Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urzi_22 spune:

Mirona, sincer imi pare foarte rau ca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea.Eu m-am speriat de burtica mea si am intrat in panica crezand ca e ceva in neregula cu bebele meu. Si eu mi-as dori asa o burtica de frumoasa ca a ta. Si crede-ma arati superb in ipostaza de mamica.Eu nu mananc foarte mult si m-am gandit ca eu sunt de vina ca nu am burtica mai mare, ca trebuia sa ma fortez sa ma alimentez mai bine ca sa fie totul bine.Sper sa fie totul bine cand mergem la control. Inca o data imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urzi_22 spune:

si ca sa imi mai repar din greseala facuta am sters mesajul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bine v-am regasit, fetelor!
Am vrut sa mai scriu dimineata un mesaj si cred ca a picat serverul, ca imi intra pe orice adresa mai putin DC.
Dbunny, vroiam sa-ti spun referitor la ceaiul de menta: este bun, aromat, racoritor, dar eu am probleme cu, daca as bea ceai de menta mi-ar trebui un tirbuson.
Fetelor, voi aveti probleme cu constipatia, ca la mine de vreo sapt ma chinuie, asa ca am inceput sa iau o lingurita de miere pe stomacul gol.
In chestia cu, eu de cand am ramas insarcinata nu mai am chef deloc, stau si cu teama sa nu-i fac ceva lui bebe, asa ca ....mai rarut ca-i mai dragut
Dandusaaaaaaaaaaaaaa, ce faci, ai ramas pe plaja sa iei tot soarele?????????
Bai, dar de ce la voi misca bebe si la mine nu? Am simtit asa de cateva ori, dar parca nu-i bebele. Pai nu-i corect, la fetele cu sarcina mai mica decat a mea sa miste iar la mine nu....asa ca ia va rog, stati la rand

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

E FETITA!!!!!!!!!!!!!!
Exact ceea ce imi doaream!
Te rog Miro adauga inca o fetita la listuta.
Am fost deja sa fac mici cumparaturi. Primul in plan e sa zugravesc in camera bebelinei.
Cu arsurile e mai greu de scapat. O sa treaca de la sine cand va apropiati de 18 sapt. La mine au ramas cateva sapt si dupa ce a trecut greata. Le mai stopam cu un medicament de arsuri.
Carcei am si eu si sunt groaznici. Metoda cu ridicatul degetelor de la picoare inspre genunchi functioneaza si la mine. O folosesc mai ales cand ma intind sa previn carcelul. Eu imi trezesc sotul cand ma ia carcelul si ma maseaza in talpa piciorului si trece.
Eu uram sa am burta iar femeile cu burta chiar si pe cele insarcinate mi se pareau dizgratioase dar acum mi-e drag de burtica mea care creste, creste... si mi-am schimbat si conceptia in legatura cu burtica altora. E frumos!
Pupici pe burtici!

Moni17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Felicitari pentru fetita, Moni! Incepe sa se echilibreze balanta, ramaneau baietii fara fetite, trebuia sa se bata pe ele

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Vaiiiiii,nu pot sa cred ca v-a fost dor de mine....!!!Ce mi-ati mai dus voi dorul pe aici...dar si eu...toata ziua am vorbit de voi cu o prietena de la magazin si acum in sfirsit am reusit sa ma instalez ,culmea....cu un pahar de bere in fata ,dar cu alcool...,ca fara ...nu prea imi place.Ei un pahar n-o fi foc....,dar nu-mi vine sa cred ca voi ati tot vorbit de bere si hop si eu cu berea si cred ca este a treia oara in viata mea cind beau bere...!!!
Deci,eu votez ,MIRONA,pentru albumul cu burtici desenate si pentru albumul cu burtici in chilotei .Eu sint pregatita sa va arat mindrete de burtica care a devenit burtoi.
DOLORES,te pup ca mi-ai simtit lipsa si vreau sa-ti spun ca nu stiu de ce se mira fetele de burtica ta dar si a mea este la fel...,bine noi sintem mai mari...dar tu esti mai inalta si cred ca si pozele ti le-ai facut singura si de aproape se vede diferit,nu-i asa?
Important este sa fie bb bine si apropos stii ca noi vom avea o fetita? Imi place burtica ta!Esti o draguta.
ROXANA,sa stii ca am fost ieri la plaja si am stat destul dar dupa ora patru...,cind era "save" si ne-am simtit super,era foarte aglomerat , apa era calda.Am venit acasa intr-un suflet sa va scriu un mesaj de somn usor si sotul era "pregatit"de atac ...,eu ca sa merg la laptop trebuie sa trec prin spatiul lui...,deci am incercat ,jur ,dar n-am putut trece de "bariera".A zis:"te rog lasa-le pe fete macar o zi si ocupa-te de mine...!".Ce puteam sa fac ?!?Stiti cum este ...din cind in cind...mai trebuie s-o facem si pe asta ,ca de...datoria de sotie...,nu?
Apropos de acest subiect,nu pot spune ca sint in calduri prea des...dar si cind m-apuca...ma tine vreo trei zile .
Noi in perioada asta sintem foarte ocupati si ne vedem citeva ore pe zi ,doar.Cind ne vedem incercam sa facem sa ne simtim cit mai bine,dar mai intervine si oboseala ,ca doar toata ziua alergam amindoi ca nebunii(mai mult el) si seara ...adormim cu tv aprins...!!!
Deci..,va dati seama.

PUPICI LA BURTICI

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la multi ani moonmih2003! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Ktrinel, ce mireasa frumoasa ai fost!
si eu am sentimente mai ciudate.
am devenit chiar mai emotiva

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

fetelor, voi cum stati la capitolul "Campionatul Mondial de Fotbal"?

eu de cand a inceput campionatul nu-i mai aud sotului gura. asa ca pot sta linistita pe forum

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALMO,felicitari pentru fetita.Sa va traiasca!
Arusrile sa stii ca nu trec in sapt a 18 a.Noi miine avem 21 saptamini si arsurile sint ca la ele acasa,se simt bine si nu dau semne de retragere...,asa ca nu stiu.
Eu as vrea sa stiu cauza acestor arsuri...,stie cineva?
ROXANA ,sa stii ca ai dreptate cu ceaiul de menta ,sa nu exagerezi ca vei avea probleme.Eu inainte aveam probleme ,dar de cind sint insarcinata maninc foarte multe fructe si asta ma ajuta enorm.Azi am mincat 1 kg de piersici, 1/2 cirese,1 banana,1 kiwi + mincare ...si asa maninc aproape zilnic.Ma ajuta enorm si nici mie nu -mi vine sa cred stiind prin ce treceam inainte.Dar sa stii ca tunci nu mincam fructe asa multe .AAAA...si sa stii ca am baut si cca 3 litri de apa azi.
Mi-a placut faza cu tirbusonul,saraca de tine,ai grija sa nu ajungi acolo.
Apropos de circei,mie mi se intimpla numai noaptea si numai la gambe,deci...nu prea merge metoda voastra la mine!

Va pup pe toate si va urez un somn cit mai linistit.

Danuta,Claudiu si printesa lor.

dandusa 20 +

Mergi la inceput