Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
dolores spune:
pana stabilim intalnirea sper sa mai apara bucurestence.te trec si pe tine pe lista..a sa stim cand o fi sa convocam... pe cine si cum
quote:
Originally posted by anateo2004
saryta,iti tin pumnii stransi.si multa bafta!
si eu sunt din bucuresti,as vrea sa ne intalnim,cred ca cel mai usor pt.toate ar fi la sfarsit de saptamana.
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
cristina1974 spune:
Buna, fetelor!
Sunt la birou, ca de obicei,si nu am prea multe noutati. Am senzatia ca azi e ziua lui Ralumat,daca nu ma insel, si cu ocazia asta, ii urez un sincer "La Multi Ani",sa aiba parte de tot ce-si doreste ea,mai ales bucurii, fericire si multa, multa sanatate.
Saryta, vreau sa te linistesc un pic in privinta amniocentezei.Eu am facut chestia asta, la sarcina cu Iasmina.daca triplul test nu are prea mare relevanta, sa stii ca amniocenteza este sigura 100% in privinta detectarii unei anomalii gen sindrom. Ce or sa-ti faca? Cu un ac destul de lungutz o sa-ti faca o punctie in burtica,si o sa-ti scoata o cantitate mica de lichid amniotic,care contine si celule de la bebe. Celulele astea or sa fie luate frumusel si analizate la microscop,in sensul ca se numara efectiv cromozomii din ele si se stabileste si tipul cromozomilor.Daca iti iese 46 de cromozomi,bebicul tau nu are nici un sindrom gen Down, Edwards,sau alte minuni de felul asta.Daca rezultatul este 46 cromozomi XX,vei avea o fetita super sanatoasa,iar daca este 46 de cromozomi XY,vei avea o mandrete de baietel ,la fel, super sanatos.Deci, in felul asta vei afla cu siguranta maxima si sexul bebelui. La capitolul "durere".pot sa-ti spun ca testul asta nu este extraordinar de placut,in sensul ca doare un pic, cel putin eu asa am simtit,chiar daca am avut anestezie,insa, cand stii ca faci asta pentru linistea ta si sanatatea lui bebe, eu spun ca durerea nu mai conteaza. Or sa te tina un pic in spital, dupa cum ai si spus, pentru ca uneori,nu in foarte multe cazuri, amniocenteza are un risc mai ridicat in pierderea sarcinii, dar daca esti monitorizata in spital, nu trebuie sa-ti faci probleme. Eu sper din tot sufletul ca rezultatul va fi unul din cele doua de care ti-am zis, si iti tin pumnii pentru asta.sa ai incredere in tine, si sa fii tare, ca trece si asta.La mine, totul a decurs normal, iar acum Iasmina este o domnisoara in toata regula, care,mai nou, imi spune ca vrea sa-i aduc un baietel caea, ca nu are cu cine sa danseze.Mai mult, fetita mea a fost selectata de o agentie de modeling, in urma unui casting pe care l-a sustinut inainte,si va avea o prima prezenta la o prezentare de moda pentru pitici, aici, la Londra. Sunt foarte mandra de ea.
In rest,fetelor, nu prea mai am noutati. Muncesc,insa imi pare bine ,ca asa nu reusesc sa ma plictisesc. Duminica asta imi vine si soacra din Iran,se intoarce in sfarsit acasa,insa tot nu sper la nici un ajutor din partea ei.
Va pup acum pe toate,si va urez o zi cat se poate de buna, cat a mai ramas din ea.
17+
cristina
asiza spune:
Saryta, iti tin si eu pumnii ca totul sa fie bine...
. Sa te gandesti ca suntem si noi alaturi de tine si sa vii cu vesti. Te 
Oana
13+
marcelac spune:
saryta - sa ai incredere si curaj! iti doresc sa vii cu veshti bune!
pupici
marcela
15+
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by saryta
buna fetelor, la mine net-ul nu a mers pina azi si nu am putut sa mai scriu, dar am citit tot din urma deci sunt la zi cu stirile.Azi am fost la spital si mi-au spus ca pt. siguranta mea sa fac amniocenteza deci tineti-mi pumnii caci miine suntem pe baricade.Eu sper sa nu fie decat o alarma falsa, sper.
Bafta!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
marcelac spune:
si uite ca mi-am amintit si eu in ce saptamana mai suntem.... vai-vai
Fetele nu ati raspuns nimic despre PINO Estival la Polivalenta... am vreo shansa sa va vad pe acolo?
marcela
16+
Madana spune:
Marcelac saptamana asta zici ca e targul? Nu promit nimic dar o sa incerc sa vin.
Sa spuneti din timp cand e intalnirea, ca sa pot sa-mi aranjez si eu treburile asa incat sa vin.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
13+
Madana spune:
Saryta iti tin pumnii si sper sa fie bine. Suntem toate cu gandul la tine. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
13+
Raluca_u spune:
Saryta Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine. noi suntem langa tine si ne
.
sa revii cu vesti bune despre bebe.
fetelor Saryta va stii sigur ce are - la ea nu va mai exista loc de schimbare.
sa ai un bebe sanatos si fii optimista
Raluca
19+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
In primul rand, Saryta, iti tin pumnii stransi sa fie bine! Stai linistita si relaxata si ai sa vezi ca bb este bine sanatos. Este tare important sa gandesti pozitiv, bravo!
Miro
, iti stiam povestea si tie :) dar suntet dragutzi amandoi!
Fetelor, eu sunt in urma si cu cititul si cu scrisul, pentru ca azi am avut timp numai sa mananc, sa beau apa si sa respir! Am atat de mult de munca incat simt iar ca mai au astia putin si imi termina statuia din fatza cladirii :)
Va pupacesc pe toate si incerc sa intru maine mai mult :)
Maine intram si noi in Trim II, in 14 sapt:) vedeti ce mari suntem???
Pupicei, Ingeras
13+