Fetele din America (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai ma Nefertiti, ca tu de fapt vrei masina misto
Noi am facut asa cu co-signer; nu cred ca merge (numai) creditul lui; cererea am facut noi cu el ca co-aplicant. Titlul avea doi proprietari, co-signerul trecut al doilea.
Mai e metoda sa capeti dobanda buna, sa dai avans mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai si de ce nu iei de la dealer? Ei te pot si finanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

m-o sunat barbatu', o venit pasaportu'! uraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
dau de baut!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi686 spune:

Nefertiti, din cate stiu eu nu e bine nici sa ai linia de credit prea mare, caci ai mai multe datorii, chiar si potentiale (asta din punct de vedere al scorului). Sotul meu a facut un imprumut la HSBC, dobanda mare, dar i l-au dat in timp record si pe langa asta i-au dat si un credit card cu o linie de credit mica(500 si i-au marit-o la 700 dupa cateva luni).
Faza amuzanta e ca noi tot platim o suma mai mare de fiecare data cand ne permitem iar ei, ca sa isi ia in continuare dobanda, ne-au stabilit urmatoarea plata de $10 in 2007!
Daca vrei mai multe detalii zi-mi, nu vreau sa plictisesc fetele pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ia uitati aici frumusete de magnoliein gradina!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertiti_ spune:

Fetelor, multumesc din nou pt raspunsuri
Llaura,DAAAAA, vreau sa imi iau o masina beton , intr-adevar, pt asta insa trebuie sa gasesc un fraier, altfel nu voi reusi sa o iau nici in 50 de ani. Pe bune acum,ma gandeam si eu ca logic a fi ca punctele sa treaca si pe scorul meu nu doar al cosignerului, insa asta am tot incercat sa gasesc pe net si nu am gasit. Stiu ca la aplicarea pt credit, cand se analizeaza credit reportul o mare relevanta o are cea mai mare linie de credit obtinuta pana in mom T.Astfel incat daca eu vreau sa imi iau o casa de 300mii si am cea mai mare linie de credit 3 mii, variantele ar fi sa nu fiu aprobata pt credit sau, sa fiu insa cu un interes de sa ma "ofileasca". Si daca fac faza cu cosignerul nu stiu daca pe reportul meu va fi suma totala a creditului aprobat, nu stiu cat va fi la el, cat va fi la mine.Ma gandeam sa fac faza cu cosignerul si dupa ce am un an de credit history, sa aplic pt refinantare si in conditiile astea ar merge totul pe creditul meu.
Ruxji, de la dealer vroiam sa iau masina iar dealerul resp nu face finantare, ideea e ca nu ma scald in bani si la cumpararea unui produs scump si de folosinta indelungata incerc sa obtin cel mai bun deal,nu toti dealerii au preturi bune, mai ales aici in acest super oras
Lumi686, chiar ma surprinde afrimatia ta, stiam ca HSBC e una din cele mai mari banci in US, daca nu cea mai importanta, nu stiam ca s-ar tine de chestii de genul asta. Nu le cunosc politica, insa stiu ca inainte de aplicare pt loan trebuie f bine inteles mecanismul de plata a ratelor. Unele ca de ex Capital One, te taxeaza pt interes idiferent de cat platesti( plus primele luni platesti practic doar interesul, asa am inteles), altele aplica interesul doar la balanta pe care o ai, dar asta nu ai cum sa stii decat daca intrebi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nematics, dovleceii cu coaja sau curatati?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orhidee spune:

Adrianaref. la gradinita, cand am calcat pe taram american a mea fata avea 3ani si 7 luni. Dupa 1 luna aprox. ne-am dus si am inscris-o la preschool, era decembrie. Deci presch. asta este inainte de gradinita, ea nu avea inca varsta de gradi. Presch. ne-a costat 400/luna, directoarea o evreica. Anul urmator a continuat tot la ei (prek) dar gratuit. Tin sa-ti spun ca la inceput era foarte nervoasa a mea copila iar eu ma amuzam de mama focului, pt ca educatoarele imi spuneau ca Diana mea le vorbea copiilor in romana si era f. indignata ca ei nu o inteleg. Dar ea si-a dorit dintotdeauna la scoala. In weekend-uri era posomorata ca nu este la scoala. Acum a ramas la fel si nu vrea sa aiba vacanta, nu-ntelege ideea de vacanta. S-a adaptat fara ca noi sa ne dam seama...spre deosebire de mine... Singurul of care-l am este ca ii este greu sa-mi vorbeasca in romana, chiar daca eu tot ii aduc aminte ca gata, acasa vb. romana, deci nu stiu cum reusesc alte mamici sa-i faca se se exprime usor si in ro. Eu una am tinut cu dintii de lb. romana, dar nu este de ajuns. Diana mea se tot eschiveaza precum ca ii este mai usor in engl. iar cand imi vorbeste in ro de fapt ea traduce din engleza...

Mult noroc in alegerea voastra si multa bafta. Orhidee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by philip

nematics, dovleceii cu coaja sau curatati?

philip&andreea
copilasi dragalasi

daca sunt cu coaja subtire, lasa-i asa, daca o simti ca e tare si risca sa ramina atze in chiftea, curata-i asa cu dungi, ca zebra

eu am facut aseara pentru baiatul meu si fiindca aveam 2 cartofi fierti i-am pus si pe ei si a dat consistenta la compozitie ca altfel trebuie mare atentie sa nu iasa prea moale

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nefertiti, da' ce masina vrei domne, ce dealer e ala? Cauta altul, scorul tau e OK si nu cred ca nu poti sa iei credit pt. o masina.

Mergi la inceput