Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara fetelor...am pus poze cu burtica mea...cum vi se pare?? pupici

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

va multumesc fetelor ca mi-ati raspuns asa repede, acum chiar incep sa ma ingrijorez putin ca nu am mers inca la un medic dar o voi face cit pot de repede.
am trimis un e-mail cu datele mele pe adresa comuna a mamicilor pentru ca nu am stiut cum se procedeaza dar le trec si aici pentru ca vreau sa fac parte din grupul vostru de burtici:
DN 23.02.73; UM 22.03.2006; DPN 27.12.2006
va citesc de mi se inrosesc ochii dar deocamdata ma descurc mai greu cu orientarea si cu trimisul mesajelor asa ca daca cad ca musca la unele subiecte imi cer mii de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
nu stiu cate ati ajuns sa cititi mesajul meu pus acum cateva minute ... dar imi cer scuze pentru el - l-am sters.
Sunt intr-o pasa proasta - a sensibilitatii in sarcina si m-au afectat atat de mult cuvintele noii nostre colege incat mi-am dat in petec.
Ea poate se referea ca s-a ingrozit fiindca ea e prea mica in burta la 16 saptamani ... dar eu NORMAL ca am considerat ca fiind un atac la persoana mea si la faptul ca sunt enorma si hidoasa.
Sorry.

Asadar:
urzi_22 bine ai venit in . Te trec imediat pe lista.
dolores mama, tu papi ceva materna, elevit? Daca da, ai grija cu ele, mai uita-le si tu ... si mai ia din 2 in 2 zile. Daca nu .. .sorry.
Oricum ... imi place ca nu iei proportii decat in burtok. Io deja am inceput sa am si ceva aripioare.Si tu potio deja sa-ti faci un smile face pe burtok.

Ce ziceti fetelor? Facem un album separat cu burtici pictate? Cand vor fi burticile mai mari ... le pictam care mai frumos, cum considera fiecare si facem un album separat cu ele. Tot in acelasi cont. Doar burtoku, fara piept, fara lenjerii, eventual chilot negru. Vreti? e doar o propunere.

Va si mai vb.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro sunt de acord dcu albumul cu burtoace...eu nu iau decat calciu cu magneziu si fier, iar pana acum am luat utrogestan si acid folic...toata lumea se mira de burtica mea...si primele 3 luni si ceva nu am putut manca mare lucru...aveam greturi..abia de vreo 2 sapamani am inceput sa pap...asa ca-l citez pe al meu sotz...e samantza buna

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinelaf
UM 22.03.2006;

Marinela - aici ai scris UM 22 martie iar pe mail ai scris 5 aprilie.
Unde sa te trec mai exact?
Nu-ti fa probleme cu mesajele ... tu scrie-le ca noi te corectam. incet incet ... n-o sa ti se mai para atat de greu si o sa te inveti cu forumu.
Numai cu rabdare. Te trec deocamdata la finele listei pana dai data exacta a ultimei menstre, ok?
bye bye

Miro19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

in sfarsit am reusit,si asta datorita tie MIRONA,mersi mult,asa mai invat si eu cate ceva.. AS mai avea si eu o intrebare,sunt un pic ingrijorata,aseara am fost la o onomastica,am si dansat un pic,am baut si vreo 2 paharele de vin,si astazi nu prea am mai simtit miscarile bebelusului ca inainte,a miscat dar foarte putin,iar putea face rau vinuletul si dantuiala? . 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Iaca mai gasesc si eu energie sa mai scriu doua vorbe. Bine ca am energie sa va citesc, nu?

Mirona, ma bucur ca ti-a trecut supararea de care scriai pe pagina trecuta, urzi sigur se gandea ca burtica ei e prea mica... nici vorba sa fii tu hidoasa. Of, hormonii astia isi fac de cap cu noi, nu?

Uite, chiar nu imi aduc aminte daca s-a mai discutat asta, dar voua vi se pare ca plangeti mai usor decat inainte? Sau ca va emotionati mult mai usor? Mie imi dau lacrimile de la te miri ce prostie, ori vad ceva la televizor, ori citesc ceva... Daca la prima sarcina incercam sa ma ascund, acum plang cu drag de cate ori imi vine, dau frau liber lacrimilor, doar-doar seaca izvorul mai repede.

Dandusa, felicitari pentru fetita! De dragul sotului tau sper sa ramana asa si la urmatoarele ecografii... Ma amuza ca parca e sotul meu, si el e indragostit si mandru nevoie mare de fetita noastra.

Piscotica, alcoolul si bebele din burtica nu prea fac casa buna... alcoolul ajunge si la copil si este neutralizat mai greu de catre copil decat de catre mama... asa ca poate bebele tau a fost mai lenes tocmai din cauza asta? Pe diferite site-uri scrie ca nici o cantitate de alcool nu este considerata ca fiind sigura, asa ca alcoolul este contraindicat in sarcina. Eu zic ca daca poftesti merge sa bei o gurita mica-mica, dar cam atat.

Si cam atat din partea mea, va urez tuturor o zi buna, ca voi sunteti pe punctul de a incepe o noua zi si o noua saptamana. Eu mai trag un somn bun pana saptamana viitoare

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Drept sa va spun aseara in timpul plimbarii mi-a facut asa o pofta un nene care avea o halba mare,mare de bere in mana si bea asa cu pofta.... ca m-am oprit la alimentara si mi-am luat....o bere. Am baut doar un pahar(nu o gurita ca nu ma saturam) dar o fi ok? Face rau un pahar de bere la bebici? Zilele trecute am baut si un pahar de vin roze (ca imi era pofta!!) Inainte abia daca gustam o gurita de bautura dar acum !!!!
Patiti asa ceva? Sau numai eu?

veronici
18+ cu doi

Mergi la inceput

intr-adevar alcoolul face rau in sarcina ... dar parerea mea este ca un pahar nu e chiar asa de grav.
Suntem gravide si nu bolnave ... e normal ca poftim ... si e mai rau sa ne abtinem. Eu mi-am intrebat dr. ca si eu sunt bautoare de ocazie ... si numai vin, de bere nu ma pot atinge.

Mi-a spus ca daca nu e zilnic si nu e in exces ... e permis un pahar de vin de casa la o luna. Berea e chiar indicata pentru rinichi ... dar la fel o jumatate e deja prea mult.

DECI: Fetelor ... cu paharul cu paharul.

Miro19+ cu

Mergi la inceput