Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, pur si simplu faptul ca T mi-a explicat si aratat totul, ceea ce la Moisica nu s-a intamplat. Este super ok la inseminari, infertilitate, monitrizari, dar in sarcina, nu stiu, nici macar nu stiu daca face cezariana. Nu am nimic cu ea, sa nu ma intelegi gresit...doar ca mi se pare mai bun T.
In plus nu-mi place Giulestiul neam, asa ca am considerat ca Elias este o alegere mult mai buna. Plus ca T lucreaza cu Iosup, alt dr bun, este ok la nasteri etc.
Pur si simplu nu o mai sun, nu ma mai duc, ca nu aveam nimik stabilit...mi-e cam jena, dar cum sa procedez altfel? Mi-e ca daca o sun sa-i spun o sa ne simtim amandoua nashpa si ar fi pacat, ca eu chiar nu am nimic cu ea. Tu ce zici?

Pupici, Ingeras 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ingerashnimic de zis...ai intr-un fel dreptate...numai ca asa mi s-ar parea corect..macar acolo o minciunica...cat de mica...daca vreodata o sa mai ai nevoie de moisica??zic si eu..nu stiu
si cum de ai ajuns la T???asa dintr-odata?

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetele cu burtici!
ce mai faceti? Bine?....si noi la fel.....
Lucia, felicitari pentru baietel,sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa-si bucure parintii in fiecare clipa.
Eu cred ca o sa fiu ultima de pe lista asta care o sa afle ce este in burtica,cel putin asa se pare acum.
Vad ca vorbiti de carcei....nasol subiect,si eu mai am parte de dragutii de ei, de-mi vine sa-mi iau lumea in cap.Si ,cand te apuca,parc a se opreste timpul in loc, ca nu mai dispar o data.Asta e,cel putin acum e mai bine decat la sarcina cu Iasmina ,cand imi curgeau lacrimile siroi de durere.
In legatura cu ,noi stam foarte bine. ne amandoi, pe unde apucam,ca slava Domnului,interdictie nu avem si nici nu ma doare nimic.Asa ca, de ce sa nu ma bucur de tot ce imi ofera Kaveh al meu?
Cu munca, muncesc de zor, ca am treaba, insa ma bucur ca e asa ,si ca am o ocupatie,altfel m-as urca pe pereti de plictiseala. Nu pot sa stau linistita si gata, toata viata mea am alergat,asa ca nu ma mai poate schimba nimic.Nu ma doare nimic,si ma simt bine, si bebe e ok, asa ca ma mentin activa, cat de mult pot.
Acum va pup pe toate, ca iar ma intorc la ale mele hartzoage.

17+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Mio buba mea o ramas intr-o liniutza mica rosie, s-a vindecat ! Chestiunea e ca chirurgul a zis sa-mi scoata(taie) punga, acu ca nu mai are puroi in ea, sh-apoi ma coasa...dar.. n-o pomenit nimic de anestezie, si eu cu locala nu cred ca-i suficient. Alt medic o zis ca nici nu-i nevoie e o durere de 1 minut, si apoi 2 intepaturi de la cusut...da' n-am curajul... cata vreme nu se infecteaza las asa..dupa ce fac bebeloiul poate operez, dar cu anestezie injectabila, ca tot omu.
Lucia sa-ti traiasca putzoiul !
Vesti bune: in 2 iulie vine mama si sta la mine pana ce nasc. asta inseamna ca o sa am si yo casa luna bec si mancare gatita in fiecare zi, ca asa as manca si eu sarmale, salata de vinete, ciorbita,...da nu-i cin sa gateasca
V-am pupat
Dbunny17+ cu flacau in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor,
am cam chiulit , dar am citit tot ce ati scris.
aici a venit o caldura innebunitoare, dar asta nu e nimic ...umezeala te termina. pana la sarcina eram fun caldura si nu aveam nici o problema, dimpotriva uram iarna datorita problemelor mele de circulatie. dar uite ca acum se intoarce roat : ma doare capul de la caldura de mor, simt cummi se incinge si imi pun gheata in cap. sunt foarte molesita si lucrez cu viteza melcului . dar mai am doar 2 zile de munca ...yuppiiiisi intru in concediu.
socrii imi pleaca maine si miercuri voi face o sedinta de curatenie si spalat ca de 2 sapt nu am mai calcat in bucatarie...am lasat soacra sa se desfasoare , ca altfel ne calcam pe bataturi...avem gusturi si idei total diferite ...si ca se evit conflictele am decis sa o las sa faca ce vrea...bineinteles ca acum nimic nu mai e la locul lui, tacamurile sunt varza, servetele de bucatarie asemenea , etc. dar nu ma enervez . miercuri le descurc eu pe toate si o sa fiu iar propria stapana.

