Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
dandusa spune:
CRISTINA,bine ai venit!Mi-a placut tare mult povestioara ta si te si vedeam cautind un scaun pentru doua minute de relaxare...dupa ce te alergase Iasmina...Of ce te faci peste doi ani cind vei alerga dupa doi?Dar nu ne-ai zis ce ti-ai cumparat de acolo...,ca doar ceva ti-oi fi luat sigur chiar si pe fuga,nu?
MIRONA,te rog sa ma treci in listuta cu bebe ,sotul meu zice ca el are fetita si ca nu exista nici o chestie care atirna pe acolo pe linga fetita lui,da?Deci noi avem fetita si m-a somat sa va spun ca ,daca nu...,o face el .
Noi sintem viitori parinti de
Este tare fericit acum ca dr a putut spune ceva mai clar despre sexul lui bebe si el ...gata atit i-a trebuit ,el isi dorea fetita si de fiecare data vorbea cu bebe la feminin.Eu i-am zis ca este baiat dupa simptome si asa... am simtit...,el nu si nu..,acum este fericit de nu mai poate!!!
dandusa 20 +
marinelaf spune:
fetelor nu stiu unde sa trimit intrebarile mele dar sper sa le citeasca cineva chiar daca nu sunt la subiect.
am 13 saptamini de sarcina si inca nu am fost nici la ginecolog nici la medicul de familie.
la prima sarcina am avut doar experiente negative legate de medici. probabil i-am intilnit eu pe cei mai ursuzi si tacuti asa ca am oroare de medici.sau poate asteptam eu prea mult de la ei? am fost o gravida exagerata, asa sunt si ca mama imi faceam probleme din orice. acum m-am mai linistit, nu mai fug la medic pentru orice,sper sa nu cad in extrema cealalta.
nu mai tin minte cind se ia acidul folic si fierul si daca e musai luat.
tin minte ca la prima sarcina luam ceva fier(era la fiola) si cum il luam imi era rau.
poate imi spuneti voi ce luati ce v-a recomandat medicul.
mfit
Mirona spune:
dandusa te trec mama ... cu placere. Da cand ai fost la dr.? Azi?
Felicitari pentru .
Si eu dupa simptome ziceam ca e baiat, la cum imi crestea parul, unghile, la ce mancam si pofteam, forma burtii, vorbele babesti ... numai si numai simptome de baiat ... asa ca am ajuns la concluzia ca astea sunt basme. Deci io nu mai cred in de-astea.
Fug sa mai inclin nitel balanta si sa mai trec o in catastif.
Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
cristina1974 spune:
Dandusa,ma crezi ca nu mi-am luat nimic pentru mine? Nimic, inafara de multe sucuri,ca ma aprinsesem dupa atata ...
In schimb,pe Iasmina am incarcat-o cu rochite de printesa,de cenusareasa, si Alba-ca-Zapada,si ce mai era pe acolo, ca tati inca le viseaza pe alea de acolo. De fapt, avem amandoi cosmaruri cand ne gandim la ce a fost,..... Si ne intrebam oare cand o sa termine iasminici energia?, si ea tot se improspata, ca de la o vreme incepusem sa ne intrebam oare ce pacate mai platim acum??
A fost frumos,cel putin pentru ea, dar noua ne-a iesit pe ochi, si parca timpul se oprise in loc. Si in conditiile astea,cum sa mai imi arda mie de cumparaturi, cand tot ce visam era sa fac un dus si sa ma intind in pat?
Oricum, Franta e la o aruncatura de bat,facem cateva ore cu masina,asa ca nu ar fi exclus sa mai tragem o fuga,dar de data asta, nu la Eurodisney.....
17+
cristina
asiza spune:
Dandusa, te felicit pentru rezultatele la eco...Deci fetita vrea al tau, hmmm...Atunci fetita sa aveti si va va confirma medicul cu siguranta data viitoare, daca bb binevoieste a arata si altceva in afara de fundic...!
Cristina, bine ai revenit....Ne-a fost dor de tine!
Oana 13+
Mirona spune:
FETELOR - am gasit o explicatie, aici pe forum, mult mai simpla de cum se scrie un link:
aveti fereastra de mesaj deschisa:
Prima chestie e rezolutia, apoi Mod format, apoi Format.
Pe aceasta linie sunt mai multe: B, I, U, S .... etc.
Al zece-lea buton este un plic incercuit de 2 sageti - se numeste INTRODU EMAIL
Click pe el. Se deschide o fereastra in care scriem ce cuvant vrem sa apara - de ex. POZE. dam ok. dupa care se va deschide o alta fereastra in care va scrie mailto:. Stergem asta si bagam link-ul pozelor noatre.
OK. si GATA.
ia incercati si voi .... este foarte simplu si e o explicatie mult simplificata fatza de ce stiam eu.
pupici.
