Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dolores

burticile din bucuresti...!!!!! se striga catalogul...vrem sa organizam o iesire cu cele din bucuresti, iar cele care nu sunt din bucuresti, dar care au drum, le asteptam, deci cine e din Bucuresti????

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

vin si eu la intalnire!

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DEBORAH,scuze ca-ti raspund tirziu...,eu sa stii ca nu intru deloc in apa ,la soare stau dupa ora 16,folosesc lotiune cu factor de protectie 30,stau sub umbreluta mai mereu si daca mi se pare ca arde soarele desi nu mai este asa de puternic...,pun un prosop pe burtica ,numai.
Ultima data cind am venit cu trenul de la Buc la C-ta ,am mers cu Intercity,la clasa 2a,dar sa stii ca eu am fost surprinsa sa vad ca nu este mare diferenta intre Rapid si asta...,asta a fost acum un an ,deci poate intre timp s-a schimbat ceva,nu stiu!De confort...,era mai spatios intr-adevar,Intercity.
Dar tu unde mergi la mare?Cit stai?
Din pacate ,eu n-am sa fiu la mare Duminica pentru ca voi pleca la Buc ,dar poate te mai gasesc cind ma intorc...!
ASIZA,esti o eleva silitoare .Bravo tie,ca iti faci temele si tocmai de aceea esti sanatosa si frumoasa.Esti premianta binenteles,frumusico!!!Da' azi ce-ai mincat?!?

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dandusica imi pare rau de tine ca te doare maseluta. sper sa iti treaca repede. uite aici si un de la mine. insa imi pare binae ca azi ai ajuns mai repede sa ne scrii. pe mine ma binedispui cu mesajele tale.

multi pupici.

Raluca 19+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

buna fetelor, la mine net-ul nu a mers pina azi si nu am putut sa mai scriu, dar am citit tot din urma deci sunt la zi cu stirile.Azi am fost la spital si mi-au spus ca pt. siguranta mea sa fac amniocenteza deci tineti-mi pumnii caci miine suntem pe baricade.Eu sper sa nu fie decat o alarma falsa, sper.Cine a mai facut amniocenteza?Mai puneti-ma in tema.Oricum eu sunt foarte optimista si inca nu ma gindesc la nimic naspa.Mai vb.Stau si maine si poimaine in spital ca sa nu fie probleme cu bb.Pa.

Mary- 18+

saryta, iti tin pumnii. sa dea Dumnezeu sa fie bine.

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Lorena ,ce crezi ....?,mi-a trecut ,ghici de ce?!?,pai la citi pupici mi-ai trimis....,cred si eu

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput

RALUCA,esti o draguta,acum nu ma doare si sper sa nu ma mai doara ,dar cind ma gindesc ce gaura mi-a lasat Dr si daca ma mai gindesc ca sa dus si chestia aia din masea care acoperea gaura...,of ,of,of,asta e..!Te pup si deabia astept sa mai vii la mare.

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput

dandusa, imi pare rau ca te doare maseaua.
du-te maine la un medic competent si rezolva problema.

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

La multi ani Ralumat! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

14+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Dandusa vii duminica in bucuresti sau nu am inteles eu bine.

poate ne vedem cu fetele ce ziceti?

Raluca 19+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Raluca,ai inteles bine,vin in Buc ,dar nu stiu cind exact si cit voi sta.Simbata seara vine mamicuta mea de departe si noi plecam de aici special sa o asteptam pe ea ,plus de asta trebuie sa mergem repejor si la marfa .Dupa ce vom rezolva asta sotul meu va trebui sa fuga cit poate de repede la Eforie ,pentru ca stii cum este la mare in week-end si daca nu este el acolo...sigur se intimpla ceva...,iar eu ...si eu ar trebui sa plec cu el dar sigur n-am sa reusesc.Pe mama n-am vazut-o de un an si asta este foarte mult ,ea deabia asteapta sa vina acasa si mai ales sa ma vada cu burtica,stii cum e...!
De asta spun ca nu stiu exact cit voi sta ,dar daca voi stabiliti ceva intre timp...cine stie...poate am sa mai fiu prin Buc.Mi-ar face o deosebita placere sa ne cunoastem.
De aceea ,daca stabiliti ceva...ar trebui sa aflu pina Simbata cind ,probabil am sa plec pentru ca la Buc nu am net.

dandusa 21 + si
mica printesa

Mergi la inceput