Fetele din America (76)
Raspunsuri - Pagina 28
bAly spune:
Fetelor mai 'aruncati' va rog cu numere de telefon de pe la agentii de turism. Vrem sa plecam in Ro in sept la inceput si din toate numerele care le aveam numai la o agentie din Chicago mai era valabil.
Stiu ca s-a mai discutat, da cine mai stie prin ce capitol o fi????
Multam'
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
ancadm spune:
Pisik am citit citeva din mesajele tale si mi-ai luminat inima :0) Am si eu o printesa, nascuta in septembrie 2005 care cintareste numai 7.8 Kg. Pe la grupul nostru de mamici sunt o multime de bebei care au de la 9 kg in sus, citiva chiar cu 11 si peste asa ca pe mine tot timpul ma mustra constiintza ca o cam sufla vintul pe Monica. Dar la urma urmei important e sa fie ei sanatosi, nu?
p.s. avem si noi o casutza cintatoare si e mare hit . se joaca fetele o multime cu ea
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
Sanca spune:
Din categoria, fiecare, cu cel doare.
A-ti luat telefon mobil pentru copilul vostru? Care mobil cu cartela e mai bun?
E un telefon de la cingular pentru kids, dar noi santem cu Verizon. . . Eu caut ceva strict pentru emergency si sa ma contacteze pe mine sau pe taica'su cu maximum de 5 numere de format.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Din categoria, fiecare, cu cel doare.
A-ti luat telefon mobil pentru copilul vostru? Care mobil cu cartela e mai bun?
E un telefon de la cingular pentru kids, dar noi santem cu Verizon. . . Eu caut ceva strict pentru emergency si sa ma contacteze pe mine sau pe taica'su cu maximum de 5 numere de format.
Nu ca le fac reclama:)
http://www.amazon.com/gp/product/B000E0M7QG/ref=nosim/104-5756266-2242335?n=301185
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
pisik 4ever spune:
multumim pentru complimente, dragi mamici!
vestea cea mare: puiuta a facut primii pasi singurica!!! yupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
ancadm, atata timp cat e vioaie si se mentine pe o curba crescatoare, totul e OK. Au perioade diferite de crestere. in grupul meu de mamici cei mai maricei sunt cei care acum sunt tare mofturosi la mancare, pe cand pe a mea a gasit-o foamea, in afara de lapte care nu-i place, roade cam tot, ca ma si interesam pe aici de mazare sa incerc noutati...a avut si ea vreo 3 luni cu mofturi si in care a cam stagnat... acum maninca ea de toate, dar ca Lia lui anamari, ca o pasarica... de, trebuie sa-si mentina silueta!
anamari, poate are inclinatii spre modelism fata... hai ca nici top model nu e rau! ma mir ca nu maninca mai bine sa tina pasul cu fratiorii, cred ca alearga toata ziua ca o !
elenalove, de ai nostri de la posta ro nu mai spun nimic, anul trecut trimisesem niste poze care nu au ajuns niciodata... apoi am auzit de saci intregi care au disparut in ajunul craciunului ca au fost cautati bani in scrisori... multumim pentru compliment!
... si albastricile lui mami 08.05.05
anabordea spune:
Fetelor, ma scuzati ca dau buzna pe la voi dar am mare nevoie de o info. Sper ca nu va suparati pe mine, dar vreau sa va pun o intrebare, sau doua. Vine pe 12 august o prietena in tara, din NY si vreau sa-mi aduca un laptop din US ca e muuult mai ieftin ca in Ro, adika pretul e cam jumate ca aici si as vrea sa-mi spuneti vreun magazin cu preturi rezonabile (daca aveti si site-ul lui e excelent). Nu veau ceva extra, vreau un laptop pe la 600-700$. Si, a doua intrebare ar fi daca stiti vreo modalitate sa-i trimit banii mai ieftin, ca Western Union e cam scump am inteles... Multumesc din suflet.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
lexi spune:
Ana, poti sa urmaresti pe www.dealnews.com - unde sunt listate zilnic ofertele magazinelor la diverse produse.
Cu transportul banilor, cea mai ieftina varianta e sa-i dai in mana, daca tot zici ca vine in august. Altfel, virat direct in contul ei de aici, printr-o banca ce are corespondent romanesc (si atunci comisionul e mai mititel).
Daca vrei sa te uiti pe la magazine, incearca bestbuy, compusa, officemax, dell sau chiar pe amazon (pune tu www-ul si com-urile aferente ).
Sanca spune:
Dell mai au laptopuri bunicele, depinde de noroc. Mai incearca si la Circuit City, nu stiu daca are magazinul asta prin zona.