Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ah, am uitat sa va spun: sapt viitoare, joi, am eco 3D cu Iosup la CMU. o sa fiu in 15 sapt. Poate sa-mi spuna sexul lui bb? Eu asa sper...

Pupici, Ingeras13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ingeras26a o sa afli sexul lui bebe sigur, de la 14 saptamani l-am aflat eu la Iosup. Ieri am fost la echo de 20 de saptamani si bebita e ok deocamdata si sper s-o tina tot asa.
Cu apa am si eu probleme, mai mult de 2 litri nu pot sa beau si Iosup chiar mi-a zis sa incerc sa beau mai multa ca sunt deshidratata. Dar nu am unde sa bag mai multa, si-asa mi se pare ca fortez nota sa intre 2 pe zi. Mancarica mananc destula cred eu chiar daca am luat doar 4 kg pana acum.
mayaione 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

dandusa, ma alatur tie, si eu beau cam tot atata apa, si fructe la greu. sunt dependenta de ele, si ieri am suferit tare ca nu am avut de unde sa cumpar, am fost si noi la mare in weekend si seara cand am ajuns in bucuresti nu am gasit langa noi nimic... iar ieri de la servici am trecut prin piata, si apoi am papat aproape 1/2 kg caise + 1/2 kg piersici, 1 castravete murat, apoi aproape 1 kg cirese.... mmmm papa bun.... si apa minerala ( cu acidul scos)
si uite asa astazi burtica e mai mare, si o iubesc tare tare, si incepe si tati sa se bucure de ea din ce in ce mai mult! e mortala aia mica cand se muta - azi-dimineata asteptam sa se elibereze baia- trebuia sa fac pipi, si cred ca nu mai avea loc in burtica, se vedea un guguloi mare in dreapta, sunt cea mai fericita mamica! Cred ca asta simtim toate, nu?!

Va pup pe toate, va citesc tot timpul, de mai multe ori pe zi, dar acum e o perioada agitata la servici, si mai am si un proiect de facut pt scoala, pe care cred ca o sa-l las pt la toamna pana la urma, ca nu am timp! as vrea sa stau si eu mai mult cu bebelina, sa ii vorbesc, sa o alint...

multi la toata lumea!

Amalia 17+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

normal ca se simte lipsa.....eu zic ca depinde si de conformatie...o fi si mult lichid, o fi si bebe mai grasunel....si intr-adevar mi-am facut singura pozele, dar o sa-mi pun sotzul sa-mi faca de la departare...desi iti zic...mai toata lumea care nu ma cunoaste ma intreaba cand nasc...adica cat de curand nu??? si cand le spun ca abia la sf lui noiembrie....se mira....la fel se mira si mama mea de mine ca am burtocul asa mare...ca ea avea asa burta mare cand era in 6 luni , hahahah...deh, nu toata lumea e la fel.
stiu ca veti avea o dragalasha...sa va traiasca si sa va bucure viata. eu de azi intr-o saptamana ma duc la eco si control, iar la 3D cred ca pe la jumatatea lui iulie.
si multumesc de complimente
te-ai bronzat??
eu cam pe 21 iulie vin la mare.....in mamaia as vrea sa ma duc ca acolo ne intalnim cu niste fini de-ai nostri care pleaca si ei in aceeasi perioada.
te pupacesc si poate ne vedem

[quote]Originally posted by dandusa

DOLORES,te pup ca mi-ai simtit lipsa si vreau sa-ti spun ca nu stiu de ce se mira fetele de burtica ta dar si a mea este la fel...,bine noi sintem mai mari...dar tu esti mai inalta si cred ca si pozele ti le-ai facut singura si de aproape se vede diferit,nu-i asa?
Important este sa fie bb bine si apropos stii ca noi vom avea o fetita? Imi place burtica ta!Esti o draguta.

