Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

crismir, in salon nu avem decat un dulap cu haine si TVul care se vede prin poze. in rest e terenul ei de joaca. e adevarat ca e un pic ciudat cand ne uitam la TV pe jos pe mocheta, dar ne e teama sa luam canapea din cauza de paianjeni. asa ca fata profita de salon dupa placul inimii.

e cald si la voi... aici a fost placut azi afara, insa vecinii mi-au spus ca de obicei e mult mai cald in perioada asta. e ciudat cand dupa ploaie e la fel de cald ca inainte... si umezeala e de-a dreptul neplacuta, parca ai intra in sauna...

miss era fara pampers ca era in costum de baie pentru mers la piscina, altfel inca nu am inceput educatia "olita". am inteles ca pana pe la 18 luni in afara de nervi nu obtii mare lucru, asa ca ... asteptam sa ne facem mai mari!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

multumim de complimente, cris!

ce zici, pentru bb2 facem schimb de retete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

PISIK daaaa,sunt de acord cu reteta...si noi fetita vrem al doilea sa iasa,hehehe....numai ca nu stiu cand,ca mie asa imi ajunge unul ca nu vreau sa aud de al doilea,inca!!!!

si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi686 spune:

Crismir, mie mi se pare ca tipul avea dreptate. In fond si la urma urmei, e vorba de viata lui, asa neagra cum e ea.
Ia uita-te aici http://www.newsday.com/news/local/longisland/ny-lihit064808039jul06,0,1178648.story
Au fost foarte multe cazuri de genul asta in ultima vreme.

Mergi la inceput

LUMI draga da sunt de acord,dar daca ploua,insa ploaia a venit dupa juma de ora dupa ce a plecat el...asa ca eu nu vad la ce a avut dreptate,poate la cheful lui de munca

Azi a venit si abia s-a urcat pe acoperis,si tot inorat era ca si ieri,a stat 5 minute cred...si evident ca nu a facut nimc,ca trebuie schimbata toata unitatea...sincer ma indoiesc ca nenea asta s-a interesat sa repare ceva,cred ca a preferat sa o schimbe ca si asa era cam veche si au tot interesul sa monteze altele,nu?
Dar stiti cand mi-a zis ca vine sa puna alta,vinerea viitoare!!!!

Nu mai vreau sa va zic ca sunt un car de nervi!!!!

si numai bine!

Mergi la inceput

imi inchipui prin ce treci, cris! e greu pentru noi adulti fara AC dar pentru un copil care se zvarcoleste in patut ca nu poate sa doarma de caldura...

si eu sunt f nemultumita de serviciile de aici. cand am fost sa ne scoatem permisele de conducere, ni le-au gresit pe amandoua, si al meu, si al sotului, iar pe al meu inca de 2 ori (!). acum vreo luna un tip se plimba prin gradina in spatele casei si cand am iesit sa-l intreb ce cauta pe acolo mi-a explicat senin ca e de la compania de tel si verifica un fir. putea macar sa sune la sonerie, ca de-aia exista asa ceva, sa ma previna nu sa intre asa ca pe mosia lui, e inadmisibil! mai ales ca nu avea nici un fel de uniforma, nimic! autorizatia mea de lucru ar fi trebuit s-o am dupa 2 luni si am primit-o dupa... 5! un pachet trimis din franta la inceputul lui mai a ajuns sapt trecuta cu un avertisment ca daca nici de data asta nu-l ridicam, pleaca inapoi. unde a fost pana acum si ce s-a intamplat cu celelatle anunturi ca avem un pachet, mister. ca sa nu mai zic de faptul ca de fiecare data cand avem ceva de luat de la posta gasesc bilet cum ca veniti la posta, am trecut la data cutare la ora cutare si nu era nimeni acasa ca sa-l livrez. iar eu eram acasa de fiecare data, dar ei nici macar nu suna la usa. asta ma enerveaza cumplit. gata, ma opresc, ca lista e lunga!

