Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Marinela, repet si eu ce ti-a spus Asiza, du-te iute la un medic, e singurul care stie ce trebuie sa iei. Eu am luat acidul folic din saptamana 7-8 ,nu mai stiu sigur,am luat timp de 10 zile dupa care am inceput cu Materna , pe care il iau in continuare(mai putin zilele in care uit ).

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Lorena, vezi ca nu merge linkul dat de tine. Cel putin la mine n-a mers.

Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

piscotica, nici eu nu pot sa vad pozele.

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

buna seara la burtici si pupici. Dandusa -te felicit pt printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa. Dolores-hai cu pozele cu burtica. Mirona am facut chestia cu pozele,dar sunt in plop si plopul e in aer,nu mi-a iesit nimic. Pupici la toate burticutile. 19+

Mergi la inceput

poze

Mergi la inceput

tot incerc si eu ceva si nu -mi iese,scuze Roxana si Monique.Daca vreti sa vedeti pozele sunt la POZE CU NOI,unde sunt toate albumele.. 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

piscotica hai sa mai incercam o data.
te duci pe prima pagina. Click pe poze cu noi. Cauti albumul tau. Click pe el. Copiezi link-ul de sus de la www.
Dai pe raspunde la subiect. Click pe butonul cu plicul incercuit de 2 sageti albastre. Acolo scrii poze. Apoi apare o alta fereastra, stergi ce scrie acolo si dai PASTE (sau Ctrl V) pentru a posta link-ul copiat.
Dai ok si gata.

pupici si revin

P.S. am revenit. Uitati COSTUMAS-ul de gravida. Dar deja il stiti ... mai am poze in costumashul asta. Inca 4 -5 luni mai rezista ... saracu.
Si mai uitati si poze cu noi ... am pus poze cu burtok de 19 saptamani. Click pe din semnatura mea.

Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna!Ce dor mi-a fost de voi!Timp de 3 zile nu mi-a mers net-ul si am fost foarte imbufnata din aceasta cauza.Oricum,cu ocazia asta am facut si eu ceva curatenie in casa.Nu am retinut bine cine tuseste;recomand siropul de tuse STODAL-este naturist si nu are contraindicatii.Cat priveste toaletele de ocazii,eu am gasit solutia:una pereche pantaloni lycra(pe elastic)negri la care pot asorta orice bluzita mai lunguta si ceva mai larguta.Va .DENY19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urzi_22 spune:

Am uitat sa va dau cateva date despre mine. DN: 26.03.1979, UM:28.02.2006, DPN:5.12.2006, maternitatea Cuza-Voda,Iasi, dr Holicov Monica.

Mergi la inceput