Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
quote:
Originally posted by ocebine
[Daca e nascut in Feb...lasa-l. Nick e nascut in Februarie 1998 - am cite un copil de caciula pentru fiecare exemplu. A inceput PreK la 4 ani si 7 luni...ulterior el a avansat repede si l-au dat o clasa inainte (a facut Kinder si Clasa I intr-un singur an). Io zic sa-l dai mai tirzior si daca e prea pregatit incearca aceeasi metoda.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
OK :) Bravo lui Nick!
lai spune:
Singura experienta mai aiurea pe care am avut-o eu iarna a fost intr-un an cand n-au putut sa aterizeze neam in Bucuresti si nici nicaieri altundeva in Romania din cauza unor furtuni de zapada, au aterizat pana la urma la Budapesta, ne-au tinut o vreme in avion pe pista pana au hotarat ei ce si cum, pana la urma ne-au dus la un hotel si a doua zi ne-au pus pe tren (daca voiai musai cu avionul pana la destinatia finala puteai sa mai astepti la Budapesta pana se imbunatatea vremea, chiar erau unii care alesesera varianta asta, printre altele pentru ca era o ocazie sa viziteze Budapesta pe indelete , da' io muream de dor de patrie asa ca am luat trenul). Asta era cu KLM - si au platit ei hotelul, trenul etc. Una peste alta a fost chiar distractiv - privind in urma - ne-am imprietenit calatorii intre noi
Da' cred ca sansele sunt destul de mici sa se intample asa ceva, eu nu mi-as face probleme sa merg iarna. Iar biletul - eu l-as lua cu vreo trei luni inainte.
Lai
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Students must be 5 years old by August 1, 2006.
All day or half day kindergarten available.
All day kindergarten fees = 9 payments of $278
Totusi io nu pricep de ce trebe platit la kindergarden? Daca e la stat de ce nu e free?
Laura _Oprescu spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by Sanca
Siminaf, de ce incepe copilul de la pre-school direct la clasa 1? Nu face un an de Kindergarden?
(pura curiozitate).
Si eu ma intrebam acelas lucru, mai ales ca Bogdan al meu e nascut tot in 2002 si am impresia ca si Andrei la fel. Bogdan la anu' va merge la Kindergarten, e nascut in Feb 2002 si anul asta nu cred ca putem sa il inscriem pentru ca nu are 5 ani impliniti in August. La anu' nu cred ca il putem inscrie in clasa I pentru ca nu va avea 6 ani impliniti pana in luna August. Sau se poate? Daca stie cineva ca l-am putea inscrie la scoala publica la kindergarten inainte de 5 ani si in clasa I inainte de 6, spuneti-mi si mie, ca mi-ar conveni mai mult, mai ales dpdv financiar, n-am mai plati.
Rares a mers in clasa intai inainte de a implini sase ani.El este nascut pe 27 august 1999 iar acum intra in second grade.Aici regula era cel putin anul trecut sa aiba sase ani inainte de 1 iulie.Dar l-au verificat la scoala dinainte unde a facut kindergartenul si s-a rezolvat.Oricum e cel mai mic in clasa..> am aflat insa ca se dau si niste teste si daca le trece , e acceptat.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by ruxij
Students must be 5 years old by August 1, 2006.
All day or half day kindergarten available.
All day kindergarten fees = 9 payments of $278
Totusi io nu pricep de ce trebe platit la kindergarden? Daca e la stat de ce nu e free?
Io stiu? N-am habar, nu ma asteptam sa nu fie free, sincer.
Laura_O, bune informatii. Totusi eu personal nu cred ca o sa incerc vreo testare sa il dau pe fi-miu la scoala la 5 ani si 6 luni, mi se pare cam devreme. 6 ani fara o luna mai merge.
sinzi_ana spune:
si al meu tot in feb...dar in 2003...
sa facem un club!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
De care club? Ca sintem deja mamici din America. Si tare bine prind discutiile de aici!
Lia, chiar ma mir ca costa daca e publica. Aici nu costa deloc. Dadeam doar 1.15/zi pentru masa. Indiferent care masa, ca era breakfast, ca era lunch, amindoua, nu conteaza, tot atit costa. In rest nimic. Mai erau fund raisings si cam atit.
Oops, am uitat sa trimit mesajul si stau asa c el.... de nu mai stiu cind!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
ruxij spune:
Bey, in timp ce conduceam catre casa m-am prins cum e cu taxa de kindergarten la noi. Zice ca "all day kindergarten fee" e 278$. Half-day e gratis. Deci practic tu platesti pentru un fel de "after school care". Nici acum la preschool nu fac "scoala" toata ziua, ci numai dimineata, dupa masa mai multa joaca. Deci la kindergarten in mod normal ii tine juma' de zi, cine are nevoie sa stea mai mult, plateste pentru "afterschool care". Prin urmare si aci e gratis, dar numai pana la pranz si cred ca si la voi e cam la fel.