Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dolores, multumesc de intrebare, ma simt ceva mai bine, acum tusesc dar trece si asta.
Am vazut si burticile .
Asiza, eu mai citisem pe la alte mamici ca au luat Materna sau Elevit si s-au ingrasat. Si eu stiu ca vitaminele nu ingrasa, dar...oricum, sunt la a doua cutie si nu am luat mult, cred ca deocamdata e bine 4 kg. Chiar ma gandeam ca daca incep sa pun pe mine sa renunt la ele, dar deocamdata nu-i cazul. In general cam dupa luna a 5-a am pus kg la greu pe mine , sper sa nu fie asa si de data asta, daca iau max 20 kg, fac cinste dupa ce nasc,(cu bere fara alcool ca face bine la lactatie)
Mirona, imi place costumasul tau, de unde ai zis ca l-ai luat? Si cat a costat?

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Am intrat eu pe reclama unde sunt multe chestii pt.mamici si bebelusi si incerc sa va dau link pt.haine de gravidutze:
http://reclama/produse.php?resultpage=4&categorie=Haine+gravide+Rococo
s-ar putea sa latesc pagina dar,scuze!

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor, nu faceti niste poze la burtici sa le vedem si noi?? si pentru cele care mai au noutati (poze, filmuletze) cu bebe...sa le puna in album....ce ziceti?

eu sunt chiuna de somn..m-am culcat la ora 2.30 noaptea si la 7 am fost in picioare...abia astept sa ajung acasa sa ma bag in pat. de la o perioada mi se pun carcei la pulpa, dar doar noaptea cand probabil ma mai intind....e groaznic..

va pupacesc

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu deocamdata dorm noaptea neintoarsa. Dar... is toata ziulica la munca...de la 9.30 la 6.30 muncesc, cu o ora pauza de masa...asa ca ajung acasa franta, mai bag o masina de spalat, mai ud florile, mai dezcongelez o pizza , asa ca la 10.30 sforai ca poarca...nu vad finalul nici unui film de 3 luni de zile. Singura problema-i cand seara pap fructe(ca apa nu beu dupa ora 6.30) sh-atunci ma scol pi la 6.30 cand pleaca sotzu, sa golesc vezica..., dar daca nu...dorm 8- 8,5 ore in fiecare noapte...

PS. fetelor eu n-am mai facut dragoste de 3 saptamani, n-am nici un chef, chit c a la inceputul sarcinii aveam, si numai vise erotice visam...acum nika... Voi cum stati la capitolul SEX ?
Dbunnyacusica 18 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

cu o mica intarziere ... pentru moonmih2003.
Sa ne traiesti si sa mai intrii pe la noi sa ne spui ceva noutati despre tine si sarcina ta. ici.

Dbunny te rog nu ma provoca ... ca si-asa imi alerg sotu prin casa ... noroc ca ma tine el la distanta ... ca altfel ar juca bebelina mea zilnic cărtzi cu chelu.
Dolores si eu am inceputuri de carcei. Daca iei magneziu cica se mai amelioreaza. Eu am ridicat stafeta la 2 pastile de Mg pe zi ... si am inceput un exercitiu de autocontrol. Cand ma intind noaptea ... o fac pana in mom in care simt ca acusi se pune carcelul ... moment in care ma destind si ma intorc pe cealalta parte si incerc din nou sa ma intind. Ia incearca si tu. Totul e sa controlezi carcelul.
roxana c. costumul mi l-am luat in aprilie de la BABY EXPO - patroana era gravida si cica ea concepe modelele functie de ce i se pare ei necesar pt comfortul burticii ei. A costat 1.100.000 lei vechi.

da chiar ... ce-o fi cu dandusha noatra ? So fi prajit la soare si acum nu ne mai cunoaste? Dandusha ... mai vi pe la noi? sa te intorci repede.

pupici la toate

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Am venit si eu! scuze, am avut 5 tone de treaba...
Pai sa va povestesc:
Am fost vineri la inca o eco, dar nu la Moisa, ci la Tutunaru (la cabinet)...si m-am hotarat sa raman la el, pt ca mi se pare ca are mult mai multa experienta cu sarcina si nasterea...plus ca Elias nu e Giulesti :)
Am fost la cabinet si mi-a facut filmuletz si el imi tot zicea ca sunt in 14 sapt, eu nu, ca sunt in 13 (si asa este, cf UM), mi-a zis ca bb e maricutz, mai mare cu cel putin o sapt:) si sunt atat de fericita!
Fibromul mi l-a aratat, dar a zis ca nu-i nici o problema, are 31mm, dar este ff putin lipit de placenta, deci nu influenteaza sarcina deoc, iar placenta este ok, nu este jos. Drept pt care mi-a zis sa iau numai Biomarine Plus, sa-mi fac programare la Iosup la eco 3D (mi-am facut, este joi, 29.06.06, la ora 14.30, la Centrul Medical Unirea - l-am sunat direct pe mobil pe iosup, ca asa mi-a zis Tutunaru). Si o sa aflam si ce este bb sapt viitoare (vom fi in 15 sapt).
Bb-le meu statea picior peste picior si i-am vazut si un cot, ochisorii si capsorul si...zambea, fetelor, este minunat!

Miro, te rog sa modifici tu la mine dr si Maternitatea - Dan Tutunaru - Elias.
Cine mai este la T?
Dbunny, eu as face sex, da' n-am voie din cauza fibromului...si sunt cam...varza:(
Dolores, nu am fugit, cum sa fug?

Si iar felicitari fetelor care au mai aflat ce sunt bb-ii!
Veronici, dar tu cand afli??
Si bine ati venit - fetelor care ni s-au alaturat!