cris, daca noi o sa avem un baietel, e bucuria noastra ca avem pereche, daca o sa fie tot fetita, bucuria lor ca o sa se joace cu papusile impreuna. asa ca... si ptr voi e la fel, ce o fi, o sa fie bine! nici eu nu stiu cand o sa vina al doilea, poate anul urmator, poate peste 2 ani...nu te mai gandi atata si actionati la o clipa de inconstienta! ca dupa aia o sa va descurcati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

cris, imi pare rau ca nu ai AC mai ales pentru baietel...hai veniti pe la mine ziua daca nu aveti ce face. te rog

pisik, nu pot sa zic ca nu ai dreptate cu cei de la posta ...asa este absolut deacord cu tine ...dar in general cred ca USA este tara unde nu sunt atat de multe "reclamati" in comparatie cu alte tari cum ar fi romania,bulgaria...etc.
cat despre cel care era de la compania de telefoane, pai daca zici ca nu avea nici macar uniforma pe el , eu sunam imediat la politie...stiu ca in texas parca ...daca intra cineva pe "mosia ta" ai dreptul sa il impusti...
frumoasa tare pitica ta, are niste ochisori superbi

eu luni alfu ce am in burtica , si de multe ori ma rog sa fie fetita cu toate ca imi doresc baietel (sa joace cu masinutele impreuna)dar totusi o fetita ar fi potrivita, ca Alvarica face cat 2 baietei

Elena17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

oh,asta cu gresitul numelui...

la noi au trebuit sa refaca actul casei cand am semnat contractul-ca eu eram cica Anne Marie...

cat despre posta depinde de zona. sunt postasi super: am avut o postarita la primul complex de apartamente unde am locuit care ne aducea scrisori chiar daca greseau adresa...si postasi yak:care iti livreaza scrisorile vecinilor si ale tale te intrebi unde sunt....

crismir
-groaznic fara aer conditionat. eu as fi facut scandal -
trimite-le o scrisoare recomandat la office ca daca nu-l repara imediat ti se imbolnaveste copilul si ii dai in judecata. am remarcat ca pe aici multe se pun in miscare cand aud de copil mic, boala,judecata...

pisik-si fetita mea e silfida...mananca aproape orice-dar precum pasarelele. Cred ca are numai vreo doua kilograme mai mult ca bebe mancacios....si doar sunt frati buni, crescuti cu aceeasi mancare...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am aparut si noi de la munte...mai repede decat ne-am fi asteptat pt ca nu prea ne trebuie "odihna" si haos cum e aici!!! Plecam dimineata de acasa si venim noaptea!!!

Mirela, si noua ne e dor de voi...dar profitam de zor de racoarea care e de cateva zile aici...turistii sunt foarte nemultumiti ca e frig...noi ne rugam sa tina asa toata luna!!!!
Cred ca e groaznic fara Ac...am stat si noi juma de zi (cand cu inundatia) si era o umezeala groaznica...
Mutati-va la noi in building!!! hihi...!!!

Elena, deci sa tinem pumnii sa fie cu roz!!! Au primit ai tai pachetul?? Imi pare tare rau ca s-a intamplat sa le scormoneasca, dar am incercat sa le leg bine la loc!!! Oricum la mine era un haos in bagaje ca oricum nu se observa nimic ca ar fi umblate sau nu!!! Plus ca aveam o cutie cu nisip si scoici facuta de David la gradi care era pt buni si care s-a varsat prin bagaj si am venit cu nisip de Miami peste tot!!!!

Am fugit...azi iar plaja si terase, sat de vacanta....

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

fetelor pt incurajari si sfaturi,tot fara aer suntem

ELENA multumesc pt invitatie,dar nu am ajuns ca e departe si nu aveam cum sa ma intorc acasa,sotul lucreaza,alta data poate ne vedem la tine!

SINZI si distractie faina in continuare!

fetelor,pe maine!

Mergi la inceput