Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Ruxi, dar de la ce varsta gasesti kindergarden public???
Aici nu poti sa il dai la public decat la scoala de care apartii...daca locuiesti in zona lor...si scoala de care apartinem noi ii iau de la 5 ani...(implinti in sept!!!)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
philip spune:
si-nca una, scroll down pt tabel:
http://www.ecs.org/clearinghouse/58/27/5827.doc
philip&andreea
copilasi dragalasi
ruxij spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ruxi, dar de la ce varsta gasesti kindergarden public???
Aici nu poti sa il dai la public decat la scoala de care apartii...daca locuiesti in zona lor...si scoala de care apartinem noi ii iau de la 5 ani...(implinti in sept!!!)
Sinzi, Radusi David
David
Tot la 5 ani impliniti pana la 1 August si tot la scoala de care apartii.
Siminaf spune:
Puiul meu a fost la kindergarten inainte de a implini 5 anisori, anul trecut in primavara, la "Boys and Girls Headstart" sau asa ceva. Publica si gratuita. Da' mai mult se jucau. Invatau ei animale, obiecte, alea-alea in engleza, igiena perfecta (e adevarat), dar erau probabil prea mici pt. lectii serioase.
Aaa, si avea si colegi mai mici, erau grupe mai mici.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
sinzi_ana spune:
Am auzit ca in unele state este programul asta headstart...
Aici in Florida nu este...
Mi-a povestit o prietena din Maine...
Sinzi, Radusi David
David
Andrada spune:
Marcu o sa aiba 6 ani fara o luna cind incepe gradinita. Nu l-au testat, si nici n-am cerut.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Marcu o sa aiba 6 ani fara o luna cind incepe gradinita. Nu l-au testat, si nici n-am cerut.
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Incepe gradi sau scoala? Ca mie mi-au zis ca la 6 ani ar fi cam mare pt. gradi si s-ar simti copilul prost fatza de colegii mai mici. Si ca oricum, trebuie sa fie mult in urma ca sa nu inceapa scoala, iar Deiu chiar a recuperat bine. Aici faceau tot felul de teste, fara a fi anuntate sau ceva, ca un fel de joaca in clasa. Dar apoi primeam acasa evaluarile oficiale din partea inspectoratului scolar local (mama, ce traducere am tras!). Asa am vazut si noi evolutia lui Deiu, pe evaluarile lor.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Andrada spune:
Gradinita incepe Marcu. Acum sta acasa cu mama (a terminat abecedarul si manualul de matematica clasa 1-famelie de cadre didactice, na), nu a fost insa evaluat. I-am cam vazut pe viitorii colegi is jumate cit Marcu ca inaltime, in rest habar n-am cum sint dezvoltati. De fapt nici nu sint sigura cite ar trebui sa stie Marcu pina la virsta lui. Cam stie sa adune, sa scada pina pe la vreo 100, citeste fluent orice carte (in romana si engleza). Cu scrisul nu le are, pina face un F transpira:)). Altfel se chinuie mititelul daca are stimulent i-a scris deja mosului vreo 10 scrisori Daca o fi avansat..om vedea,
A
ruxij spune:
Mie mi se pare avansat, numa' bun de dus la scoala si sa si fie inaintea altora in clasa I. De ce mergeti la gradi?
Andrada spune:
Ca nu l-am testat. Cind o incepe si daca o fi avansat pe toate planurile poate il schimba.
Regula era clara 5 ani ptr gradinita pina la 1 octombrie si el e nascut pe 4 noiembrie. Am intrebat timid daca se pot face exceptii si au zis un "nu" condescendent (cred ca ma suspectau de sindromul cioara care-si vede puiul...). asa ca am renuntat.
Mi l-au testat sumar pentru engleza in mai si a aburit-o pe-aia cu asterix si obelisc (pasiunea la vremea respectiva) si razboaiele romane . Tipa a ramas nitel in cumpana dar n-a zis nimic si nici eu n-am intrebat. Dar am observat ca ii lipsesc unele expresii sau cuvinte ale unui vorbitor nativ de engleza (scrunch...etc)
Va spun mai multe cind o incepe gradinita.
A
PS din lipsa de activitate si iarna luuunga am cam terminat si manualele (reading math) in engleza de clasa 1 (mai avem citeva pagini dar ne e lene la amindoi. Poate n-a fost cea mai fericita alegere dar pe vremea aia alte activitati nu aveam si el se distra (5-10 minute pe zi), si el le-a ales din librarie (pardon pina la urma am ales unele la juma de pretz ca sint enorm alea normale).