Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Miro, ma uitam la lista noastra si la bebei, si la tine nu am vazut caruciorul roz... tocmai pe tine ai uitat sa te treci acolo in listuta??? corecteaza-ma daca gresesc, eu asa am vazut.

Amalia 17+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by ama.lia

Miro, ma uitam la lista noastra si la bebei, si la tine nu am vazut caruciorul roz... tocmai pe tine ai uitat sa te treci acolo in listuta??? corecteaza-ma daca gresesc, eu asa am vazut.

Amalia 17+ si

ha ha ha ... asa este. Cum de am uita? oare sa nu astept mai bine ... poate poate ii creste ceva si la a mea????
hi hi hi
nu mai astept ... voi corecta in timp daca ii mai creste ceva
fug sa fac corecturile. Merci ca m-ai atentionat.

leyla deocamdata esti cea mai tare. Bravo mami. Voi sunteti pregatiti ... indiferent ce va fi sa fie.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Salut fetele

completez la raportul deja dat, activitatea de as spune ca e peste standarde. Nu am nici un motiv sa nu profitam din plin de timpul asta minunat asha ca lasam pauzele pentru cand or fi obligatorii...

Deborah - itzi recomand sa iei Intercity clasa a II-a e super confortabil, are si vagon restaurant (cu apa rece si lamaie). Fotoliile sunt mai comode in vagonul restaurant decat in compartimente. Eu cand circul cu tren de zi asta e varianta pe care o aleg. Si cer bilet la mijlocul vagonului ca e un compartiment mare, deschis, si mi se pare ca e mai aerisit. Chiar daca e aglomerat mai vezi o mamica cu un copilutz mic... e ok.

Pt fetele din Bucureshti dar nu numai de vineri pana duminica e la Polivalenta un targ pentru mamici si copii pana la 10 ani. Vor fi prezente toate felurile de firme cu produse pentru burtici, bebici si copii. Intre orele 10.00 - 19.00. Vor fi prezente si multe scoli si gradinitze cu oferta lor pentru anul urmator - pentru cine e interesat.
O sa fiu si eu acolo pentru ca am stand la care prezint taberele de vara pentru copii asa ca mi-ar face placere daca ati trece sa ne vedem. Eu voi fi la standul 62 (chiar in mijlocul salii, langa Chico) si sa nu va uitati dupa o burtik ca nu se vede bine inca!

si pentru ca voi fi la Bucureshti ma tem ca nu o sa va pot citi, asa ca iar o sa citesc o juma de zi marti... of-of

asa ca fug sa mai pregatesc din materiale pt stand si sper sa ne vedem la Polivalenta

marcela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Carliema, cum stai cu pregatirile de nunta?
nu ne mai spui nimic?
bebe mic ce face?

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

m-am trezit si eu a doua oara si parca mie mai bine.

ma doare burtica de parca as fi facut febra musculara - cred ca de la .

va multumesc ca v-ati facut griji pentru mine.

la strigarea catalogului pentru bucuresti spun si eu prezent.

eu voi lipsi incepand de maine pana pe 12 iulie din bucuresti dar poate ne vedem si dupa. abia astept. eu sunt in titan dar pentru voi vin oriunde hotarati sa ne vedem.

nu stiu cum o sa ma descurc o perioada asa lunga fara voi. mi s-a spus ca exsta conexiune la internet in tabara in care ma duc dar vom vedea cat timp voi putea sta conectata. eu am si internet wireless de la vodafone dar am inteles ca nu e semnalul prea bun acolo. o sa vedem ce facem dar oricum o sa imi fie tare dor de voi.

Raluca 19+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

buna fetelor, la mine net-ul nu a mers pina azi si nu am putut sa mai scriu, dar am citit tot din urma deci sunt la zi cu stirile.Azi am fost la spital si mi-au spus ca pt. siguranta mea sa fac amniocenteza deci tineti-mi pumnii caci miine suntem pe baricade.Eu sper sa nu fie decat o alarma falsa, sper.Cine a mai facut amniocenteza?Mai puneti-ma in tema.Oricum eu sunt foarte optimista si inca nu ma gindesc la nimic naspa.Mai vb.Stau si maine si poimaine in spital ca sa nu fie probleme cu bb.Pa.

Mary- 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa ne dai detalii..eu una nu stiu mai nimic despre asta

quote:
Originally posted by saryta

buna fetelor, la mine net-ul nu a mers pina azi si nu am putut sa mai scriu, dar am citit tot din urma deci sunt la zi cu stirile.Azi am fost la spital si mi-au spus ca pt. siguranta mea sa fac amniocenteza deci tineti-mi pumnii caci miine suntem pe baricade.Eu sper sa nu fie decat o alarma falsa, sper.Cine a mai facut amniocenteza?Mai puneti-ma in tema.Oricum eu sunt foarte optimista si inca nu ma gindesc la nimic naspa.Mai vb.Stau si maine si poimaine in spital ca sa nu fie probleme cu bb.Pa.

Mary- 18+

dolores 16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

saryta Dumnezeu sa te ajute!
Iti tinem pumnii stransi. Sa te intorci cu bine acasa si sa ne scrii ca e totul in regula cu tine si cu bebe. Te asteptam. Doamne ajuta.

Miro20+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutare burticutze, mi-a fost dor de voi, ca n-am mai intrat de... ieri !
Saryta tzinem pumnii sa iasa totul foarte bine. Eu atat stiu ca rezultatul intarzie o saptamana ! Cred ca o fii vreun subiect deschis pe tema asta. Daca gasesc lipesc.
Sa ma dau si eu mare cu mancatul fructelor ? na, ca n-am cu ce ma da mare..numai lubenita si pepene bag la greu, sa zicem juma de kil zilnic, si cate-o nectarina/zi. Dar ma dau mare ca pap un iaurt (sau kefir) natural, zilnic.. Am uitat sa va spus...mi-am luat sampanie fara alcool, d'aia pt copii.
va pupacesc mult, mai intru mai tarziu
Dbunny in sfarsit 18 saptamani cu flacau...sper ca dr n-o gresit !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

saryta,iti tin pumnii stransi.si multa bafta!
si eu sunt din bucuresti,as vrea sa ne intalnim,cred ca cel mai usor pt.toate ar fi la sfarsit de saptamana.

Mergi la inceput