Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
ingeras26a spune:
Si eu vreau la intalnire!
Dar nu pe 01 iulie, ca are cununia civila surioara mea gravi in 7 luni jumate :) si noi o sa o nasim (ma refer si la ei, la religioasa, la anu' si la bebitza, ca are fetitza)!
Pupi, Ingeras
13+
saryta spune:
Va multumesc din suflet pt. urari si sper ca o sa vin cu vesti bune.Rezultatele mi le dau dupa 4 zile asa mi-a spus geneticianul si nu ma costa nimic decit ce o sa-i dau dr.Eu zic ca un milion e deajuns voi ce ziceti?
mary-18 +
Mirona spune:
fetele cochetele.
in mail-ul comun este un mail de la sotul meu - sa nu-l stergeti!!!
nu stiu ce are azi yahoo la mine dar nu pot intra nici in mail si nici in poze.
Am terminat de scris si pentru voi cursul de lamaze si l-am pus de pe mailul sotului meu.
Trageti la imprimanta si cititi cu mare atentie.
Daca aveti intrebari ... aici sunt.
Sper sa nu radeti ... mi-am dat toata silinta.
Acum astept de la Ktrinel pusucii ... ca in sfarsit dau si eu cuiva lectii de lamaze. 
INSISTATI CU EXERCITIILE KEGEL - sunt fff importante.
pupici
Miro
20+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
veronici spune:
Eu am pus cam 8 kg pana acum si sunt cam ingrijorata !!! Nu mananc mult dar cred ca se pune tot. Am rarit mesele f.mult dar.....sa vedem,cred ca ma fac peste suta ,hi,hi,hi,bat recordul !
Eu merg pe 7 iulie la Bucuresti la echo si apoi direct la munte pt relaxare cateva zile.
Exact pe 7 iulie trebuia sa mergem la Albena in Bulgaria sa o sustinem pe fetita prietenilor nostri la concurs de dans- ca doar e campioana nationala!!!! si are doar 10 ani ,dar ne-a incurcat dl.doctor socotelile si ne vedem nevoiti sa renuntam la trecut granita.
Dupa munte(la vreo 2 sapt) ne-am programat o iesire in Delta ,cateva zile cu iahtul.Sper sa nu mi se faca rau de la caldura !
Capitol sex: CE E ALA? Cica sarcina mea se inscrie la cele cu risc crescut si nu e voie ! I-am spus sotului meu ca e doar pt.pipi sa nu se mai gandeasca la prostii !! Si ma asculta ,ce sa faca !
La multi ani, Ralumat ! sa fii sanatoasa si sa faci un bebic sanatos si cumintzel!
veronici
18+ cu doi 
almo spune:
SARYTA bafta la amino si sa fie totul bine.
Donia merci pt urari. Noi suntem aici de 7.5 ani si avem deja cetatenie. Tu unde esti in Ontario?
Ktrinel in privinta mamelor putem sa dam mana si a mea avea temri sa vina aici si mai are inca. A mea e asistenta medicala :) tot in domeniu. Mama mea trebuia sa iasa la pensie si i-a fost mai usor sa ia decizia dar si acum segandeste ca putea sa mai lucreze si dupa. Noi stam intr-un cartier relativ nou de case la nord de Toronto (Richmond Hill) unde ai zice ca nu gasesti romani dar in parc sunt cel putin 7 bunici cu nepotei. Cu toate astea mama nu a avut timpsa mearga sa se intalneasca cu ceilalti bunici , cu toate ca e aici de 8 luni, ca nu se poate desparti de TV unde are Antena, PRoTV si alte 2 canale. Noi aici ne uitam doar la programe romanesti si stim mai binece se petrece in Ro decat in Canada.
O sa ma uit si eu sa vad daca am eco in asigurari si probabil o sa mai merg.
Cat despte medici... eu nu am fost la medicul de familie inca, nici nu i-am zis ca sunt insarcinata. Doctorul la care am ramas insarcinata ( se ocupa doar de infertility) m-a trimis la altul care e mai aproape de mine si pe care l-am ales eu. Dar presupun ca orice varianta e ok atata timp cat ai incredere in medic.
Moni
17+
p_onu spune:
Miro, mersi de raspuns si de lamuriri. Nu stiam de ce nu imi apare mesajul pe forum.