Pupicei, Ingeras13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Am fost si noi vineri la doctor si e hotarat: facem baietel. Singura problema ca sora mea si cumnata mea au fetite, asa ca al meu va avea multe hainute roz mostenire (le-am spus ca de acum nu mai au voie sa cumpere nimic roz). Tati a fost cu noi la eco si a vazut ca bebe se trezea din somn si casca si se intindea si eu nu am vazut nimic, nici macar poza nu ne-a dat doctorita. Dar asta e, macar l-a vazut tati. Bebe e bine, creste mare, are 18 sapt si 6 zile dupa dimensiuni, e sanatos si ne mai vedem cu doctorita la controlul de 22-23 sapt.
Cat despre alcool, mie mi s-a spus ca este voie un paharel de vin sau bere, dupa masa. Acelasi lucru si cu cafeaua.
Roxana pentru tuse iti recomand miere frecata cu zeama de lamaie, mancata seara inainte de culcare dupa care nu mai bei/mananci nimic. Functioneaza!
In week-end m-a scos sotul la pescuit, cu noaptea in cap, dar m-am razbunat: am prins cu 2 pesti mai mult decat el!!! Totusi a fost dragut, am fost numai noi doi asa ca am mai recuperat timpul lipsa din timpul saptamanii, am facut gratar si am stat la aer curat.
De la Iasi cam atat, va pupic pe burtici si multa sanatate!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

ce sa zic...la capitolul sex....mai rarutz....din motivul teama nu de altceva....ca nu mi-a interzis dr.asa ceva...numai ca treb sa fie mai cu grija...ca doar nu m-oi apuca sa fac spagatul sau tumbe..intelegeti? ..ce-i drept, la inceput nici nu-mi statea capul la asa ceva....mai prin luna a 3-a..spre a 4-a.....s-au schimbat putin lucrurile...si asta cred ca o contributie a avut-o si sotzul meu...pt ca m-a facut sa am incredere in mine chiar daca acum am alte forme

quote:
Originally posted by Dbunny

Eu deocamdata dorm noaptea neintoarsa. Dar... is toata ziulica la munca...de la 9.30 la 6.30 muncesc, cu o ora pauza de masa...asa ca ajung acasa franta, mai bag o masina de spalat, mai ud florile, mai dezcongelez o pizza , asa ca la 10.30 sforai ca poarca...nu vad finalul nici unui film de 3 luni de zile. Singura problema-i cand seara pap fructe(ca apa nu beu dupa ora 6.30) sh-atunci ma scol pi la 6.30 cand pleaca sotzu, sa golesc vezica..., dar daca nu...dorm 8- 8,5 ore in fiecare noapte...

PS. fetelor eu n-am mai facut dragoste de 3 saptamani, n-am nici un chef, chit c a la inceputul sarcinii aveam, si numai vise erotice visam...acum nika... Voi cum stati la capitolul SEX ?
Dbunnyacusica 18 sapt.

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

ce te-a determinat sa fugi de la moisica?
ei i-ai zis ca te muti? sau pur si simplu nu o sa mai apari la consultatii etc???
si eu cu cine mai vb despre moisica???

quote:
Originally posted by ingeras26a

Buna,

Am venit si eu! scuze, am avut 5 tone de treaba...
Pai sa va povestesc:
Am fost vineri la inca o eco, dar nu la Moisa, ci la Tutunaru (la cabinet)...si m-am hotarat sa raman la el, pt ca mi se pare ca are mult mai multa experienta cu sarcina si nasterea...plus ca Elias nu e Giulesti :)
Am fost la cabinet si mi-a facut filmuletz si el imi tot zicea ca sunt in 14 sapt, eu nu, ca sunt in 13 (si asa este, cf UM), mi-a zis ca bb e maricutz, mai mare cu cel putin o sapt:) si sunt atat de fericita!
Fibromul mi l-a aratat, dar a zis ca nu-i nici o problema, are 31mm, dar este ff putin lipit de placenta, deci nu influenteaza sarcina deoc, iar placenta este ok, nu este jos. Drept pt care mi-a zis sa iau numai Biomarine Plus, sa-mi fac programare la Iosup la eco 3D (mi-am facut, este joi, 29.06.06, la ora 14.30, la Centrul Medical Unirea - l-am sunat direct pe mobil pe iosup, ca asa mi-a zis Tutunaru). Si o sa aflam si ce este bb sapt viitoare (vom fi in 15 sapt).
Bb-le meu statea picior peste picior si i-am vazut si un cot, ochisorii si capsorul si...zambea, fetelor, este minunat!

Miro, te rog sa modifici tu la mine dr si Maternitatea - Dan Tutunaru - Elias.
Cine mai este la T?
Dbunny, eu as face sex, da' n-am voie din cauza fibromului...si sunt cam...varza:(
Dolores, nu am fugit, cum sa fug?

Si iar felicitari fetelor care au mai aflat ce sunt bb-ii!
Veronici, dar tu cand afli??
Si bine ati venit - fetelor care ni s-au alaturat!

Pupicei, Ingeras13+

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna sa va fie saptamana fetele mele
Asa deci, nu sunt singura cu carceii noaptea!!!Mirona si Dolores , saptamana trecuta intr-o noapte m-am trezit instantaneu si am sarit din pat direct in picioare asa carcei mi se pusesera la amandoua picioarele, apoi toata ziua am avut febra musculara. Groaznic! Macar atat ca m-am prins de unde vine buba ca tocmai citisem pe net .
Dbunny, draguta, acu vreo 3-4 sapt.si eu faceam ca Mirona ( adica-mi alergam sotul prin casa :)acum nu mai am chef deloc da deloc, asa ca...Ce-ti face buba de pe spate, cum se vindeca?

Mergi la inceput