul sus!!!!
Noi suntem INVINGATOARE si FANTASTICE!!!!Ai uitat???
HAI SUS!!!!!
Restul fetelor ce mai faceti?????
Va pup
Alexmona
Alexmona spune:
Dandush...nu ai fost atenta ...
Suntem 13 cu tot cu tine....si eu am cerut portie dubla la cafea !!!!
Deci cate cafele trebuie????
Alexmona
Dandush spune:
Aham ....pai lasa ca eu cat v-am asteptat am tot baut de mi-au sarit capacele. Ti-o dau si pe-a mea sa nu plangi
D.K.
Alexmona spune:
Bine....!!!!MULTUMESC!!!!
Dar unde sunt restul fetelor????
dandush ..., tu mai stii ceva de ele???'
FETELOR !!!!!
LA APEL!!!!
Alexmona
violeta69 spune:
A....Vio , nu tu voiai sa ne bati ....SCUZE!!!!!!
Stie ea , cine ca a marturisit
Da...noi o iertam ....
Si ii facem botezul pe
Alexmona.....nu eu voiam sa va bat......asa-mi aduc aminte,eu voiam doar sa va......dar daca am uitat cumva imi cer scuze ca nu prea sunt in apele mele........
dandush,multumesc pt. cafea......berea asa dimineata nu-i buna.....
eu sunt pe locul 10in lista FANTASTICELOR.....de nota 10........sic!!!
va pup-.......nu va bat!!!
Elena-V.
Alexmona spune:
Ciao, VIO!!!!
Stiu ca nu tu voiai sa ne bati ...Aelita voia ...dar ne aduce chec la cafea si si-a spalat pacatul...
Te pup, vio!!!!
Sper ca e ceva trecator...chestia cu apele ...nu???
Daca te-a enervat cineva...da apelul ...ca venim si-l de-i sar capacele ...daca nu e copil!!!!
PUPICI
Alexmona