Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 27
cristina1974 spune:
Dandusa,tare rau imi pare pentru maseluta aia obraznica a ta..... Chiar acu' si-a gasit sa-si faca de cap????
Uite aici un
si de la mine, ca sa-ti treaca mai repede.
fetelor, voi vorbiti de intalniri intre voi......
Ce mi-as dori sa fiu si eu in Romania, macar un pic, sa ma pot vedea cu voi,dar sunt atat de departe, si treaba asta vad ca nu se mai termina

.....
O data si o data tot vin eu in tara, si-l iau si pe bebe si pe restul trupei,si sper sa ma vad ,daca nu cu toate, ca e imposibil, macar cu cat mai multe dintre voi.
sa aveti o seara placuta,
la burtici,si sa dormiti bine.
Am ajuns si eu de curand acasa, si e inca devreme,asa ca o sa ma uit un pic pe la TV,si dupa aia somn la greu,daca o sa pot.
Maine schimb saptamana, asa ca o sa indraznesc sa schimb semnatura din seara asta, nu de alta, dar deja eu, cel putin, am inceput numaratoarea inversa, ca nu mai am rabdare.
18 saptamani fix
cristina
dandusa spune:
MIRONA,albumul cu poze FUNNY FACE este acelasi cu albumul POZE CU NOI?
Eu nu am gasit altceva,unde imi pun poza cu burtica?
Ar trebui sa o pun in albumul meu cel vechi?
dandusa 21 + si
mica printesa 
Donia spune:
Fetelor, harnicute sunteti la scris, 6 pagini s-au umplut de cand am intrat ultima oara.
Dandusa, mi-a placut ca esti foarte generoasa, m-ai trecut si pe mine printre premiante, desi ma simteam cu musca pe caciula ca nu beau destul lichide. Ei bine, generozitatea ta ma obliga, asa ca multumita tie o sa fac un efort si o sa beau mai des.
Imi pare rau ca ai probleme cu maseaua. Dar ma gandesc, n-ar fi bine sa mergi la acelasi medic care ti-a pus pansamentul, ca deja stie ce a lucrat pe acolo, plus ca poate se simte putin cu musca pe caciula ca a dat gres prima oara si a doua oara are mai multa grija.
p_onu bine ai venit pe forum! Cu lactatele nici eu nu stau prea bine. Lapte nu pot sa beau de multi ani, am crampe rapid dupa ce beau. Totusi uneori imi e pofta de un pahar de lapte rece si mai risc. Iaurt mai mananc, dar nu chiar zilnic. Mai mananc putina telemea si ceva cascaval. Putin, dupa parerea mea, dar o sa ma straduiesc mai mult dupa ce o sa mai treaca greturile.
Asiza, de abia astept sa citesc despre bebele tau, mai ales ca ai nostri sunt de aceeasi varsta... asa ca daca eu nu ajung la eco mai des, macar sa aflu despre altii. Si as vrea sa te mai intreb ceva, dat fiind ca avem aceeasi varsta a sarcinii, tu mai ai greturi? Varsaturi? Ca pe mine aproape zilnic ma incearca greturile, uneori mai mult, alteori mai putin, si mai si vomit ocazional.
Lavinia P, felicitari pentru baietel! L-ai vazut si tu?
Leyla, felicitari si tie pentru baietel, mai ales ca exact asta va si doreati!
Irinabr, eu sunt de parere ca trebuie sa faci asa cum iti spune ginecologul si endocrinologul. S-a pus si la mine problema asta la un moment dat, iar endocrinologul m-a asigurat ca sunt o multime de femei care iau hormoni tiroidieni in timpul sarcinii, ei de fapt compenseaza disfunctia tiroidei. Adica tiroida nu produce suficient si atunci trebuie sa inghiti tu pastiluta ca sa ajuti tiroida. Cred ca daca nu ai lua te-ai supune unor riscuri.
Saryta, iti tin si eu pumnii sa fie bine, sa dea Dumnezeu sa primiti rezultate bune, iar tu sa suporti usor amniocenteza!
Almo, eu locuiesc in Woodstock, e intre Kitchener si London. Ne place aici foarte mult, dar cam in doua luni ne vom muta prin zona Hamilton/St. Catharines, pentru ca sotul meu isi schimba serviciul. Asta e, vad ca pe aici lumea migreaza usor, isi vand casele si zboara acolo unde au oferte mai bune. Ne vom obisnui si noi cu stilul asta, probabil.
Tu ai auzit ca s-ar face eco la cabinete private in Ontario?
Cat despre parinti... noi ne si amuzam de ai nostri! Ii tot intrebam cand vin aici si ei raspund "aaaa... mai incolo... nu stim inca... lasa ca veniti voi aici" Dar i-am cam dat ultimatum mamei soacre, i-am zis ca daca nasc trebuie sa vina sa ma ajute, ori ea, ori cumnata mea. Ca mama a murit, asa ca in ele imi sta speranta. Desi daca n-as face cezariana probabil ca m-as descurca, dar asa stiu sigur ca voi avea nevoie de ajutor.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
fatima spune:
pupici pe burtici, dragele mele..ce dor mi-a fost de voi..offf, ca mult am mai avut de recuperat la citit...eu am tot umblat teleleica, m-am oferit sa o ajut pe cumnatica mea sa invete pt. bac la tara, si am avut si eu in acelasi timp prilej de relaxare si relas in aer curat
..a fost tare bine..
ma bucur sa va regasesc pe toate sanatoase, vesele (sau uneori mai putin - si eu la fel: plang si rad alternativ si din te miri ce), frumoase si... mancacioase..
si noi suntem bine, am luat 6 kg in plus de la inceputul sarcinii..(
aerul de munte, ce sa-i faci..), cu apa, lactatele si fructele ne impacam bine..ba chiar consum din belsug..mai ales pepene, piersici si lapte batut..dandusa, am si eu un 10?
in rest, simptomele normale de sarcina: mi se umfla picioarele si mainile (mie imi si amortesc noaptea, uneori destul de rau - dar am inceput sa fac masaj si acum parca e mai bine, o sa-mi intreb doctorul daca avem voie ceva unguente pt. activarea circulatiei), imi singereaza gingiile dimineata
, nasul e congestionat (tot dimineata), uneori ma doare burtica ca la o usoara febra musculara, semn ca imi creste,nu?! nu-mi mai gasesc pozitia pentru somn, cu
mai rarut, adica ce sa mai..aproape deloc..pana acum ca n-a fost voie si acum avem o retinere..vezi madaluta? nu esti singura..numai ca noi ne mai ajutam si altfel..intelegi tu..
bebelusa
(sau mai stii? -
bebelusul..asteptam eco de 21 saptamani, pentru o mai mare siguranta) se zbenguie in voie...
urmatoarea eco la iosup..pe 3 iulie, la fix 21 saptamani..abia astept...
va pupic.
+ 19
dandusa spune:
MONIQUE,de doua zile vorbesc fetele sa facem un album separat doar cu burtici pictate.Deci,daca doresti deseneaza-ti burtica dragut ,da-i si un nume (ex:burtica de Monique,15 s)si pune-o in acel album.Acum ...treaba este care album,cel vechi?Ramine sa ne lumineze Mirona ,ca de obicei.Ea este sefa si ea stie pe unde este albumul.Ce zici,iti place ideea?
dandusa 21 + si
mica printesa 
m_monique spune:
multumesc, dandusa.
imi surade ideea. poate fac poze in week-end cand vine sorela pe la mine, ca ea mai are idei din astea.
si acum am si burtica asa ca am ce arata.
14+
Nunta noastra