Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

neatza, va puteti lua bere fara alcool...

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si eu subscriu la faza cu alcolul, nu am pofta de mancare dar am o pofta de vin rosu de n-am vazut asa ceva Pana acum am cam reusit sa ma abtin, am luat doar doua guri de sampanie de ziua mea, in rest doar bere fara alcol, dar nu stiu cat o sa mai rezist....
Leyla16+

Mergi la inceput

de pofta nu moare nimeni daca bea...dar fara excese...asa cum zicea si Miro..cu paharelul

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici....

Am avut o noapte groaznica...Desi am fost in pat la 10.30, nu am reusit sa adorm decat pe la ora 3.00 dimineata, asa ca acum sunt putin cam zombie .

Miro, intr-adevar iti stiam costumasul. Oricum e tare dragut...

Urzi22, ne bucuram ca ni te-ai alaturat...In ceea ce priveste burtica ta, nu mai face comparatie cu altele, intrucat niciuna nu suntem la fel, asadar nici burtile noastra nu seamana...asta am constat din pozele trimise de fete!

Piscotica, faine poze si fain burton! La fel si-al tau Dolores!

Donia, DA...sunt bocitoare sefa de cand cu sarcina...io care inainte plangeam asa o data la un an si asta cand ma suparam tare de tot...

Va pup si va urez o zi buna!!!!!!!

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_du spune:

neatza,

multumesc mirona pt faptul ca m-ai trecut in lista gravidutzelor, datele mele sunt :DN 05.01.1983, UM 01.02.2006, DPN 08.11.2006, spitalul CFR 2, dr.Azdacher....

vroiam sa va intreb ce recomadati in cazul unei raceli...pt ca eu in weekend am "agatat" o raceala de nici sambata nici duminica nu m-am putut ridica din pat...m-am simtit ca o balega ( scuze pt expresie )...stiu ca nu am voie sa iau nici un medicament asa ca aveti vreun remediu naturist, ca sa-i spun asa?

va pup si sarcina usoara!
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

E vorba de vin? Pai daca-i asa, si eu sunt pe lista. In general eu sunt anti-alcool si pro coca cola, pepsi. De cand sunt gravida, am o pofta de vin mama-mama, iar cola si pepsi numai daca le vad imi vine sa Cand eram insarcinata cu Ana aveam pofta de bere, si mai luam asa, cate un paharel, asa ca nu face rau, iar cu vinul, imi fac doar pofta, iau o gura, dar vad ca n-am mai avut pofta de la o vreme.
Miro draga, nu te mai agita , sa ma vezi pe mine, si cu kg in plus, si vergeturi de la sarcinile trecute, iar de aripioare nu mai vorbesc. Acum am luat doar 4 kg si-s foarte mandra de mine, dar lasa, bebele sa fie sanatos! Chiar radeam zilele trecute, ca la fete am luat cca 25-30 de kg iar ele au avut la nastere 3,300kg, si-i spuneam sotului ca acum poate-l fac de 4 kg, iar eu ma fac de 150kg Bine, eu sper sa iau max 20 de kg, dar asta este, doar nu ma omor acum ca iau mai mult.Ma abtin cat pot, chiar mi-era frica din cauza Maternei sa nu pun pe mine, dar vad ca n-am pus, deocamdata, dar am mai si uitat de ele
Cu raceala, ma simt ceva mai bine, nu mai ma doare capul, am baut ieri si sirop de ceapa si suc de varza...si sper sa-mi treaca, am ramas acum doar cu tusea. Multumesc fetelor care mi-au dat "retete"
Hai ca m-am pus pe scris. Va las, revin mai tarziu

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

cum te mai simti Roxana.c?

dolores 16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxana, ma bucur sa aud ca esti mai bine...In ceea ce priveste kilogramele in plus, nu de la Materna sau Elevit te umfli cu pompa...ci de la junk-food si alte de-alde astea de la care nu ne abtinem deloc...Si eu iau Elevit si nu-s cat ...big mamma...arat normal pentru o graviduta in 13 saptamani! Si cumnata mea s-a ingrasat in sarcina 30 de kilograme la 1.62 cat are ea, fara Elevit sau Materna...si daca o vedeti acuma...preda step-aerobic...deci va imaginati cum arata...Dupa nastere se poate da jos. Recomandat sport mult si o dieta echilibrata! Va

Oana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Na ca daca vine vorba de alcool sa bag si yo una.... sambata baush un pahar de cidru... Poftesc si eu la vin de cand sunt gravi, si inainte nici nu puneam gura pe nici un fel de alcool. daaaa beau in fiecare zi o bere fara alcool, deh...de cola mi-e greatza si de apa plata m-am saturat.

Pt problemele de arsuri(acis in stomac) ca saptamana trecuta m-am pricopsit si n-am primit raspuns de la nime, sa stiti c-am gasit ceva intr-o revista... infuzia de menta ajuta ! si chiar ajuta ! probat pi pielcutza mea. Dupa o masa copioasa bagati un ceiut concentrat de menta si...ca noua! Grija mare cu rosiile, cascavalul afumat, cafeaua...dau acid de vai sh-amar !

In rest va pupez si va urez o saptamana placuta la toate burticutele

Dbunny17+ cu flacau in burtik

Mergi la inceput

dandusa ce faci? doar nu ai uitat sa mai pleci de pe plaja....

ingeras pe unde umbli??? nu mai stiu nimic de tine

in rest va pup pe toate si aveti grija de bebei

dolores 16+
poze

Mergi la inceput