Miro19+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dandusa spune:
OFFFFF,MIRONA,cum de nu mi-ai citit tocmai mesajul meu?!?Eram si eu fericita ca merg la dr si va anuntam cu o zi inainte...,apoi tot fericita am venit de la dr si v-am povestit....si tu nu mi-ai citit mesajul?!?
Sa stii ca ma supar rau daca se mai intimpla.
Si eu..., care credeam ca sint una din gravitutele tale preferate....hmmmm,m-am inselat?!?
CRISTINA,sa nu uiti sa ne aduci poze.
ASIZA,esti o draguta ca-n totdeaua...,sincer eu sint rezervata si oricum ma multumesc si cu bebe baietel ...,dar Claudiu...este terminat...."el are fetita!",da?Sa nu cumva sa-l contrazici...,ah ce-am sa mai mor de ris daca am sa vad ceva atirnind la viitoarea eco...,
ROXANA,arsurile sint mai mult seara ...si daca apar nu prea trec curind ,dar nu ma pling ...,pot sa suport.Dar ,oare de ce or exista arsurile astea?De ce acum?
dandusa 20 +
dandusa spune:
Ei si acum va las ,ma duc sa ma pregatesc de plaja.Am o lotiune de plaja cu factor 30 si culmea ma mai si bronzez ...,am vazut data trecuta...!
Sper sa nu fiti suparici ca plec fara voi la plaja ...dar curind poate mergem impreuna...,cine stie?!?
Va pupic si intru pe seara sa va citesc.
dandusa 20 +
roxana c. spune:
Cristina, bine ai revenit! Mai ia si tu o pauza, lasa firma pe mainile sotului, macar 1 zi-doua, cat sa te odihnesti.
In legatura cu tinuta pt nunta, m-am gandit si eu ca n-are niciun rost sa-mi fac ceva special si sa ma imbrac de 2 ori doar. Asa ca in timp ce ma gandeam ce-as putea sa-mi fac mai simplu, mi-am amintit de o rochie pe care o am de cand am fost insarcinata cu Oana si am fost la o nunta, am vrut s-o modific si am uitat de ea, am pus-o pe mine si.....am cu ce sa merg la nunta! E simpla, culoarea piersicii, dar nu ma alege nimeni acolo, asa ca merge.Acum sa vad cu ce ma-ncalt, sa nu fie cu toc mare, dar asta-i mai usor de gasit.
Mi-am facut un suc de varza, noroc ca nu i-am simtit mirosul, dar acum am arsuri, oare de la varza or fi?(de bine ce spuneam ca nu mai am). Am pe foc sa-mi fac si sirop d-ala cu ceapa....macar sa-mi treaca mai repede, ca nu mai pot. Febra n-am facut, dar stau cu frica sa nu fac.
Mirona, multumesc pt explicatia aia pt link, dar eu una sunt depasita, asa ca mi s-a parut ca vorbeai in chinezeste
Roxana17+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
asiza spune:
quote:
Originally posted by marinelaf
fetelor nu stiu unde sa trimit intrebarile mele dar sper sa le citeasca cineva chiar daca nu sunt la subiect.
am 13 saptamini de sarcina si inca nu am fost nici la ginecolog nici la medicul de familie.
la prima sarcina am avut doar experiente negative legate de medici. probabil i-am intilnit eu pe cei mai ursuzi si tacuti asa ca am oroare de medici.sau poate asteptam eu prea mult de la ei? am fost o gravida exagerata, asa sunt si ca mama imi faceam probleme din orice. acum m-am mai linistit, nu mai fug la medic pentru orice,sper sa nu cad in extrema cealalta.
nu mai tin minte cind se ia acidul folic si fierul si daca e musai luat.
tin minte ca la prima sarcina luam ceva fier(era la fiola) si cum il luam imi era rau.
poate imi spuneti voi ce luati ce v-a recomandat medicul.
mfit
Marinela, imi pare rau sa aud ca ai avut experiente negative legate de unii medici, insa, asa cum ai spus si tu, nu e cazul sa cazi in cealalta extrema! Sfatul meu e sa te duci urgent la control, sa ti se dea listuta cu analizele obligatorii pe care trebuie sa le faci si sa discuti cu medicul tau despre vitamine. Acid folic trebuia sa iei demult! Iti pot spune ca eu iau Elevit la recomadarea medicului, insa multe fete de pe aici nu iau nimic, poate doar ceva acid folic...Si nu vrei si tu la noi pe listuta??? Trimite DN, UM, si DPN si gata, esti oficial mamica de nov-dec la !
Oricum majoritatea medicilor sunt destul de tacuti si plictisiti de gravide...si eu as vrea sa fie altfel, pentru ca sarcina este unica pentru fiecare dintre noi si bineinteles ca am dori sa stim TOT...Eu oricum nu-mi las medicul in pace pana nu-mi raspunde la toate intrebarile...Ma duc cu lista si, dupa eco, stam jos la taifas!
Te si te mai astepatam cu vesti...
Oana 13+