Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

INGERAS,te rog sa-mi dai si mie detalii depre DR T ,nr de tel sau unde se poate merge la el la cabinet etc,te rog.
Am o prietena care ar vrea sa il cunoasca dar nu stie cum sa dea de el,nu stie nici la ce spital este el.

dandusa 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

DANDUSA maiculita, dar unde incap atatea fructe in tine??? plus 3 l de apa....as manca si eu mai mult, dar imi sta in gat, nicidecum in stomac.

Mergi la inceput

KTRINEL,draguta, nu stiu cum te-ai simtit tu...dar noi din prima clipa ne-am simtit minunat impreuna si de aceea am putut minca orice ne-a dorit inimioara si cit mai sanatos posibil.Toata ziua am mincat fructele ,iar seara cind am ajuns acasa am mincat o portie de mincare gatita apoi ne-am delectat cu zmeura si mai tirziu bere si ti se pare multttttttttt?!?
Dar tu cit maninci? sau...maninci?Hai puna mina si baga la ghiozdan daca vrei si tu sa ai burtica mai mare...!!!
Cind mi-am facut analizele ,toate dar absolut toate mi-au iesit super,de ce oare?!?,pentru ca maninc bine.Pina acum nu am luat decit acid folic ,si vit e,no-spa la nevoie si ATIT.Luati aminte fetelor ca fructele nu fac rau..., din contra.
Miine avem zi de mere si grapefruit + mincare.
Noi am schimbat semnatura pentru ca miine vom avea 21 saptamini fix,fix si dam din picioruse mereu si mult mai tare.

dandusa 21 fix si
mica printesa

Mergi la inceput

m_monique esti o draguta. am vrut sa arat cat mai simplu posibil.

nu stiu ce ma fac cu trairile astea. jumate de ora sunt bine, jumate imi vine sa plang, apoi imi vine sa ma ascund intr-un colt sa nu vad pe nimeni si sa dorm

almo, felicitari pt fetita.inca o canadianca. Iulia, Donia, voi aveti vesti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dandusa, cu atatea fructe mai este cum este, dar 3 l de apa? Unde-i bagi, soro?
Arsurile cica apar atunci cand ii creste parul lui bebe, asa spun babele, dar daca este asa, inseamna ca al meu va fi cu plete la nastere, iau clame d-ale fetelor in maternitate sa-i impletesc parul
Am plecat sa fac un dus si ma bag in pat. Noapte buna si pe maine!

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

DANDUSA , as manca mai mult , iti jur...dar nu pot. nu incape si gata. ce sa fac. sa indes? si mie analizele mi-au iesit f bune. nu stiu ce sa zic...poate la mine o fi deajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, dragelor, mi-a luat o ora sa citesc din ultimele 2 zile!
Noroc ca am timp, tot in concediu sunt, incep sa , sper sa incep munca de la 1 iulie, ca nu mai pot! Cine si-ar fi putut imagina, eu sa vreau sa ma duc la munca!
In rest, e totul bine, cred ca bb-le misca, da cum e prima sarcina, nu sunt prea sigura, nu sunt senzatii prea puternica. Iubitul meu il pandeste ca pe butelie, da pana acuma nu a avut norocul sa il simta, hihihi! Avantaj eu!
In ceea ce priveste bautura, ce pot sa zic, berea fara alcool nu e bere, domle! Decat o juma fara, mai bine un pahar cu, parerea mea de bautor inrait de bere.Faza naspa e ca la bere merge o tigara, nu?
Chiar, cum stati cu fumatul? Ca eu nu prea ma pot abtina, stau cu ochii pe ceas sa treaca macar o ora intre tigari....E rau, da ce sa fac? Fumez lights, macar..
Cu sexul, a fost interdictie pana acu o saptamana, si de cand ne-a dat voie medicul, nu prea se incumeta iubi...sa nu faca rau lu fiisu, de! Asa ca eu imi mai pun pofta in cui!
Chiar facem album cu burtici? Ce bine! Da prin ce luna? Ca acu sunt destul de mici burticile, nu? (zic eu care am luat 7,5 kg si nu ma mai incape nimic).
Gata, hai ca am scris muuult, va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si sa scapati de probleme. Eu nu am nici greturi, nici arsuri, nici carcei, oare chiar sunt insarcinata?

ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

buna dimineata burticute frumoase,dormiti ce va pasa,eu nu am somn,si cum azi nu am intrat deloc pe forum chiar sincer recunosc ca mi-a fost dor de voi,mi-a luat un pic de timp sa citesc si m-am hotarat sa va salut si eu. eu am avut primul carcel azi noapte prin somn,l-am speriat rau si pe al meu sot,nu stia ce mi se intampla,imediat cum am spus carcel a inceput sa ma maseze si am adormit la loc,la prima sarcina nu am avut aceasta problema,la fel si cuacum am probleme,dar am ajuns si eu la aceiasi concluzie ca Dandusa,de cand mananc mai multe fructe si beau mai multe lichide:apa si lapte chiar imi este mai bine. cu,in primele luni nu am avut chef deloc,acum da,dar stiti ce mi sa intamlat odata cand faceam,mi s-a dus burtica intr-o parte,cand a vazut scumpul meu sot s-a speriat rau si acum o facem mai rarut,bineinteles spre binele bebelusului. mi-e somn,fug la culcare,dar nu inainte sa va pup pe toate burticutzele,somnic usor si . 19+sigur baietel

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor.
Fetelor nu va mai mirati asa de cita apa beau ca doi litri cel putin sint recomandati,fructele de asemenea... apoi la sfirsit de sarcina nu veti avea celulita in floare !!!Puneti mina si beti apa ca este vara ,ieri la Constanta nu puteam respira aer rece,la ora 11 era o caldura de mureai de sete.Si slava domnului ,eu nu lucrez cu aerul conditionat la ceafa ...ca sa nu-mi fie sete ,prefer sa beau apa decit sa mai fac inhalari la dr,pentru ca sint alergica la aer conditionat.
Dar voi chiar ma socati ,ia hai pe rind sa-mi spuneti si mie ce mincati,cit si cite lichide!!!
Cred ca nu mincati suficient si nici lichide nu beti si apoi va plingeti de probleme"mari",pai eu nu stiu ce este acea problema...,pentru ca imi fac temele .Apa este buna pentru piele ,poate de aceea pielea mea aproape ca nu are evoie de hidratare...,de fata nici sa nu mai vorbesc..,nici un cos ...!
ROXANA,daca beau un pahar de 200ml,nu-l pot tine mai mult de 20 minute,deci... merg la baie ,vezica s-a goloit ...si mai beau un pahar mai tirziu ,apoi iar merg la baie...si tot asa.Nu pot sa beau trei litri dintr-o data ca nu sint sparta .

Eu acum va las si am sa intru pe seara sa va controlez la tema data pe ziua de azi ,deci nu uitati..."ce am mincat ,ca am baut astazi?"
Va pup pe toate .
PISCOTICA,mersi ca esti de partea mea.

dandusa 21 fix si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, da, ai drptate, o sa ma gandesc, dar sunt in lipsa de idei...la T am ajuns usor, l-am sunat si i-am zis ca vreau sa-mi urmareasca sarcina si cand pot sa ma duc...

Dandusa, reclama - Dan Tutunaru - Dr. primar obstetrica - ginecologie - Telefon: 0723 999939, pentru programari (la cabinet - Maior Coravu): 0720 099299

Pupici, Ingeras13+

Mergi la inceput