Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Multumesc mult fetelor, eu stiu cam ce as vrea dar nu stiam magazine cu preturi mai bune...Nu ii pot da banii in mana deoarece nu dispune acum de bani si vreau sa ii trimit inainte sa vina, sa poata cumpara.
Asa, in mare stiu cam ce vreau dar vroiam sa vad unde sunt oferte. Gasisem si pe walmart com ceva rezonabil.
As incerca si cu transfer bancar dar nu stiu ce banci au acord cu banca ei, HSBC parca.
Multumesc de ajutor studiez acum ofertele

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

Noi tot fara AC...noroc ca ploua si e mai racorica,macar seara putem dormii cat de cat....numai vineri vin sa ne schimbe unitatea

PISIK felicitari micutei pt primii pasi... si la mai multi,de acum tine-te sa vezi ce ai sa fugi dupa ea

ALEXANDRA ce mai faci,ce-ti face maseluta?... si sper ca esti mai bine!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Din ciclul - America free country - va anunt ca in San Diego s-a interzis fumatul la plaja.

SAN DIEGO - Fed up with all the cigarette butts on its sandy shores, the city voted Tuesday to snuff out smoking at all beaches.
The ban will also be imposed throughout San Diego's sprawling network of parks, including popular Balboa Park.

Sant curioasa cat profit v-a face orasul pe seama turistilor care nu vad semnele de a nu fuma. . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Foarte frumos Sanca. de aia iubesc eu america !!!! Cand eram in ro nu reuseam nicicum sa ma las de fumat. aici am facut-o fara probleme. Oricum trebuie sa fii tare curajos sa fii fumator intr-o tara unde isi golesti buzunarele daca te imbolnavesti

FETELOR AJUTATI-MA
Socrii sunt in vizita si vor Disneyland .eu incep lucrul in 31 asa ca trebuie sa ma misc repede. A mers cineva la Disneyland ( cu avionul ) ? Ati cumparat pachet? hotel + zbor sau doar zbor si ati cautat hotel acolo. Pe ce site ati gasit pretul cel mai bun? Eu am cautat pe Orbitz si travelocity. zbor+ cazare (3 nopti )- 500$/ persoana . asta in conditiile in care o sa stam toti 4 in aceeasi camera. Oare pot gasi o oferta mai buna? Noi vrem Disneyland doar 1 zi dupa aia vreau sa vad LA si niscavai plaje. Apropo ce plaje recomandati aproape de LA ? Eu am auzit doar de Long Beach . Sunt altele mai valabile?

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SANCA legea asta,ar trebui sa o bage astia si aici..as sta si eu linistita la plaja ,ca nu mai baga fiu-meu in gura ,mucurile din nisip

MICHELLE distractie placuta!..imi pare rau dar eu nu te pot ajuta,noi facem 3 ore cu masina pana acolo,si hotel noi luam acolo,fara rezervare...dar fetele poate stiu mai multe si oferte mai bune!..

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

ba poti sa ma ajuti. cati platiti pe hotel / noapte? Unde stati in Anaheim? cat e de departe de Disneyland ? Cum e traficul? Noi vrem sa inchiriem masina si sa stam in Anaheim ( unde presupun ca e mai ieftin ) si sa mergem dupa aia sa vizitam LA si daca avem timp si plaja. Stii vreo plaja care merita vazuta?
LA studiourile Hollywood ati fost? ca m-ar tenta sa vad si Hollywodul

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Crismir, tu stai langa Disneyworld daca nu ma insel. Eu stau langa Disneyland.

Michelle, nu stiu cat ar fi doar biletul de avion din Seattle pana in LAX sau Long Beach, dar daca e in jur de $400, eu zic ca mai bine sa gasiti loc la un motel pe aici pe langa Disneyland, cred ca e in jur de $60 pe noapte pe camera.

Plaja din Long Beach nu e cine stie ce, mai misto e in Huntington Beach, e plaja de surferi sau cel mai super inspre Laguna Beach. Acolo e de vis.

La disney biletul e de cca $50 pt ambele parcuri, care sunt imense, stai cel pitin 12 ore inauntru. Vezi ca e f cald acum, zilnic in jur de 90F.

Hollywoodul pe mine nu m-a impresionat, e groaznic de murdar si plin de cersetori. Doar teatrul chinezesc ce e de vazut si strazile de fite unde nu te poti apropia de nimic din cauza preturilor.

Mai intreaba si te lamuresc.
Pupici,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Biletul de avion e cea mai mica problema. Dupa ce ajung acolo ce fac? Nu-mi dau seama unde o sa aterizez. Este oare aeroport in Anaheim sau doar LA? Daca aterizez in LA presupun ca pot inchiria masina din aeroport. E mare Anaheim? N-as vrea sa stau la prea mare distanta de Disneyland . Pt ca stau doar 3 nopti vreau sa fiu bine organizata si sa vad si Disnayland-ul si Huntington Beach ( cu baia de rigoare of course) si cu putin noroc si LA-ul.
La Hollywood se fac tururi ale studiourilor? am retinut bine. as vrea sa vad set-ul din Friends

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele din PENNSYLVANIA, care e cea mai buna zona de locuit de linga Philadelphia (de preferat localitatile din afara Philadelphiei), pe linga BENSALEM.

Ce ma sfatuiti? Vrem sa cumparam o casa mai maricica si frumoasa.

Ma intereseaza o zona curata, cu scoli bune, case frumoase si curate, de preferinta mai noi, dar pot sa fie si mai vechi, daca localitatea este pitoreasca si buna, cu multe parcuri si zone verzi, magazine decente, populatie majoritar alba si daca se poate cu copii.
Exista posibilitatea sa ne mutam in 1-2 luni, asa ca trebuie sa gasim ceva bun si repede.

Daca nu e de cumparat imediat, in ce zona e mai bine de inchiriat (aceleasi conditii de mai sus)?

Noi ne uitam pe toate site-urile imobiliare, gasim case de fel si fel, dar nu stim cum sint localitatile respective. De aceea, daca stiti niste zone mai bune, dupa care sa ne ghidam, va rog sa imi spuneti si mie.
Multumesc muuuuuult de tot!!!

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Michelle, pentru Disneyland zbori in John Wayne Airport, Orange county. LA e prea departe, aproape o ora. Southwest are iara special de 49 de dollari - one way.
Hoteluri langa Disneyland sant o multime, iti recomand ceva cu suite - adica 2 camere a la Embassy Suites, are si micul dejun inclus. De la hoteluri in Disneyland sant free shuttle, foarte des, pana la inchiderea parcului, si te duce in Downtown Disney.
Daca tot faci drumul pana acolo, iti recomand 2 zile, ca mie imi place mai mult California Adventures.
Noi mergem in Disneyland cam o data pe an. Nu stiu exact ce detalii iti trebuiesc, dar daca vrei hotel recomandation da-mi un PM.

Anca

Mergi la inceput