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Neata mamicilor

astazi mi-a luat doar o ora sa va citesc toate mesajele (noroc ca stau bine cu lucrarile la birou )
seara nu am timp sa va citesc mesajele ca am de invatat (am vineri examen; partea buna e ca e la Constanta; asa ca abia astept ziua de vineri :)) Sper sa fie la fel de frumos ca weekendul ce tocmai a trecut

Miro trece-ma si pe mine please cu DN 27.11.1976 DPN 10.11.2006 UM 03.02.2006 si spitalul Caritas dr Stefan Badea

Dandusa in primul rand incerc sa-ti raspund la intrrebarile legate de arsuri; eu am fost ieri la doctor, ma speriasem sambata asa, dintr-o data, mi s-a parut ca nu mai e burtica la fel de umflata si de tare; l-am sunat, a zis ca sa nu-mi fac probleme daca nu pierd nimic pe jos; ieri la cabinet mi-a si explicat omul cum e cu secrectia de progesteron care e mult mai mare in tmpul sarcinii si relaxeaza muschii netezi, adica uterul in primul rand, si se poate dezvolta bb in voie, si in al doilea rand stomacul si de-aia refuleaza si ai arsuri; nu mi-a zis in schimb cu ce trec; daca sunt ff grave mi-a zis ca pot sa iau dicarbocalm; dar pe mine m-au apucat arsurile astea abia de duminica; aseara am baut o cana de lapte cald cu miere ca sa-mi treaca, dar nu cred ca functioneaza chiar bine( o sa incerc si cu menta).

in al doilea rand e fff bine ca bei apa; nu numai ca elimini toxinele mult mai bine, au saracii rinichi cu ce sa lucreze, dar se hidrateaza pielea f bine, vorba ta (eu fac concurs cu o colega de birou, care bea 2 l pe zi; si am si un post-it pe monitor cu "BEA APA!" - ce zici , mi-am facut temele?)

Ingeras : sa-mi zici si mie te rog dupa ce te duci la eco , la Iosup, la CMU , daca a fost 3D ? la care centru te duci? eu am fost la cel din Unirii si nu era 3D. Iosup e super dragutz in schimb.

Roxana C : mie mi-e ff teama de asta cu constipatia, la mine fructele nu stiu exact daca functioneaza, ca nu prea imi plac si nu prea mananc, dar invariabil eu in fiecare dimineata mananc cereale cu lapte (din cate stiu eu fibrele : cereale, paine, legume astea fac bine la disgestie)

pupici ma apuc si eu de treaba

Bianca 19+ si flacaul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare fetelor!am lipsit cateva zile pt k am fost la munte.Am fost la Lepsa in Vrancea unde a fost super...Numai k acum sunt destul de trista pt k sunt foarte afectata de moartea romanului nostru din Afganistan.Sotul meu a fost cel care a trebuit sa anunte oficial familia de tragedie...si va dati seama ce am simtit amndoi cand am aflat...
Sper k acest incident sa nu il afecteze pe bb , dar ma cam doare burtica....Incerc sa nu ma mai gandesc.Voiam sa ies putin la plimbare prin magazine , apoi sa merg la cosmetica,dar mi-am dat seama k sotul meu a luat si cheile mele din greseala, dimineata la 5 cand a plecat.
va pup si va doresc o zi frumoasa!

Madalina 14+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

sa stii ca si eu sunt la fel...am zile si zile.....nu e ceva anormal...plang din te miri ce..nu-mi intra nimeni in voie..sunt foarte nervoasa.....suntem gravide ca sa o citez pe Miro...nu bolnave...pupicei

quote:
Originally posted by Ktrinel

m_monique esti o draguta. am vrut sa arat cat mai simplu posibil.

nu stiu ce ma fac cu trairile astea. jumate de ora sunt bine, jumate imi vine sa plang, apoi imi vine sa ma ascund intr-un colt sa nu vad pe nimeni si sa dorm

almo, felicitari pt fetita.inca o canadianca. Iulia, Donia, voi aveti vesti??

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Ingeras, sigur iti va spune, mie mi-a spus inca de la 12 sapt. Maine merg din nou la el si vreau sa vad daca imi confirma ce mi-a spus data tecuta, respectiv ca e fetita.
Leyla16+

quote:
Originally posted by ingeras26a

Ah, am uitat sa va spun: sapt viitoare, joi, am eco 3D cu Iosup la CMU. o sa fiu in 15 sapt. Poate sa-mi spuna sexul lui bb? Eu asa sper...

Pupici, Ingeras13+

Mergi la inceput

Mayaione asa sper si eu! stai linistita, ca o sa fie ok in continuare!

Ingeras13+

Mergi la inceput

Leyla, asa sa fie!
Super!

Pupici, Ingeras13+

Mergi la inceput