Data ultimei menstre este 16 februarie.
Data nasterii mele este 19 iunie.
Data probabila a nasterii: 25 noiembrie
Dr. Ion Ionutz de La Giulesti.
Cu laptele si cu iaurtul tot nu ma impac, dar incerc sa compensez lipsa lor din alimentatie prin branzeturi.
Va pup. Voi pleca pentru cateva zile din Bucuresti (cu trenul!). Job-ul...
dandusa spune:
Am sosit acasa .
Azi nu ne-am prea simtit bine...,de aseara m-a luat maseaua si n-am mai putut de durere...,am luat Paracetamol dar nu a trecut.Am stat asa pina spre dupa amiaza cind am mers la primul cabinet care mi-a iesit in drum si rau am facut...
Am intrat ,am vorbit ,m-a consultat si nu-si putea da seama care ma doare ,ca v-am zis ca maseaua care ma durea nu avea nimic si nici pe linga...,deci lupta cu apa cu aerul sa-mi provoace durere si sa vada care este.Intr-un sfitsit realizeaza ca este aceea ...o gaureste in mijloc ,imi baga ceva calmant ,care cica...ma tine vreo luna...si plec.Zice ...,n-ai voie sa bei, sa maninci o juma de ora..,zis si facut.Dupa vreo ora ma duc sa maninc ca de...statusem destul...si ce sa vezi toata chestia aia care mi-a pus-o s-a dus...!!!
Acum am acea gaura in masea si ma gindesc cu groaza ...daca trece efectul prin ce am sa trec eu...ca doar acum aerul,apa rece si altele pot ajunge mult mai usor la masea.
AAAA si maseaua era cica facuta,avea nervul mort dar nu in totalitate,medicul care a facut-o a avut grija sa mai lase un pic de nerv "amintire" ca sa am si eu cu ce ma juca acum!!!
Daca-l prind ...,sa vedeti ce-am sa ma mai joc si eu cu el....
Ce sa fac?Sa ma duc miine sa-i strig cite ceva lu' asta ?!?
Sau sa-mi vad de treaba si sa merg la alt cabinet?!?
Da' ...stiti ceva ...,parca am chef de putin scandal...
,pai zau ...,pai si daca ma cert cu ea ...nu mai am curaj sa ma asez pe scaun ...,ca ar putea sa-mi puna te miri ce ...in masea.
Hai las-o ca este dusa ...,mai bine imi vad eu de treaba si ma duc sa caut un alt cabinet .
Asta urasc ...,sa caut dentist,ginecolog sau coafor.Mult imi ia pina le nimeresc...,ca din prima...niciodata nu le-am nimerit!!!
Apropos,fetele din Constanta ...,recomandati-mi si mie un coafor va rog.
dandusa 21 + si
mica printesa 
piscotica spune:
SARYTA,iti tin si eu pumnii si ma rog pt tine ca totul sa fie bine
. RALUMAT
si
te
. eu raman in urma mereu cu temele DANDUSA,dar sa stii ca si eu mananc multe fructe si beau si cam un litru jumate-doi litri de apa la zi+lapte in fiecare dimineata,de mancat,mananc ca inainte sa fiu insarcinata, doar cand imi este foame.ei ce zici merit si eu o nota bunicica?si inca ceva frumoase poze cu burtica.
. DOLORES,frumoasa burtica,multi pupici la burtici. MIRONA si eu vreau sa particip la concursul cu burtici,aaaaaaa si vroiam sa-ti spun ca i-am citit sotului meu ce ne-ai scris tu despre
si am ras amandoi cu lacrimi,esti tare nebunici,sotul meu chiar ma intreba mereu de voi,si ce se mai vorbeste pe aici.
. in rest mai nimic, eu si bebica suntem bine sanatosi si abia astept echo de 20 sapt.
19+
piscotica spune:
DANDUSA,imi pare tare rau pt tine si maseluta ta,of,of mititica de de tine,multi pupici si poate iti trece,da?

.
dandusa spune:
SARYTA,sint alaturi de tine,sper sa nu te doara deloc si sa dea D-zeu sa iasa bine analiza.Multa bafta si fii tare ca totul va fi bine.
Multi pupici tie si lui bebe de incurajare!
dandusa 21 + si
mica printesa