dolores, ti-am admirat frumusete de burtica...eu cred ca asa o sa arat in luna 7-8....

felicitari fetelor care ati aflat sexul..eu incerc sa ma impac cu ideea de fetita.
sa stiti ca eu abia acum cateva zile am realizat ca bebe misca....simteam eu ceva, dar nu am stiut daca asta este.. acum sunt convinsa si mi se pare ca e foarte zglobiu. asa ca pot spune ca de vreo sapt misca clar.
dar loviturile sunt destul de jos.si la voi la fel??

va pup si aveti grija de voi. apropo, voi ce vitamine mai luati, ca eu materna nu am putut sa iau deloc si am abandonat. oare or fi ceva vitamine pentru trimestrul doi, mai speciale? parca as lua ca mi-e teama sa nu privez bebele de tot ce ii trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dbunny, e dureros subiectul : si fizic si psihic. in sensul ca nu gasesc o pozitie comoda si parca sarcina mea e foarte jos, desi doctorii nu mi-au spus nimic in sensul asta. dar asa simt eu .

in plus, vad ca incep sa am zilnic niste sentimente ff ciudate : de frica, de angoasa, ma intreb la ce=o mi-o fi trebuit mie copilul, apoi ma rog sa fie totul bine si nu imi inchipui viata fara el, ma intreb o sa fiu eu in stare fizic , psihic si material sa am un copil ...e o degringolada totala in capul meu ...voi aveti asemenea trairi? in orice caz eu ma linistesc singura si ma incurajez si pana acum nu am udat nici o batista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ktrinel,totul o sa fie ok, ai sa vezi. Viata ta deja s-a schimbat,o sa se schimbe si mai mult,insa dupa ce bebe se naste, ai sa vezi ca totul o sa vina de la sine.
Si pe mine ma mai apuca frica,uneori, chiar daca mai am un copil, si chiar daca stiu ca la sfarsitul lui septembrie imi vine baby-sitter au-pair pentru copii.Deci ,ar trebui sa stau calma, insa eu cred ca trairile astea sunt datorate tot hormoneilor.
Nu are rost sa-ti faci probleme, sa te stresezi sau sa te superi,sunt convinsa ca ai sa fii o mamica super si ai sa te descurci de minune.
Ferice de tine, ca intri in concediu.

17+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Salutare fetele cochetele,

vin si eu cu mesaje din urma...

intai si intai - suntem bine si ne bucuram de binele asta. De sambata imi simt mai bine burtica si mai ales il simt pe bb ghemotoc si parca il simt cum se intoarce. Nu simt lovituri, fluturari de aripi sau altceva asemanator ci un ghemotoc ce ishi schimba pozitia. si ciudat mi se pare ca pantaloni care sambata dimineata imi erau lejeri acum imi sunt ficshi pe mine si chiar mi-am desfacut nasturele... poate creshte in cele din urma si mingiuca mea. (dar asa brusc?)
cum va spuneam pe fuga vineri seara, dr meu a acceptat, la insistentele mele sa ma primeasca la eco in ziua recoltarii pentru TT, pe cand am ajuns acolo el nu mai era - cu jumatate de ora inainte de terminarea programului lui de consultatii (program afisat pe usa, el nu face programari!) si uite asha m-a enervat cred pentru ultima data ca sunt hotarata sa il schimb!
Si acum din urma...
melinda - medicul de familie nu e expert in incompatibilitati! daca tu ai RH +, dupa tot ce am mai citit si eu nu conteaza Rh-ul sotzului, ca sa fi mai linistita discuta asta cu medicul tau ginecolog.
danita - te plageai de o durere in stanga jos, cred ca tot de la tendoane si nervi apasati de sarcina este, si am avut asa ceva, eu faceam mici exercitii cu picioarele in aer, stand pe spate, incercam astfel sa "aranjez" tendonul sau nervul deranjat...
urzi - si au m-am stresat ca am burtika mica, chiar si bb e putin mai mititel decat ar scrie in grafice, dar atata timp cat e sanatos, mai putzin stres inseamna mai bine pentru el/ea si pt tine!
/vedeti fetelor ce bine am invatzat lectzia de la voi? acum incurajez eu, alte burtici mici.
BINE ATI VENIT fetelor noi, sper sa scapati curand de moderare ca sa va citim in timp real ca altfel va cam pierdem mesajele...

salutari la toate fetele si pupici la toate burticile

marcela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

nu am reusit sa scriu cateva zile si imi era asa un dor de voi. voua va fost dor de mine?

azi am citit o ora tot ce ati scris.

bun venit noilor venite. sa fiti sanatoase si sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi.

astazi sotul meu a plecat si cu portofelul meu la el si m-a lasat cu o suta de mii la mine si o multime de drumuri de facut. nu tu bani, nu tu card nimic. faza tare e ca am chemat taxiul de dimineata si am avut noroc ca mi-am dat repede seama ca n-am bani si i-am zis sa ma lase ca m-am razgandit, bine ca mi-am dat seama ca ma faceam de ras ca nu aveam cu ce sa platesc. si dragele mele am luat RATB-ul, tocmai azi cand au ost niste calduri de dimineata si plimbate prin tot bucurestiul. am ajuns la 3 acasa si acum ii trage cu ploaia de n-ai treaba. cand am ajuns ziceai ca-s o leguma stoarsa.

dbunny ai deschis un subiect dureros pentru noi (eu si ionut) care eram f activi inainte. pe mine ma doare tare de tot cand am orgasm asa ca prefer sa ma abtin. am discutat si cu doctorita si mi-a spus ca nu as avea contraindicatii dar totul depinde de mine cat rezist si sincer imi trece cheful cand stiu ce ma asteapta. de multe ori ma aprind si zic ca las ca nu o sa ma doara, dar si cand incepe sa ma doara zic ca nu mai fac in veci.

felicitari Dandusa pentru fetita. sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

sunt sigura ca am uitat de multa lume dar acum simt ca nu mai am putere sa mai scriu. va pup si intru mai pe seara. ma duc sa fac un nani scurt pana vine al meu acasa.

Raluca 18+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, eu iau niste vitamine numite Pre-Natal, se gasesc direct pe raft, nu trebuie reteta. Mie astea mi le-a recomandat doctorita mea de familie.
In legatura cu gandurile care te framanta, le am si eu, chiar daca sunt la al doilea copil, cum spunea si Cristina. E adevarat ca la prima sarcina era mai rau, ma apuca si plansul la gandul ca nu voi fi in stare sa fiu o mama buna. Dar acum am deja experienta unui copil si stiu ca o sa ma descurc, ca am vazut ca am capatat resurse nebanuite cand am devenit mama.

Fetele care sufera din cauza carceilor, am avut si eu de tras in prima sarcina, acum inca nu le-a venit vremea. Dar am mai citit pe aici, cred, sfatul asta: cand incepe carcelul, miscati varful piciorului catre... genunchi (ma rog, n-o sa ajunga pana la genunchi, dar in directia aia, oricum) si carcelul cedeaza. La mine functiona de minune si imi continuam somnul linistita.
Editez ca am gasit o www.healthylegs.co.uk/images/exercise_flexion_extension.jpg" target="_blank">poza cu miscarea care calmeaza carcelul, este imaginea de sus.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput